De Airbus Day & Night Concept Suites zullen First Class opnieuw definiëren

Airbus Interiors Services heeft aangekondigd dat het een revolutionair nieuw vliegtuig-suite-concept introduceert genaamd Day & Night, dat het comfort aan boord van langeafstandsvluchten drastisch zal veranderen. De suite is speciaal ontworpen voor de A350- en A380-vliegtuigen van het bedrijf en biedt passagiers de mogelijkheid om te genieten van een sfeer die vergelijkbaar is met het comfort van hun eigen huis.

Het Day & Night-concept is opgedeeld in twee zones - dag en nacht. In het daggedeelte van de suite vinden passagiers een ergonomische draaistoel en een kleine werktafel. Ook is er een eettafel en een groot persoonlijk entertainmentscherm. Als de passagiers zich moe voelen, kunnen ze naar het nachtgedeelte gaan, een geluidsgeïsoleerde ruimte met een comfortabel bed van twee meter. Dit bed wordt door Airbus het eerste "echte bed" in de lucht genoemd.

De Day & Night-suite biedt passagiers de perfecte balans tussen rust, werk en entertainment aan boord. Het is mogelijk om alleen te reizen of om de suite te delen met een partner. Bovendien zijn luchtvaartmaatschappijen welkom om hun eigen speciale touch toe te voegen aan deze suites, wat betekent dat het eindresultaat misschien nog indrukwekkender zal zijn dan we verwachten.

Het is nog even wachten voordat de Airbus Day & Night-suites beschikbaar zijn in toekomstige vliegtuigen. Het concept heeft tussen de 18 en 24 maanden nodig voordat het klaar is om te worden geïntegreerd. Toch zijn de mogelijkheden van deze nieuwe configuratie veelbelovend en lijkt het de ultieme manier van reizen te zijn voor passagiers die op zoek zijn naar comfort en luxe tijdens langeafstandsvluchten.

De aankondiging van het Day & Night-concept heeft veel opwinding en interesse opgewekt in de luchtvaartindustrie en bij reizigers wereldwijd. Het concept belooft een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop mensen reizen en comfortabeler en ontspannen kunnen zijn tijdens lange vluchten.

Airbus heeft aangegeven dat de Day & Night-suite een reactie is op de veranderende behoeften en wensen van passagiers. Met deze nieuwe configuratie kunnen passagiers genieten van meer privacy, comfort en flexibiliteit tijdens hun reis. Het concept is gericht op passagiers die bereid zijn te betalen voor extra luxe en comfort aan boord van het vliegtuig.

Het Day & Night-concept is niet het eerste suite-concept dat Airbus heeft geïntroduceerd. In 2017 onthulde Airbus al het "Airspace by Airbus" interieurconcept, dat is ontworpen om een ​​premium ervaring te bieden aan passagiers in de cabine van een vliegtuig. Dit concept omvatte een premium economy-stoel en nieuwe eersteklas- en businessclass-stoelen met een innovatief design en meer privacy.

Airbus is niet de enige speler op de markt die op zoek is naar nieuwe manieren om de ervaring van passagiers te verbeteren. Concurrent Boeing heeft ook plannen voor een nieuwe eersteklas-suite, genaamd "Boeing 777X", die volgens hen de meest comfortabele cabine in de lucht zal bieden.

Het lijkt erop dat er een trend is in de luchtvaartindustrie om de passagierservaring te verbeteren en meer premium producten aan te bieden. Het is spannend om te zien wat de toekomst brengt en welke andere innovaties we kunnen verwachten van Airbus en andere vliegtuigfabrikanten.

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X, het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...