Flexjet introduceert zijn nieuwste op maat gemaakte Bentley Bacalar Sikorsky S-76 helikopter

Flexjet introduceert zijn nieuwste op maat gemaakte helikopter en haalt inspiratie uit een ander luxemerk. De Sikorsky S-76 heeft een cabine gemodelleerd naar de Bentley Mulliner Bacalar, een zeer zeldzame auto met twee zitplaatsen in de open lucht beperkt tot slechts 12 voorbeelden. Om het interieur van de auto na te bootsen, bevat de helikopter tweekleurige zwart-witte leren stoelen met ingewikkelde koperkopvorm en mandweefstiksels, houtfineer dat lijkt op het 5.000 jaar oude Riverwood dat op het dashboard van de auto wordt gebruikt, en zilvergroene kameleondetails die passen bij de zeldzame Julep kleur van de verf.

'Door een van onze privéhelikopters in The Quail te presenteren, kunnen we de divisie niet alleen voorstellen aan onze huidige vliegtuigeigenaren, maar kunnen we dit op auto's gerichte publiek ook verbinden met ons LXi-interieur, geïnspireerd op de Bentley Mulliner Bacalar sportwagen,' zei Flexjet CEO Michael Silvestro in een verklaring. 'En net als de Bacalar, waarvan er geen twee hetzelfde zijn, zullen we dit interieur alleen gebruiken in een van onze helikopters en een van onze Gulfstream G650-vliegtuigen.' Het is te zien aan het publiek in de Quail Lodge & Golf Club op 19 augustus 2002 en op het Pebble Beach Concours d'Elegance op 21 augustus, tijdens Monterey Car Week. Flexjet is een bedrijf dat privéjets en gedeeltelijk eigendom van vliegtuigen aanbiedt aan haar klanten, waaronder jets, turboprops en helikopters.

In de context van jouw vraag is het mogelijk dat Flexjet haar klanten toegang biedt tot zowel de Bentley Bacalar als de Sikorsky S-76 helikopter als onderdeel van haar luxe reiservaringen. Het is echter belangrijk om op te merken dat de specifieke aanbiedingen en services die door Flexjet worden geleverd, kunnen variëren afhankelijk van het pakket of het programma dat door de klant is geselecteerd. Flexjet werd opgericht in 1995 en biedt een scala aan privé-luchtvaartdiensten, waaronder gedeeltelijk eigendom van vliegtuigen, jetkaartprogramma'sen privé-jetverhuur op aanvraag.

Met gedeeltelijk eigendom van vliegtuigen bezitten Flexjet-klanten een aandeel in een vliegtuig en kunnen ze het een bepaald aantal uren per jaar gebruiken. Dit stelt hen in staat om te profiteren van de voordelen van privéjetbezit zonder de kosten en verantwoordelijkheden van volledig eigendom. Flexjet'sjetkaartprogramma'sbieden toegang tot een vloot van privéjets, met gegarandeerde beschikbaarheid en vaste uurtarieven. Deze optie biedt klanten de flexibiliteit om het aantal uren te kiezen dat ze nodig hebben, zonder zich te committeren aan een langetermijneigendomsstructuur. Naast haar eigendoms- en jetkaartprogramma'sbiedt Flexjet ook privé-jetverhuur op aanvraag. Met deze optie kunnen klanten kiezen uit een reeks privéjets en routes om aan hun specifieke reisbehoeften te voldoen.

Flexjet heeft een vloot van privévliegtuigen die verschillende modellen van de Bombardier Learjet, Challenger en Global Express-families omvat, evenals de Embraer Phenom en Praetor-vliegtuigen. Het bedrijf biedt ook toegang tot een scala aan helikopters, waaronder de Sikorsky S-76. Flexjet staat bekend om haar toewijding aan veiligheid en service en is erkend met verschillende brancheprijzen, waaronder de 'Beste privéjetbedrijf' -prijs en de 'Beste gedeeltelijke provider' -prijs. In Europa heeft Flexjet operationele basissen in verschillende landen, waaronder Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland.

