Jet Falcon 2000EX - onderzoek naar de ultieme luxe jet

De Dassault Falcon 2000EX is een indrukwekkend vliegtuig dat luxe, comfort en prestaties combineert. Het is ontworpen door Dassault Aviation, een Franse vliegtuigfabrikant bekend om zijn hoogwaardige zakenvliegtuigen. De Falcon 2000EX is een variant van de Falcon 2000-serie en heeft een aantal opmerkelijke kenmerken en voordelen.

Het vliegtuig is uitgerust met twee Pratt & Whitney Canada PW308C turbofan-motoren, die elk een stuwkracht van 7.000 lbf (31 kN) leveren. Deze krachtige motoren geven de Falcon 2000EX een bereik van 3.878 zeemijlen (7.182 km), waardoor het ideaal is voor transcontinentale vluchten. Dit maakt het mogelijk om lange afstanden af te leggen zonder tussenstops voor brandstof, waardoor de reistijd aanzienlijk wordt verkort.

De cabine van de Falcon 2000EX is ontworpen met het oog op comfort en luxe. Het kan tot 10 passagiers accommoderen en is uitgerust met een volledig uitgeruste keuken die een minibar, magnetron/oven, boiler en Nespresso-apparaat bevat. Passagiers kunnen genieten van in-flight entertainment en blijven verbonden via de satelliettelefoon aan boord. De ruime cabine biedt voldoende ruimte voor passagiers om te ontspannen en te genieten van hun reis.

Bovendien biedt de aankoop van de Falcon 2000EX toegang tot een wereldwijde service van Dassault Falcon Jet. Deze service omvat een verscheidenheid aan onderhouds- en reparatiediensten om een optimale ervaring voor piloten en hun passagiers te garanderen. Dassault Falcon Jet biedt ook een scala aan gepersonaliseerde opties, zoals verfschema s, interieurupgrades en een breed scala aan accessoires en apparatuur.

De Falcon 2000EX is een investering die de moeite waard is. Met een prijskaartje vanaf 23 miljoen euro, biedt het vliegtuig een combinatie van exclusiviteit, originele ontwerpen en hoogwaardige prestaties. Het is een luxe keuze die waarde toevoegt, of u nu een zakelijke plezierreis plant, of korte of lange routes moet afleggen. Met de Falcon 2000EX kunt u genieten van een exclusieve luchtreiservaring, hoogwaardige prestaties en vele gepersonaliseerde opties. Het is echt een high-end jet die perfectie combineert met comfort.

  • Motoren: Twee Pratt & Whitney Canada PW308C turbofan-motoren, elk met een stuwkracht van 7.000 lbf (31 kN).

  • Bereik: Het vliegtuig heeft een bereik van 3.878 zeemijlen (7.182 km), waardoor het ideaal is voor transcontinentale vluchten.

  • Passagierscapaciteit: De Falcon 2000EX kan tot 10 passagiers comfortabel accommoderen.

  • Cabine: De cabine is ruim en luxueus, uitgerust met een volledig uitgeruste keuken die een minibar, magnetron/oven, boiler en Nespresso-apparaat bevat. Het vliegtuig biedt ook in-flight entertainment en een satelliettelefoon voor constante connectiviteit.

  • Bagagecapaciteit: Het vliegtuig heeft een grote bagagecapaciteit van maximaal 2,9 m³.

  • Snelheid: De kruissnelheid van de Falcon 2000EX is 900 km/u (480 knopen).

  • Service: Bij aankoop van de Falcon 2000EX krijgt u toegang tot een wereldwijde service van Dassault Falcon Jet, die een verscheidenheid aan onderhouds- en reparatiediensten biedt.

  • Prijs: De Falcon 2000EX is geprijsd vanaf 23 miljoen euro.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X - het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...