Etihad onthult Armani/CASA Business-class voorzieningen

Etihad Airways, de nationale luchtvarendrager van de Verenigde Arabische Emiraten, heeft haar nieuwste aanbod aan boord onthuld in samenwerking met het prestigieuze designhuis Armani/CASA. Deze lancering brengt een verfijnd assortiment aan voorzieningen voor passagiers die reizen in de business-class cabines van de luchtvaartmaatschappij. De hoogwaardige collectie weerspiegelt de gezamenlijke focus van beide merken op kwaliteit, luxe en comfort, waarmee ze streven naar een ongeëvenaarde vliegervaring voor hun klanten.

De exclusieve lijn van Armani/CASA voor Etihad omvat luxe dekens, kussens, en schouderdoeken, ontworpen met een elegantie die kenmerkend is voor het Italiaanse modemerk. Passagiers zullen ook kunnen genieten van een comfortabel slaapmasker en bijpassende sokken, die samen een tastbare uiting zijn van de aandacht voor detail en het vakmanschap waar Armani bekend om staat.

Elk item uit de collectie is vervaardigd met behulp van duurzame en milieuvriendelijke stoffen, wat weerspiegelt dat beide Etihad en Armani/CASA milieuverantwoordelijkheid hoog in het vaandel dragen. Dit engagement is tevens onderdeel van Etihad's bredere 'Choose Well' campagne, die klanten meer keuze en personalisatie biedt met betrekking tot hun reiservaring, terwijl tegelijkertijd duurzaamheid wordt bevorderd.

Het samengaan van twee dergelijke iconische merken weerspiegelt de ambitie van Etihad om een distinctieve service te bieden die zich onderscheidt in de competitieve luchtvaartindustrie. Met deze nieuwe aanvullingen op de business-class ervaring beoogt Etihad de standaarden te herdefiniëren en de verwachtingen van passagiers te overtreffen. De samenwerking met Armani/CASA benadrukt hoe Etihad de luxueuze aspecten van vliegreizen blijft innoveren en verrijken.

De lancering van de Armani/CASA collectie voor Etihad's business class markeert een belangrijke mijlpaal in de verdere ontwikkeling van producten en diensten van de luchtvaartmaatschappij. Zo'n strategische samenwerking tilt de ervaring van de passagier naar een hoger niveau en maakt de vlucht zelf een integraal onderdeel van de luxe reiservaring.

Niet alleen zijn de Armani/CASA items ontworpen om het comfort van de passagiers tijdens de vlucht te verhogen, ze weerspiegelen tevens het ethos van de luchtvaartmaatschappij die zich richt op innovatie, exclusiviteit en wereldklasse service. Door het aanbieden van producten van een gerenommeerd designmerk kunnen passagiers nu genieten van de finesse en het comfort dat men gewend is van de beste hotels of privéwoningen, terwijl ze door de luchten reizen.

Volgens Tony Douglas, Group Chief Executive Officer van Etihad Aviation Group, symboliseert de samenwerking met Armani/CASA niet alleen een versterking van de business-class ervaring maar ook het streven naar uitmuntendheid en het leveren van een gedenkwaardige reis voor hun klanten. Etihad blijft investeren in innovatieve producten en diensten die de verwachtingen van de passagiers overtreffen.

Met deze gloednieuwe voorzieningen heeft Etihad wederom de lat hoger gelegd voor luxe reizen. De aandacht voor detail en het streven naar comfort en duurzaamheid spreken van een gedurfde visie en een duidelijk begrip van wat vandaag de dag nodig is om een voorbeeldige reiservaring te bieden.

Naast de lancering van de nieuwe voorzieningen blijft Etihad toegewijd aan het verbeteren van haar service en productaanbod. Door voortdurend te evaluaren en te innoveren in elk aspect van de passagierservaring, blijft de luchtvaartmaatschappij zich positioneren als leider in de industrie.

De nieuwe Armani/CASA-voorzieningen zijn beschikbaar op geselecteerde vluchten van Etihad Airways en bieden passagiers een kans om te genieten van de weelde van een business-class ervaring die verrijkt is met de luxe en het vakmanschap van een wereldberoemd designmerk.

Als vervolg op de lancering van de exclusieve Armani/CASA voorzieningen voor de business-class passagiers, gaat Etihad Airways verder met het verfijnen van de vliegervaring voor haar klanten. Het doel is om de reis even memorabel te maken als de bestemming zelf. In deze context worden innovatie en duurzaamheid als cruciale elementen beschouwd in de ontwikkeling van haar producten en diensten.