Flexjet heeft zijn nieuwste op maat gemaakte helikopter geïntroduceerd, geïnspireerd door een ander luxe merk. De Sikorsky S-76 heeft een cabine die is gemodelleerd naar de Bentley Mulliner Bacalar, een zeldzame sportauto met twee zitplaatsen die beperkt is tot slechts 12 exemplaren. Om het interieur van de auto na te bootsen, bevat de helikopter zwart-witte tweekleurige leren stoelen met ingewikkelde koperkopvormen en mandweefstiksels, houtfineer dat lijkt op het 5.000 jaar oude Riverwood dat op het dashboard van de auto wordt gebruikt, en zilvergroene kameleondetails die passen bij de zeldzame Julep-kleur van de verf.

'Door onze privéhelikopter te presenteren op The Quail, kunnen we niet alleen onze huidige vliegtuigeigenaren voorstellen aan onze divisie, maar kunnen we ook het op auto's gerichte publiek in contact brengen met ons LXi-interieur, geïnspireerd door de Bentley Mulliner Bacalar-sportwagen,' aldus Flexjet CEO Michael Silvestro in een verklaring. 'Net als de Bacalar, waarvan er geen twee hetzelfde zijn, zullen we dit interieur alleen gebruiken in een van onze helikopters en een van onze Gulfstream G650-vliegtuigen.'

De helikopter zal te zien zijn voor het publiek op The Quail Lodge & Golf Club op 19 augustus 2002 en op het Pebble Beach Concours d'Elegance op 21 augustus, tijdens de Monterey Car Week. Flexjet is een bedrijf dat privéjets en gedeeltelijk eigendom van vliegtuigen aanbiedt aan haar klanten, waaronder jets, turboprops en helikopters. Het is mogelijk dat Flexjet zijn klanten toegang biedt tot zowel de Bentley Bacalar als de Sikorsky S-76 helikopter als onderdeel van hun luxe reiservaringen.

Het is echter belangrijk op te merken dat de specifieke aanbiedingen en services die door Flexjet worden geleverd, kunnen variëren afhankelijk van het pakket of het programma dat door de klant is geselecteerd. Flexjet werd opgericht in 1995 en biedt een scala aan privé-luchtvaartdiensten, waaronder gedeeltelijk eigendom van vliegtuigen, jetkaartprogramma'sen privé-jetverhuur op aanvraag.

Met gedeeltelijk eigendom van vliegtuigen bezitten Flexjet-klanten een aandeel in een vliegtuig en kunnen ze het een bepaald aantal uren per jaar gebruiken. Dit stelt hen in staat om te profiteren van de voordelen van privéjetbezit zonder de kosten en verantwoordelijkheden van volledig eigendom.

Flexjet'sjetkaartprogramma'sbieden toegang tot een vloot van privéjets, met gegarandeerde beschikbaarheid en vaste uurtarieven. Deze optie biedt klanten de flexibiliteit om het aantal uren te kiezen dat ze nodig hebben.

Hieronder vind je de adresgegevens en telefoonnummers van de kantoren van Flexjet in Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland: Zwitserland:

  • Flexjet AG Rue du Rhône 100 - 1204 Geneva - Zwitserland - Tfn: +41 (0) 22 807 28 00
  • Oostenrijk: Flexjet GmbH - Globasnitz 92 - 9142 Globasnitz - Oostenrijk - Tfn: +43 (0) 4225 32051
  • Duitsland: Flexjet GmbH - Am Tower 5 - D-60327 Frankfurt am Main - Duitsland - Tfn: +49 (0) 69 36 60 33 100


Het is belangrijk op te merken dat deze locaties operationele basissen zijn en geen verkoopkantoren. Als je contact wilt opnemen met Flexjet in Europa voor meer informatie over hun diensten, kun je het beste hun website bezoeken en het contactformulier invullen met je vraag. Ze zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen met de relevante informatie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X - het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...