Pearl Yachts viert 20-jarig bestaan met onthulling van het luxe jacht PEARL 95

Pearl Yachts, de vooraanstaande Britse scheepsbouwer, viert dit jaar hun 20-jarig jubileum in de wereld van de luxe jachtbouw. Ter ere van deze mijlpaal introduceert het bedrijf hun nieuwste paradepaardje, de PEARL 95, een indrukwekkend jacht dat later dit jaar in première zal gaan op het prestigieuze Cannes Yachting Festival. Dit nieuwe jacht belichaamt alles waar Pearl Yachts voor staat en illustreert hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie in jachtontwerp.

Het ontwerp van de PEARL 95 is ontwikkeld met inachtneming van feedback van huidige en voormalige Pearl jachteigenaren. Hierdoor is het jacht een perfecte afspiegeling van de wensen en behoeften van de moderne booteigenaar. Met zijn hedendaagse vormgeving, zowel van binnen als van buiten, onderscheidt de PEARL 95 zich door uitstekende prestaties en indrukwekkende wendbaarheid. Het jacht is in staat om snelheden tot 52 km/u (28 knopen) te bereiken en heeft een bereik van ongeveer 700 km (380 zeemijlen), waardoor het ideaal is voor lange cruises langs de Franse Rivièra of in de Caraïben.

De hoofdsalon van de PEARL 95 is ontworpen voor sociaal samenzijn en luxe. Met een L-vormige bank en een eettafel kunnen tot acht gasten genieten van de elegante ambiance aan boord. De ruime eigenaarssuite, vrij van zichtbare nautische details, biedt de eigenaren een oase van rust en comfort.

Daarnaast beschikt de PEARL 95 over twee tweepersoonskabines - of één ruime VIP-kabine - en twee extra tweepersoonskabines, elk met een eigen badkamer, die zorgen voor de nodige privacy en rust voor de gasten. Aan de achterzijde van het jacht is een garage voor een jetski en een tender, terwijl een strandclub met bar een aantrekkelijke plek biedt voor ontspanning en vermaak.

Als kers op de taart beschikt de PEARL 95 over een hydraulisch zwemplatform dat omgetoverd kan worden tot een zonneweide aan de zeezijde. Voor nog meer vermaak zijn er zonnedekbedden, een royale jacuzzi, een natte bar en een barbecueplaats aan boord, die zeker indruk zullen maken op alle gasten.

De PEARL 95, de nieuwste parel in de vloot van Pearl Yachts, is met minutieuze aandacht voor detail ontworpen en gebouwd. Elk element is zorgvuldig overwogen, van de vloeiende lijnen van het exterieur tot de hoogwaardige afwerking van het interieur, wat resulteert in een jacht dat pure elegantie en stijl uitstraalt.

De master suite is zo ontworpen dat de eigenaren zich in een oase van rust en ontspanning bevinden, zonder zichtbare maritieme kenmerken die de rust verstoren. De ruimtelijkheid en het comfort van deze kamer bieden de perfecte omgeving voor rust en ontspanning.

Gasten worden ook verwend met comfort en luxe. Twee tweepersoonshutten, die kunnen worden omgebouwd tot één grote VIP-hut, en nog twee tweepersoonshutten, allemaal met eigen badkamers, bieden privacy en een serene omgeving om te ontspannen.

De achtersteven van de PEARL 95 biedt nog meer mogelijkheden voor plezier en ontspanning. Hier vinden we een garage die ruimte biedt voor een jetski en een tender. Ook aanwezig is de verleidelijke strandclub, compleet met een bar, die zeker de aandacht zal trekken van de gasten.

Als extra luxe heeft de PEARL 95 een hydraulisch zwemplatform dat kan worden omgetoverd tot een zonnebadgedeelte aan zee. Om het entertainmentensemble te voltooien, heeft de PEARL 95 ook zonnedekbedden, een royale jacuzzi en een natte bar en barbecueplaats. Deze functies zullen ongetwijfeld indruk maken op iedereen aan boord en bijdragen aan een onvergetelijke vaarervaring.

In zijn totaliteit is de PEARL 95 een ware belichaming van de visie en het vakmanschap van Pearl Yachts, een jacht dat een verfijnd ontwerp, innovatieve functies en superieure prestaties naadloos combineert. Het is een prachtige toevoeging aan de wereld van luxe jachten en een waardige manier voor Pearl Yachts om hun 20-jarig bestaan te vieren.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

Dit is de Lazzarini Pangeos een gigantische drijvende stad in de vorm van een schildpad die Saoedi-Arabië wil bouwen. Het zal niet alleen enorm zi...