CCN Panam-superjacht op schema voor oplevering volgend jaar

Het prachtige Panam-superjacht van CCN werd enkele maanden geleden besteld door een Europese klant en de bouw van de romp is al in juli voltooid. Het jacht bevindt zich momenteel "goed op schema" voor de geplande oplevering volgend jaar.

Panam is het vijfde jacht in de Fuoriserie-reeks van CCN. Met een sportieve lengte van 40 meter is het volledig gemaakt van aluminium en wordt het aangedreven door drie V16-motoren uit de 2000-serie, in combinatie met KameWa-straalvoortstuwing. Het jacht is ontworpen met een sterke focus op prestaties en kan indrukwekkende snelheden behalen, met een topsnelheid van 31 knopen (ongeveer 57 km/u) en een kruissnelheid van 25 knopen (ongeveer 46 km/u). Het ontwerp van zowel het exterieur als het interieur is toevertrouwd aan Francesco Paskowski, in samenwerking met Margherita Casprini.

Panam biedt een elegant en stijlvol interieur met opmerkelijke kenmerken. Op het hoofddek bevindt zich een ruime salon, gescheiden van het eetgedeelte door een prachtige groene muur. Bovendien beschikt het jacht over een op maat gemaakt overloopzwembad en een strandclub, waardoor gasten kunnen genieten van ontspanning en entertainment.

Het jacht heeft een capaciteit voor maximaal 10 gasten, waarbij de eigenaar van het schip kan genieten van een ruime mastersuite op het hoofddek. De mastersuite is voorzien van inklapbare balkons, een inloopkast en een luxueuze badkamer met een hamam. De overige gastenhutten en het verblijf van de bemanning bevinden zich op het benedendek, in de buurt van de kombuis. Er zijn vier gastenhutten, waarvan twee met tweepersoonsbedden en twee met eenpersoonsbedden, evenals twee tweepersoonshutten voor de bemanning, een aparte kapiteinshut en een wasserette.

Naast deze prachtige kenmerken biedt het CCN Panam-jacht ook een ruime strandclub die toegankelijk is via drie rompdeuren en is uitgerust met een automatisch laddersysteem. Verder is er een semi-inpandige garage aan het achterschip waar een tender van 17 voet (ongeveer 5,2 meter) kan worden gestald. De ruime flybridge beschikt over een op maat gemaakt overloopzwembad met een teller voor het meten van het aantal afgelegde banen.

Het Panam-superjacht van CCN belooft een opmerkelijke combinatie van prestaties, stijl en luxe te bieden aan zijn toekomstige eigenaar en gasten. Met de voortgang van de bouw op schema, kunnen ze binnenkort genieten van een buitengewone jachtervaring op de wateren.

Als aanvulling op de opmerkelijke kenmerken van het CCN Panam-superjacht, beschikt het ook over enkele indrukwekkende technische specificaties. Met een lengte van 40 meter en een volledig aluminium constructie is het jacht niet alleen stijlvol, maar ook licht en wendbaar. De krachtige aandrijving bestaat uit drie V16-motoren uit de 2000-serie, waardoor het jacht moeiteloos door het water kan snijden.

Wat betreft het interieurontwerp, is er veel aandacht besteed aan de details. Francesco Paskowski en Margherita Casprini hebben samengewerkt om een luxueuze en toch uitnodigende sfeer te creëren. Het gebruik van hoogwaardige materialen en op maat gemaakte meubels zorgt voor een elegant en comfortabel verblijf aan boord.

Naast de prachtige binnenruimtes biedt het Panam-jacht ook volop mogelijkheden om van het buitenleven te genieten. Het op maat gemaakte overloopzwembad op de flybridge is een uitnodigende plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht. Daarnaast is er een ruime strandclub met grote rompdeuren die openen naar de zee, waardoor gasten gemakkelijk toegang hebben tot watersportactiviteiten.

Om het comfort van de gasten te garanderen, is er gedacht aan alle mogelijke voorzieningen. De mastersuite op het hoofddek is een ware oase van rust, compleet met inklapbare balkons en een luxe badkamer met een hamam. De gastenhutten op het benedendek bieden privacy en comfort, terwijl de bemanning profiteert van goed uitgeruste tweepersoonshutten.

