Gloednieuwe Azimut Grande 30M Superyacht verkocht aan koper in Hong Kong

Het luxe jachtbedrijf Marine Italia heeft onlangs bekendgemaakt dat ze een gloednieuwe Azimut Grande 30M superyacht hebben verkocht. De gelukkige koper is gevestigd in Hong Kong, wat dit weer een stijgende trend laat zien van luxe jachtaankopen in de regio Azië-Pacific.

De Azimut Grande 30M, een vlaggenschipmodel van het beroemde Italiaanse luxejachtbedrijf Azimut Yachts, is ontworpen door de gerenommeerde architect Stefano Righini. Het jacht staat bekend om zijn state-of-the-art technologie, zijn indrukwekkende snelheid en zijn luxueuze interieur dat is gecreëerd door de gerenommeerde kunstenaar Achille Salvagni.

De luxe jacht beschikt over twee vulkanische zwarte V12-motoren, waardoor hij een topsnelheid kan bereiken van 28 knopen (ruwweg 52 km/u). Het jacht is voorzien van alle gemakken die men zich kan voorstellen op een plezierjacht, zoals ruime zitgelegenheden, ligstoelen en een hydromassagbad op het zonnedek. Ook bevat het schip vier VIP-kamers met eigen badkamers, evenals een indrukwekkende master suite.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Azimut Grande 30M is zijn glazen vloer die uitzicht biedt op het lager gelegen dek. Dit element voegt aan het al luxueuze interieur nog meer cachet toe. Het jacht biedt comfort en technologische hoogstandjes in combinatie met een mooi Italiaans ontwerp, wat dit schip zo speciaal maakt.

Marine Italia, de dealer die de Azimut Grande 30M heeft verkocht, is een bedrijf dat luxe jachten verkoopt in Azië. Ze hebben kantoren in Hong Kong, Singapore en Thailand en zijn trots op hun uitstekende klantenservice en uiterst professionele benadering.

De toenemende trend in Azië om luxe jachten te kopen, is te zien aan deze recente verkoop. Volgens experts is het aantal mensen met een hoog nettovermogen toegenomen in de regio Azië-Pacific, wat heeft geleid tot een hogere vraag naar luxegoederen zoals high-end jachten.

Azimut Yachts, het bedrijf achter de Azimut Grande 30M, is een toonaangevende fabrikant van luxe jachten en is wereldwijd bekend om zijn indrukwekkende jachten van hoge kwaliteit en prachtig design. Het bedrijf, opgericht in 1969, heeft zich sinds zijn oprichting sterk ingezet voor innovatie en esthetiek.

SUPERYACHT TRENDS

De laatste jaren hebben luxe jachten een transformatie ondergaan in termen van design en technologie. Er is een groeiende trend naar meer personalisatie en op maat gemaakte functies, evenals een toenemende focus op duurzaamheid en eco-vriendelijkheid. Ook technologische vooruitgang, zoals geautomatiseerde systemen en slimme technologieën, worden steeds vaker ingezet op jachten.

Bovendien is er ook een toename van de vraag naar grotere jachten. Volgens sommige experten zijn superyachten tegenwoordig niet langer alleen voor miljardairs, maar worden ze ook steeds populairder bij vermogende kopers die op zoek zijn naar iets speciaals en unieks.

Het lijkt erop dat de Azimut Grande 30M beantwoordt aan al deze trends, met zijn opvallend moderne design, personaliseerbare functies, duurzame bouwmethoden en geavanceerde technologieën. Deze verkoop onderstreept het toenemende belang van de Azië-Pacific-regio in de wereld van het luxe jachtwezen.

 

- Wie heeft het Azimut Grande 30M superyacht verkocht? Marine Italia heeft het Azimut Grande 30M superyacht verkocht.
- Waar is de koper van dit luxe jacht gevestigd? De koper is gevestigd in Hong Kong.
- Wie heeft de Azimut Grande 30M ontworpen? Het jacht is ontworpen door de gerenommeerde architect Stefano Righini en het interieur is gecreëerd door kunstenaar Achille Salvagni.
- Wat zijn de huidige trends in de wereld van de luxe jachten? De huidige trends omvatten meer personalisatie, duurzaamheid, geavanceerde technologie en een toenemende vraag naar grotere jachten.

- Wat is de topsnelheid van de Azimut Grande 30M? De Azimut Grande 30M kan een topsnelheid bereiken van 28 knopen, ruwweg 52 km/u.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

In de steeds veranderende wereld van architectuur en design lijken de grenzen van het mogelijke constant te verschuiven. Zo heeft Saoedi-Arabië, e...