Innovatie in Klantenservice

Etihad heeft zich onderscheiden door haar innovatieve aanpak van klantenservice. Van persoonlijke schermen en on-demand entertainment tot maaltijden bereid door prijswinnende chefs, de luchtvaartmaatschappij streeft ernaar om elke passagier een tailor-made vliegervaring te bieden. Door de implementatie van nieuwe technologieën en het aanbieden van flexibele opties, geeft Etihad haar klanten de vrijheid om hun reis naar eigen inzicht te personaliseren.

Duurzaamheid als Kompas

Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in de strategie van Etihad Airways. De luchtvaartmaatschappij heeft verschillende initiatieven lopen, zoals het gebruik van biobrandstoffen, het verminderen van plastic afval, en het optimaliseren van vluchttrajecten om de CO2-uitstoot te verminderen. Deze initiatieven worden weerspiegeld in de keuze voor eco-vriendelijke materialen en processen bij de productie van de nieuwe Armani/CASA voorzieningen.

Culinaire Hoogstandjes boven de Wolken

Etihad legt ook een grote nadruk op culinaire excellentie aan boord. Met een diversiteit aan menu-opties, inclusief lokale en internationale smaken, wordt er gestreefd naar het bieden van een dinerervaring die kan concurreren met toprestaurants. Specialiteitenmenu's en wijnen geselecteerd door sommeliers vervolledigen de gastronomische ervaring in de lucht.

Gezondheid en Welzijn aan Boord

Rekening houdend met het welzijn van de passagiers, biedt Etihad mogelijkheden aan om mindfulness en ontspanning te bevorderen tijdens de vlucht. Daarnaast worden er kwalitatieve gezondheidsproducten aangeboden en wordt er advies verstrekt over hoe je het beste fit kunt blijven tijdens lange vluchten.

Samenwerkingsverbanden en Merkallianties

De samenwerking met Armani/CASA is slechts één voorbeeld van hoe Etihad partnerships aangaat met toonaangevende merken om een unieke reiservaring te bieden. Door dergelijke allianties kan de luchtvaartmaatschappij haar klanten exclusieve producten en diensten aanbieden die nergens anders te vinden zijn.

Technologische Vooruitgang

In de cockpit en cabine introduceert Etihad de nieuwste technologieën om de veiligheid, efficiëntie en comfort van vluchten te optimaliseren. Innovaties zoals AI-gestuurde systemen voor het beheren van passagiersstromen en data-analyse helpen bij het verbeteren van operationele processen en het creëren van een gepersonaliseerde vliegervaring.

Focus op Gezinsvriendelijk Vliegen

Etihad erkent het belang van het reizen met familie en heeft verschillende initiatieven ontwikkeld die gericht zijn op het comfort van zowel volwassenen als kinderen. Van speciale kindermaaltijden tot entertainmentopties voor alle leeftijden, Etihad zorgt ervoor dat elk familielid geniet van de reis.

Het Nieuwe Normaal: Hygiëne en Veiligheid

In het tijdperk van COVID-19 heeft Etihad extra stappen ondernomen om de gezondheid en veiligheid van passagiers en bemanning te waarborgen. Rigoureuze sanitaire procedures, contactloze diensten en gezondheidschecks zijn enkele van de maatregelen die zijn geïmplementeerd om een veilige reisomgeving te garanderen.

Training en Ontwikkeling van Personeel

Etihad investeert in de training en ontwikkeling van haar personeel om ervoor te zorgen dat zij de waarden en de service-ethos van de luchtvaartmaatschappij uitdragen. Excellente klantenservice begint bij goed opgeleid, gemotiveerd en deskundig personeel dat toegewijd is aan het bieden van een onberispelijke vliegervaring.

Uitbreiding van het Netwerk

Etihad blijft haar netwerk van bestemmingen uitbreiden, met de focus op het verbinden van de wereld via Abu Dhabi. Door nieuwe routes en frequentere vluchten aan te bieden, maakt Etihad het voor reizigers makkelijker om de wereld te verkennen.

De toekomst van Etihad lijkt veelbelovend, met voortdurende investeringen in klantbeleving en -tevredenheid. De samenwerking met Armani/CASA is een perfect voorbeeld van de toewijding van Etihad aan innovatie en luxe. Terwijl de reis voortduurt, blijft Etihad zichzelf opnieuw definieren als meer dan alleen een luchtvaartmaatschappij; het wordt een symbool van de moderne, luxueuze en duurzame manier van reizen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X, het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...