Het Panam-superjacht is niet alleen een plek van luxe en ontspanning, maar ook een veilige en goed uitgeruste haven op zee. Met een semi-inpandige garage is er voldoende ruimte om een tender van 17 voet te huisvesten, waardoor gasten de vrijheid hebben om verkenningstochten te maken en afgelegen baaien te ontdekken.

Met de voortgang van de bouw die "goed op schema" is, kunnen de toekomstige eigenaar en gasten binnenkort genieten van de ongeëvenaarde ervaring van het varen op het Panam-superjacht. Of het nu gaat om het verkennen van exotische bestemmingen of het genieten van ontspannende momenten aan boord, dit jacht belooft een unieke en luxueuze reiservaring te bieden die lang in het geheugen gegrift zal blijven.

 • Lengte: 40 meter
 • Constructie: Volledig aluminium
 • Aandrijving: Drie V16-motoren uit de 2000-serie
 • Voortstuwing: KameWa-straalvoortstuwing
 • Topsnelheid: 31 knopen (ongeveer 57 km/u)
 • Kruissnelheid: 25 knopen (ongeveer 46 km/u)
 • Ontwerpers: Exterieur- en interieurontwerp door Francesco Paskowski in samenwerking met Margherita Casprini
 • Interieurkenmerken: Grote salon op het hoofddek, gescheiden van het eetgedeelte door een groene muur
 • Zwembad: Op maat gemaakt overloopzwembad
 • Strandclub: Voorzien van drie rompdeuren en automatisch laddersysteem
 • Gastencapaciteit: Maximaal 10 gasten
 • Mastersuite: Op het hoofddek, inclusief inklapbare balkons, inloopkast en luxe badkamer met hamam
 • Gastenhutten: Vier gastenhutten op het benedendek, waarvan twee met tweepersoonsbedden en twee met eenpersoonsbedden
 • Bemanningsverblijf: Twee tweepersoonshutten voor de bemanning, aparte kapiteinshut en wasserette
 • Garage: Semi-inpandige garage aan het achterschip voor een tender van 17 voet (ongeveer 5,2 meter)
 • Flybridge: Ruime flybridge met op maat gemaakt overloopzwembad en schotenteller


Over CCN

CCN (Cerri Cantieri Navali) is een toonaangevende Italiaanse scheepsbouwer met een rijke geschiedenis in de jachtindustrie. Het bedrijf, gevestigd in het Italiaanse Viareggio, is opgericht in 1986 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd op het gebied van hoogwaardige jachtbouw.

CCN staat bekend om zijn vakmanschap, technische expertise en aandacht voor detail bij het bouwen van luxe superjachten. Het bedrijf heeft een breed scala aan jachten geproduceerd, variërend van sportieve modellen tot elegante explorer-jachten.

Met een focus op innovatie en kwaliteit heeft CCN samengewerkt met gerenommeerde ontwerpers en architecten om unieke en op maat gemaakte jachten te creëren. Het bedrijf streeft ernaar om aan de specifieke wensen en behoeften van elke klant te voldoen, en biedt een combinatie van luxe, comfort en prestaties in elk jacht dat ze bouwen.

CCN heeft ook aandacht voor milieuvriendelijke jachtbouw en heeft in de afgelopen jaren geïnvesteerd in het ontwikkelen van hybride en elektrische aandrijfsystemen voor hun jachten, waardoor ze voldoen aan de steeds strengere milieunormen.

Met zijn uitgebreide ervaring, hoogwaardige vakmanschap en voortdurende streven naar innovatie blijft CCN een vooraanstaande speler in de luxe jachtbouw. Hun jachten worden erkend en gewaardeerd over de hele wereld, en ze blijven nieuwe maatstaven zetten in termen van design, technologie en comfort.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

Dit is de Lazzarini Pangeos een gigantische drijvende stad in de vorm van een schildpad die Saoedi-Arabië wil bouwen. Het zal niet alleen enorm zi...