Hypermodern schip Scarlet Lady van Virgin Voyages pakt uit met hedonistische luxe trips

De nieuwe cruisemaatschappij Virgin Voyages van Richard Branson, die in 2020 vertrekt, debuteert met de Scarlet Lady, een hypermodern schip met een tattooshop, een openluchtgymnastiek en een vinylplatenwinkel. Er zijn geen buffetten en geen kinderen.

Alleen voor volwassenen is Virgin Voyages bezig met het volledig herontwerpen van cruises voor de millennial- en Gen Z-generatie, het uitrusten van schepen met een trendy Tom Dixon-interieurontwerp, Intelligentsia-koffiebars, modulaire hutten die worden omgevormd tot feestzones, karaokestudio'sen spa'smet modderkamers en pedistations voor mannen.

Er komt zelfs een tattooshop genaamd Squid Ink, een openluchtgymnastiek met bokszakken en een platenwinkel genaamd Voyage Vinyl die is samengesteld door de Academy, Grammy en Golden Globe-winnende artiest en producer Mark Ronson. opgewonden om deel uit te maken van het Creative Collective van Virgin Voyages, dat het voortouw neemt in de muziek. Sir Richard Branson en het merk Virgin waren legendarische game-changers in de muziekindustrie en het is een sensatie om met hen mee te doen omdat ze diezelfde geest naar zeereizen brengen, 'zei Ronson. MK (Marc Kinchen) en Sofi Tukker zullen ook in residentie zijn.

Niet alleen dat, de cruiseschepen van Virgin Voyages zullen hun eigen merk ambachtelijk bier serveren, er zullen muziekafspeellijsten zijn samengesteld door Ronson, gepersonaliseerde bars op de kamer vol met gasten ' favoriete hapjes en drankjes, en haar- en make-uppersoneel om ervoor te zorgen dat iedereen er fantastisch uitziet. Wanneer mensen aan boord van een van de voeringen stappen (de Scarlet Lady, die 2.770 passagiers en 1.160 bemanningsleden kan herbergen, zal de eerste zijn, maar er zijn er nog drie in de pijplijn), zullen ze geen passagier zijn, maar een 'zeeman', klaar voor een 'ontsnapping uit de chaos van casino'sen kindercrèches'.

Perfect voor korte maar hedonistische uitjes, Virgin Voyages biedt cruises van vier en vijf nachten naar het Caribisch gebied. In totaal zullen er 20 restaurants in stadsstijl zijn, maar passagiers betalen niet extra om erin te eten, in tegenstelling tot aan boord van andere cruiseschepen. Tom McAlpin, president en chief executive officer van Virgin Voyages, zegt: 'We zijn op missie gegaan om de sfeer van dineren in de beste steden ter wereld te vangen en naar zee te brengen.

Omdat eten de brandstof is voor ons lichaam en onze ziel, en we Virgin Voyages zijn, moest het natuurlijk allemaal bij je ticketprijs inbegrepen zijn.” Bij Razzle Dazzle kunnen gasten bijvoorbeeld de vegetarische Impossible Burger proeven , evenals cocktails zoals de Yasss Queen en drankjes doordrenkt met CBD.

Er zullen ook regelmatig 'drag brunches' zijn met optredens van drag queens. Passagiers kunnen ook smullen van Mexicaans eten in Pink Agave, ontworpen door Tom Dixon - net als het VIP-bovendek van het schip, dat een eigentijdse, Instagram-ready look heeft met ronde ligstoelen, gigantische parasols en glas met regenboogeffect.

In tegenstelling tot conventionele cruises, is er ook geen grote eetzaal, geen gedwongen formele kleding, geen toegewezen zitplaatsen en geen toegewezen eettijden, zodat mensen kunnen ontspannen en eten wanneer ze willen. Virgin Voyages zegt dat het ook streeft naar 'een van de ecologisch verantwoordelijke vloten op zee, met een verbod op plastic voor eenmalig gebruik en geen buffetten'.

Ondertussen is The Manor een nachtclub geïnspireerd op de naam van Bransons eerste muziekstudio. Signature party'saan boord worden ontworpen en geproduceerd door Randy Weiner, de bekroonde producent van Sleep No More, Queen of the Night en The Donkey Show.

Over Virgin Voyages

Virgin Voyages is een cruisemaatschappij opgericht door de Britse zakenmagnaat Sir Richard Branson. Het bedrijf is een onderdeel van de Virgin Group, die bekend staat om zijn diverse ondernemingen in de reis-, entertainment- en technologie-industrieën. Virgin Voyages werd officieel gelanceerd in 2018, met als doel het cruisen opnieuw uit te vinden voor een nieuwe generatie reizigers.

De vloot van Virgin Voyages bestaat uit moderne cruiseschepen, ontworpen met een focus op duurzaamheid en een unieke, eigentijdse stijl. Het eerste schip, de Scarlet Lady, werd in 2020 gelanceerd. Andere schepen in de vloot zijn de Valiant Lady en de Resilient Lady.

Een van de belangrijkste kenmerken van Virgin Voyages is dat het bedrijf zich richt op een volwassen publiek, met cruises die uitsluitend bedoeld zijn voor gasten van 18 jaar en ouder. Het concept van de 'Adults Only' cruise is bedoeld om een ontspannen en verfijnde sfeer te creëren, zonder de aanwezigheid van kinderen.

Virgin Voyages onderscheidt zich ook van andere cruisemaatschappijen door zijn focus op duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. De schepen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën om energie- en waterverbruik te verminderen en afvalproductie te minimaliseren. Bovendien heeft Virgin Voyages een verbod ingesteld op wegwerpplastic aan boord van hun schepen om de impact op het milieu verder te verkleinen.

Aan boord van de schepen van Virgin Voyages kunnen gasten genieten van een breed scala aan faciliteiten, waaronder luxe accommodaties, gastronomische restaurants, spa- en fitnesscentra, en een uitgebreid aanbod van entertainment. Het bedrijf werkt samen met topchefs en artiesten om een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden aan zijn passagiers.

Virgin Voyages biedt een verscheidenheid aan routes, waaronder cruises naar de Caraïben, de Middellandse Zee en Europese bestemmingen. De reiservaring aan boord van een Virgin Voyages-schip is ontworpen om een frisse en moderne benadering van cruisen te bieden, gericht op het aantrekken van zowel ervaren cruisereizigers als mensen die voor het eerst een cruise overwegen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website