Callum lanceert nauwkeurig geproduceerde cocktailmixer in samenwerking met British Airways

Callum, een merk dat bekendstaat om zijn verfijnde baraccessoires, heeft onlangs de handen ineengeslagen met British Airways om een uniek product op de markt te brengen: de Precision Engineered Cocktail Mixer. Deze geavanceerde cocktailmixer is het antwoord op de wens van vele reizigers om op grote hoogte te kunnen genieten van een perfect gemixte martini. Het is een primeur in de wereld van het vliegtuigreizen en een bijzondere aanvulling op de collectie van elke cocktailenthousiast.

De mixer onderscheidt zich niet alleen door zijn stijlvolle ontwerp, maar ook door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals messing en roestvrij staal, afgewerkt met een rubberen voet die stabiliteit biedt tijdens het mixen. Dankzij deze materialen en de gedetailleerde afwerking, is de cocktailmixer niet alleen een lust voor het oog, maar ook duurzaam genoeg om elk avontuur te doorstaan.

Het doordachte ontwerp maakt het mogelijk om de Precision Engineered Cocktail Mixer moeiteloos mee te nemen in de handbagage. Dit betekent dat reizigers nu het genot van een zelfgemaakte martini niet hoeven te missen, of ze nu boven de wolken zweven of hun favoriete bestemming hebben bereikt. De compacte afmetingen zorgen ervoor dat er altijd wel een plekje in de koffer of tas te vinden is voor deze essentiële bar accessoire.

Bovendien is de Precision Engineered Cocktail Mixer niet alleen beperkt tot het mixen van martinis. Het is veelzijdig genoeg om voor verschillende cocktails gebruikt te worden, waarmee het de smoothness en consistentie biedt die kenmerkend zijn voor kwalitatief hoogwaardige drankjes. Door een extra mixer aan te bieden in een set van twee, kunnen reizende koppels samen deze ultieme cocktailervaring delen en genieten van elkaars gezelschap met een fraai gemixte drank in de hand.

De cocktailmixer is exclusief verkrijgbaar via de vernieuwde High Life Shop van British Airways, wat een extra dimensie toevoegt aan het prestige van het product. Met een prijskaartje van 80 euro, exclusief verzendkosten, positioneert het zich als een betaalbare luxe voor de enthousiaste reiziger en cocktailminnaar.

Wat ook bijdraagt aan de charme van de Precision Engineered Cocktail Mixer is de manier waarop het design een brug slaat tussen moderne engineering en de nostalgische fascinatie voor het reizen. Het roept herinneringen op aan de gouden eeuw van vliegreizen, waar service en stijl naadloos samenvloeiden. Het creëren van een cocktail aan boord van een vliegtuig wordt zo een ritueel dat de schoonheid van het reizen viert.

In nauwe samenwerking met de bar-experts van British Airways, lokale designers en ingenieurs, biedt Callum met deze nieuwste aanwinst reizigers de kans om overal ter wereld een persoonlijke draai te geven aan hun favoriete drankjes. Of het nu gaat om het mixen van een martini naar persoonlijke smaak thuis of het nabootsen van diezelfde ervaring duizenden meters hoog in de lucht, de Precision Engineered Cocktail Mixer is een symbool van de vereniging tussen traditie en technologie, tussen comfort en avontuur.

Met dit product brengt Callum een nieuwe dimensie van reizen naar het leven, in lijn met de prestigieuze en luxueuze sfeer die British Airways nastreeft. Voor de fervente reiziger of de cocktailaficionado, de Precision Engineered Cocktail Mixer staat symbool voor het genot van een perfect gemixte cocktail, waar dan ook ter wereld, en biedt daarmee een exclusieve ervaring die tekenend is voor het vliegplezier met British Airways.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X - het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...