Nieuw Columbus Classic 120 meter Jacht - een luxueuze mix van oud en nieuw

Columbus Yachts, de gerespecteerde Italiaanse jachtbouwer, viert een nieuwe toevoeging aan hun indrukwekkende portfolio na hun succes met de Columbus Classic 80 meter Dragon. Het bedrijf introduceert de Columbus Classic 120 meter, een verbluffend jacht dat een naadloze samensmelting van traditionele ontwerpelementen en hedendaagse innovaties belichaamt.

Ontworpen door Hydro Tec, toont de Columbus Classic 120 meter een verfijnd ontwerp dat herinnert aan de majestueuze oceaanstomers uit de 19e eeuw, maar met een moderne twist die ook de huidige generaties zal aanspreken. Met ramen van vloer tot plafond en frameloze glazen balustrades, biedt dit jacht een ononderbroken uitzicht op de omringende zee en kan het tot 20 gasten herbergen in 10 luxueuze hutten op het hoofddek.

Een bijzonder hoogtepunt is de eigenaarssuite, een royaal uitgestrekte, 260 vierkante meter grote hut aan de voorzijde van het bovendek. Het benedendek beschikt over een achterste strandclub met directe toegang tot de zee, een spa, fitnessruimte en een overdekt zwembad onder een glazen bodemzwembad dat een waterval voedt naar het onderliggende zwembad. De zonnedekken kunnen naar wens worden uitgeklapt voor extra ruimte.

Aan de voorzijde van de strandclub bevindt zich een tendergarage die plaats biedt aan twee 12 meter lange tenders, een limousine en een runabout, een RIB voor de bemanning en diverse waterspeelgoed zoals jetski'sen Seabobs. Bovendien is er in deze garage een duikkamer met luchttanks, duikpakken en alle benodigde apparatuur.

Het hoofddek achteraan is uitgerust met een zwembad van 11 meter, een natte bar en een lounge, ideaal voor ontspannende dagen in de zon en gezellige nachten op zee. Het bovendek heeft een lounge met bioscoop en een eet- en loungeruimte in de buitenlucht.

De Columbus Classic 120 meter zal worden aangedreven door vijf MTU 16V 4000 M33F- en twee MTU 16V 2000 M41A-generatoren, die samen een vermogen van 10 MW leveren. Het jacht zal naar verwachting een topsnelheid van 20 knopen (ongeveer 37 km/u) en een kruissnelheid van 16 knopen (ongeveer 30 km/u) bereiken, met een indrukwekkend bereik van 7.000 zeemijl (ongeveer 12.964 km).

De luxueuze eigenaarssuite op het bovendek is werkelijk een juweeltje op dit jacht. Deze beschikt over een privékantoor, massage- en schoonheidskamers, een kleedruimte en een eigen badkamer - stuk voor stuk ontworpen om een ongeëvenaard gevoel van luxe en comfort te bieden.

De Columbus Classic 120 meter weet met zijn indrukwekkende afmetingen en verfijnde ontwerp moeiteloos de charme van de 19e-eeuwse oceaanstomers te combineren met de technologische vooruitgang van de 21e eeuw. De uitgestrekte ruimtes, zowel binnen als buiten, bieden gasten de mogelijkheid om te genieten van de grandeur en elegantie van het jacht, terwijl ze de schoonheid van de omringende zeeën waarderen.

De strandclub aan de achterkant is een ander hoogtepunt, die de gasten onbelemmerde toegang tot de zee biedt. Het is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige uitzichten, met een spa, fitnessruimte en een uniek overdekt zwembad. Dit zwembad bevindt zich onder een ander zwembad met een glazen bodem, dat een prachtige waterval voedt naar het zwembad eronder - een ontwerp dat zowel innovatief als esthetisch aantrekkelijk is.

De tendergarage, die plaats biedt aan twee tenders van 12 meter, een limousine en een runabout, evenals diverse waterspeelgoed, is strategisch gelegen aan de voorkant van de strandclub. Hier vindt men ook een duikkamer, compleet met luchttanks, duikpakken en alle benodigde uitrusting, waardoor de gasten de onderwaterwereld kunnen verkennen.

De Columbus Classic 120 meter, met zijn mix van klassiek en modern design, luxueuze voorzieningen en uitstekende prestaties, belooft een unieke en onvergetelijke ervaring op zee. Het is het perfecte jacht voor diegenen die op zoek zijn naar de ultieme combinatie van luxe en avontuur op de open zee.

 • Het jacht is ontworpen door Hydro Tec, die een harmonieuze mix van klassieke en moderne designelementen heeft gebruikt.
 • Het jacht kan tot 20 gasten accommoderen in 10 hutten op het hoofddek.
 • De eigenaarssuite is een royaal bemeten ruimte van 260 vierkante meter, gelegen op het dek boven het hoofddek.
 • Het jacht heeft een achterstrandclub op het benedendek, compleet met een spa, fitnessruimte en een overdekt zwembad onder een zwembad met glazen bodem.
 • De tendergarage bevindt zich aan de voorkant van de strandclub en kan twee tenders van 12 meter, een limousine, een runabout en verschillende waterspeelgoed huisvesten.
 • De tendergarage beschikt ook over een duikkamer met luchttanks, duikpakken en alle benodigde uitrusting.
 • Het jacht heeft een 11 meter lang zwembad op het achterste gedeelte van het hoofddek, naast een natte bar en een salon.
 • Het bovendek heeft een lounge met bioscoop en een eet- en loungegedeelte in de buitenlucht.
 • De eigenaarssuite op het bovendek heeft een privékantoor, massage- en schoonheidskamers, dressing en een eigen badkamer.
 • Het jacht wordt aangedreven door vijf MTU 16V 4000 M33F- en twee MTU 16V 2000 M41A-generatoren, die samen een vermogen van 10 MW kunnen leveren.
 • Het jacht heeft een geschatte topsnelheid van 20 knopen (ongeveer 37 km/u) en een kruissnelheid van 16 knopen (ongeveer 30 km/u), met een totaal bereik van 7.000 zeemijlen (ongeveer 12.964 kilometer).


Over Columbus Yachts

Columbus Yachts is een Italiaanse jachtbouwer met een rijke geschiedenis van meer dan 50 jaar. Het bedrijf is gevestigd in Ancona en is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van luxe jachten van wereldklasse. Met een toegewijd team van ontwerpers, ingenieurs en vakmensen produceert Columbus Yachts innovatieve jachten die zowel technologisch geavanceerd als esthetisch aantrekkelijk zijn. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om jachten te bouwen die uitstekende prestaties leveren en een uitzonderlijk comfort en luxe bieden aan hun eigenaars.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.