Tecnomar voor Lamborghini 63 - luxe en snelheid gecombineerd

De Tecnomar voor Lamborghini 63 is niet zomaar een jacht. Het is een symbool van avant-garde luxe en snelheid, een eerbetoon aan de prestaties van Lamborghini's supersportwagens. De boot is een perfecte combinatie van stijl, design en innovatie, met twee belangrijke elementen aan de basis van haar ontwerpconcept: snelheid en dynamisch gewicht.

Het ontwerp van de Tecnomar voor Lamborghini 63 is een meesterwerk van technische en artistieke vaardigheid. Het is een combinatie van de strakke lijnen en aerodynamische vormen die kenmerkend zijn voor Lamborghini's supersportwagens, en de elegantie en verfijning die kenmerkend zijn voor luxe jachten. Het resultaat is een jacht dat zowel krachtig als sierlijk is, met een unieke esthetiek die zowel op het land als op zee indruk maakt.

De Tecnomar voor Lamborghini 63 is een product van The Italian Sea Group, een wereldleider in de bouw van luxe jachten. Het ontwerp van het jacht is een samenwerking tussen Tecnomar Centro Stile en Automobili Lamborghini Centro Stile, die hun expertise hebben gebundeld om een uniek en ongeëvenaard jacht te creëren. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een jacht dat de geest van Lamborghini's supersportwagens belichaamt, met een focus op snelheid, prestaties en innovatie.

Het jacht is uitgerust met twee MAN V 12-motoren van elk 2000 pk, waardoor het een indrukwekkende snelheid van 63 knopen kan bereiken. Deze snelheid is niet alleen te danken aan de krachtige motoren, maar ook aan het gebruik van koolstofvezel in de constructie van het jacht. Dit materiaal, dat typisch is voor de auto's van Sant'Agata Bolognese, zorgt ervoor dat het jacht in de categorie van ultralichte boten valt, met een maximaal gewicht van 24 ton voor een lengte van 63 voet.

De romp van de Tecnomar voor Lamborghini 63 is gemaakt met behulp van GRP Vacuum Technology, terwijl de superstructuur is vervaardigd met Carbon Vacuum Technology. Deze technologieën dragen bij aan de lichtheid en sterkte van het jacht, waardoor het zijn hoge snelheden kan bereiken zonder in te boeten aan stabiliteit of veiligheid. De romp en de superstructuur zijn ontworpen om de weerstand tegen water te minimaliseren en de efficiëntie van de voortstuwing te maximaliseren, wat bijdraagt aan de indrukwekkende snelheid van het jacht.

Het jacht heeft een lengte over alles (LOA) van 20 meter of 63 voet, en een maximale breedte (max beam) van 5,4 meter of 18 voet. Het is uitgerust met een Flexy Drive System, dat zorgt voor een soepele en efficiënte voortstuwing. Dit systeem maakt gebruik van flexibele aandrijfassen om trillingen te verminderen en het geluidsniveau te verlagen, wat bijdraagt aan het comfort en de rust aan boord van het jacht.

De Tecnomar voor Lamborghini 63 is ontworpen om comfort en luxe te bieden aan zijn gasten. Het kan maximaal vijf gasten accommoderen, met extra accommodatie voor twee bemanningsleden. Het interieurontwerp, verzorgd door Tecnomar Centro Stile, weerspiegelt de elegantie en verfijning die kenmerkend zijn voor Lamborghini. Het interieur is afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van alle moderne gemakken, waardoor de gasten kunnen genieten van een ongeëvenaarde luxe ervaring.

De Tecnomar voor Lamborghini 63 is meer dan alleen een jacht. Het is een eerbetoon aan de kracht en schoonheid van Lamborghini's supersportwagens, vertaald naar de wereld van luxe jachten. Met zijn indrukwekkende snelheid, innovatieve ontwerp en ongeëvenaarde luxe, is de Tecnomar voor Lamborghini 63 een klasse apart. Het is een jacht dat de grenzen van design en technologie verlegt, en dat een nieuwe standaard zet voor luxe en prestaties op zee.

 • Bouwer: The Italian Sea Group - Tecnomar voor Lamborghini BU
 • Scheepsarchitect: Tecnomar Centro Stile
 • Exterieurontwerper: Tecnomar en Automobili Lamborghini Centro Stile
 • Interieurontwerper: Tecnomar Centro Stile
 • Romp: GRP Vacuum Technology
 • Superstructuurmateriaal: Carbon Vacuum Technology
 • Lengte over alles (LOA): 20 m / 63 ft
 • Maximale breedte (max beam): 5.4 m / 18 ft
 • Hoofdmotoren: 2 x MAN V 12 – 2000HP
 • Generatoren: 1 x 15 kw
 • Maximale snelheid: 63 kn
 • Kruissnelheid: 40 kn
 • Voortstuwingssysteem: Flexy Drive System
 • Maximale gastenaccommodatie: 5
 • Maximale bemanningsaccommodatie: 2


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

In de steeds veranderende wereld van architectuur en design lijken de grenzen van het mogelijke constant te verschuiven. Zo heeft Saoedi-Arabië, e...