Ontdek de beste jachthavens in Singapore

Singapore, bekend om zijn skyline, tuinen en rijke cultuur, heeft ook enkele van de meest exclusieve en luxueuze jachthavens ter wereld. Deze jachthavens bieden een scala aan diensten, voorzieningen en ontspanningsmogelijkheden voor zowel zeilfanaten als toeristen.

De Marina at Keppel Bay ligt bijvoorbeeld op een steenworp afstand van het stadscentrum en biedt plaats aan 168 jachten. Ook staan bezoekers versteld van het adembenemende uitzicht op de skyline van Singapore. Naast het aanmeren van jachten, biedt deze jachthaven ook eetgelegenheden, winkels en accommodatie opties.

Een andere prominente marina is de ONE°15 Marina in het hart van de Sentosa Cove, een exclusief residentieel gebied in Singapore. Deze jachthaven is bekend om zijn toonaangevende, state-of-the-art faciliteiten, inclusief een clubhuis, restaurants, bars, een fitnessruimte en een spa. De ONE°15 Marina heeft ook een zwembad dat het hele jaar door toegankelijk is.

Ook de Raffles Marina, gelegen aan de westkust van Singapore, mag niet ontbreken in dit overzicht. Het ligt dichtbij Tuas Second Link, de brug die Singapore en Maleisië verbindt. Deze locatie versterkt de internationale aantrekkingskracht van de jachthaven. De Raffles Marina heeft onder andere een zeilclub, restaurant en biedt ook accommodatie voor bezoekers.

De aanwezigheid van deze fantastische jachthavens draagt bij aan de aantrekkelijkheid van Singapore als bestemming voor zowel lokale als buitenlandse jachteigenaren en recreanten. Ze vormen een integraal onderdeel van de iconische skyline van de stad en bieden een luxe ervaring voor degenen die ze bezoeken.

Naast de uitstekende voorzieningen, zijn deze jachthavens ook een toegangspoort tot de betoverende wateren van Singapore en de nabijgelegen regio s. Vanuit deze havens kunnen zeilers en booteigenaren gemakkelijk de Zuid-Chinese Zee verkennen of zelfs verder reizen naar prachtige bestemmingen zoals de Andamanse Zee en de Golf van Thailand.

Het is ook belangrijk te vermelden dat bijna alle jachthavens in Singapore 24-uurs beveiliging bieden en uitgerust zijn met geavanceerde technologieën zoals CCTV-bewaking en toegangscontrole systemen. Dit zorgt voor extra gemoedsrust voor de booteigenaren en hun gasten.

Kortom, de jachthavens in Singapore bieden veel meer dan alleen een plek om aan te meren. Ze zijn luxe havens waar bezoekers kunnen ontspannen, genieten van topfaciliteiten en aan het einde van de dag kunnen terugkeren naar het comfort van hun eigen yacht.

 

- Welke jachthavens in Singapore zijn het meest luxe? De Marina at Keppel Bay, de ONE°15 Marina en de Raffles Marina worden beschouwd als enkele van de meest luxueuze jachthavens in Singapore.
- Wat bieden deze jachthavens naast het aanmeren van boten? Naast aanmeren, bieden deze jachthavens diverse faciliteiten zoals restaurants, bars, fitnessruimtes, spa'sen accommodaties.
- Liggen deze jachthavens dicht bij het stadscentrum? Ja, de Marina at Keppel Bay ligt in de buurt van het centrum van de stad. De andere twee liggen iets verder weg, maar zijn nog steeds gemakkelijk te bereiken.
- Welke wateren kunnen worden verkend vanuit Singapore? Vanuit Singapore kunnen zeilers en booteigenaren de Zuid-Chinese Zee, de Andamanse Zee en de Golf van Thailand verkennen.
- Bieden de jachthavens in Singapore veiligheid voor boten? Ja, de meeste jachthavens in Singapore bieden 24-uurs beveiliging en zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen zoals CCTV-bewaking en toegangscontrole systemen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X - het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...