Qantas onthult Lie-flat Zakenklasbedden op Bali-routes als Virgin-rivaliteit stijgt

Qantas heeft hun meest recente technologische upgrade onthuld op Bali-routes - Lie-flat bedden in hun zakenklas. Deze nieuwe upgrade is perfect voor iedereen die reist voor werk of vakantie en komt terwijl de rivaliteit tussen Qantas en de concurrerende luchtvaartmaatschappij, Virgin Australia, toeneemt.

Traditioneel was het onmogelijk om een comfortabel slaapbed te krijgen tijdens vliegreizen, maar de Lie-flat bedden bieden passagiers van Qantas de mogelijkheid om energiek aan te komen op hun bestemming. Met deze upgrade wordt het comfortniveau verhoogd naar het volgende niveau, waarbij klanten een even comfortabel niveau als thuis krijgen.

De Lie-flat bedden zijn ontworpen om de passagiers optimaal comfort te bieden, wat betekent dat ze gemakkelijk in verschillende posities te plaatsen zijn. Met een breedte van 66 cm zou het bed uitermate comfortabel zijn voor elke passagier, of je nu kort of lang bent. Er is ook een verstelbare voetsteun en hoofdsteun, waardoor de stoel aanpassingen aan elke persoon zijn gedaan.

Er zijn ook kleine details toegevoegd die zorgen voor het ultieme comfort, zoals USB-poorten voor het opladen van elektronische apparaten, verlichting van zachte kleuren, ruime opbergruimte onder de stoel, een licht dat zacht genoeg is om te lezen of uit te rusten, en een maatwerk deken en kussens om de reis zo comfortabel mogelijk te maken.

De upgrade is beschikbaar op de vluchten van Qantas naar Bali en de prijs voor de kamer begint bij 214 euro. Als je geïnteresseerd bent in het boeken van zakenklas tickets op deze vliegtuigverbinding, is het belangrijk om te weten dat deze upgrade alleen beschikbaar is aan passagiers in de bovenste klas.

Hoewel de upgrade veel comfortabeler dan de meeste andere vliegtuigstoelen is, staan het bed en het extra comfort niet alleen. Passagiers die de upgrade boeken, krijgen ook toegang tot de lounge aan boord van het vliegtuig, waar ze kunnen genieten van premium diensten zoals een gratis selectie van verschillende dranken, snacks en maaltijden.

Hoewel de upgrade in eerste instantie alleen beschikbaar zal zijn op routes naar Bali, is Qantas van plan de upgrade uit te breiden naar andere bestemmingen. Dit komt net op het juiste moment, omdat de concurrentiestrijd tussen Qantas en Virgin Australia heet is geworden.

De luchtvaartmaatschappijen proberen elkaar de hele tijd de loef af te steken, waarbij Qantas kortgeleden baanbrekende technologieën introduceerde, zoals de Airbus A380, samen met hun hoogwaardige servicepakket. Hiernaast heeft Virgin ook stappen gezet om hun service naar een hoger niveau te tillen, waarbij zij de nieuwste technologieën en een topkwaliteitservice aanbieden.

Met concurrentie als deze, is het een goed moment om te profiteren van de ultracomfortable Lie-flat bedden die Qantas aanbiedt. Reizigers kunnen hun vakantie- of zakelplezier beginnen zonder zich zorgen te maken over vermoeide benen en een ongemakkelijk slaappatroon.

Bovendien kunnen passagiers rekenen op een hoge standaard van service, met de kans om de luxe lounges aan boord van het toestel te gebruiken. Mensen kunnen genieten van een heerlijk diner van de chef-kok terwijl ze genieten van de perfecte bediening van het personeel.

Voor degenen die liever wat meer plezier hebben tijdens hun vlucht, is er ook entertainment aan boord. Passagiers kunnen de films, tv-shows, games, muziek en andere opties streamen via hun smartphone, laptop of tablet.

Kortom, als je naar Bali reist voor zowel werk als plezier, is het boeken van een zakenklasse stoel met Lie-flat bedden een geweldige manier om van je reis te genieten. Boek nu je zakenklasse ticket bij Qantas en geniet van het ultieme comfort en exquise service terwijl de rivaliteit met Virgin stijgt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X - het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...