Extra 86 Fast is het nieuwste schip van ISA Yachts en Guida Design

De Extra 86 Fast, het nieuwste schip van de gerenommeerde Italiaanse scheepswerf Isa Yachts, staat klaar om iedereen te imponeren op het Cannes Yachting Festival 2019. In samenwerking met de Italiaanse ontwerper Francesco Guida, heeft dit jacht sportieve lijnen en een lengte van 26 meter. Met een topsnelheid van 30 knopen is het een motorjacht dat echt snelheid kan leveren.

Maar dit jacht biedt niet alleen indrukwekkende prestaties. Het is ook uitgerust met een intelligent voortstuwingssysteem dat een laag brandstofverbruik mogelijk maakt en het gemakkelijk maakt om te manoeuvreren. Het platte achterschip van het schip komt bijna op waterlijnhoogte, waardoor er een beter contact is met de omgeving. De Extra 86 Fast heeft grote ramen en meerdere dakramen die veel natuurlijk licht binnenlaten, vooral in de voorste salon.

Wat betreft de accommodatie, beschikt de Extra 86 Fast over twee eenpersoonshutten. Een daarvan is een ruime eigenaarshut, terwijl de andere een VIP-hut is van gelijke kwaliteit. Op het hoofddek bevinden zich een modern stuurstation, een salon en een achtergalerij met prachtig uitzicht op zee en toegang tot de buitenruimte voor al fresco dineren. Op het achterschip vind je ook een sociale ruimte met een comfortabele C-vormige bank, salontafels en ligbedden. Het jacht heeft zelfs een zwemplatform met de Opacmare Transformer voor gemakkelijke toegang tot het water.

De Extra 86 Fast is een combinatie van snelheid, stijl en comfort, waardoor het een gewilde keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een sportief jacht dat ook voldoet aan de behoefte aan luxe en elegantie. Met zijn opvallende ontwerp en slimme functies zal het zeker de aandacht trekken op het Cannes Yachting Festival en het belooft een onvergetelijke ervaring te bieden voor degenen die aan boord stappen.

Met zijn imposante aanwezigheid en sportieve uitstraling is de Extra 86 Fast niet alleen een lust voor het oog, maar biedt het ook een scala aan technische kenmerken en hoogwaardige materialen die het tot een onderscheidend jacht maken.

Het voortstuwingssysteem van de Extra 86 Fast is ontworpen voor een optimale efficiëntie en prestaties. Het jacht maakt gebruik van geavanceerde technologieën om het brandstofverbruik te minimaliseren en tegelijkertijd een indrukwekkende snelheid te behouden. Met zijn krachtige motoren kan het gemakkelijk een topsnelheid van 30 knopen bereiken en soepel door het water glijden.

Het interieur van de Extra 86 Fast is met zorg ontworpen om een luxe en comfortabele leefruimte te bieden. De salon op het hoofddek is ruim en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving. Het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap is te zien in elk detail, van de elegante bekleding tot de verfijnde afwerking.

Het jacht is uitgerust met moderne technologieën die het comfort en de veiligheid van de gasten maximaliseren. De geavanceerde navigatiesystemen en elektronica zorgen voor een soepele en nauwkeurige besturing, terwijl het geavanceerde geluidssysteem en de entertainmentopties zorgen voor een plezierige ervaring aan boord.

Wat betreft buitenruimtes biedt de Extra 86 Fast verschillende mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de omgeving. Het ruime achterdek is voorzien van comfortabele zitplaatsen, perfect voor buiten dineren en entertainment. Het zwemplatform aan de achterzijde biedt een gemakkelijke toegang tot het water en nodigt uit tot watersportactiviteiten en ontspanning.

Met zijn combinatie van snelheid, stijl en technologie is de Extra 86 Fast een indrukwekkend jacht dat zich onderscheidt van de rest. Het belichaamt de passie en vakmanschap van de Italiaanse scheepswerf Isa Yachts en is ontworpen om de verwachtingen van veeleisende eigenaren te overtreffen. Of het nu gaat om het verkennen van afgelegen baaien of het varen langs de kustlijn, de Extra 86 Fast biedt een onvergetelijke ervaring op het water.

Extra 86 Fast

 • Lengte: 26 meter.
 • Topsnelheid: 30 knopen (55,56 km/u).
 • Voortstuwingssysteem: Intelligent voortstuwingssysteem met laag verbruik.
 • Achterschip: Plat achterschip voor beter contact met omringende elementen.
 • Ramen: Grote ramen en dakramen voor veel natuurlijk licht.
 • Voortstuwing: Krachtige motoren voor een soepele en snelle vaart.
 • Accommodatie: Twee eenpersoonshutten, waaronder een ruime eigenaarshut en een VIP-hut.
 • Hoofddek: Modern stuurstation, salon en achtergalerij met uitzicht op zee.
 • Buitenruimtes: Ruim achterdek met comfortabele zitplaatsen, zwemplatform met Opacmare Transformer.
 • Brandstofverbruik: Geoptimaliseerd brandstofverbruik voor efficiëntie.
 • Navigatie: Geavanceerde navigatiesystemen voor nauwkeurige besturing.
 • Geluidssysteem: Geavanceerd geluidssysteem voor entertainment aan boord.
 • Technologie: Moderne technologieën voor comfort en veiligheid.
 • Luxe en vakmanschap: Hoogwaardige materialen en vakmanschap in het interieur.


Over Isa Yachts

Isa Yachts is een gerenommeerde Italiaanse scheepswerf die gespecialiseerd is in de bouw van luxe motorjachten. Het bedrijf heeft een lange traditie van vakmanschap en innovatie en heeft een uitstekende reputatie in de jachtindustrie.

Met het hoofdkantoor gevestigd in Ancona, Italië, heeft Isa Yachts een team van ervaren ontwerpers, ingenieurs en ambachtslieden die samenwerken om hoogwaardige jachten te creëren die voldoen aan de behoeften en wensen van veeleisende klanten.

Het scheepsbouwproces van Isa Yachts omvat zorgvuldige aandacht voor detail, hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Elk jacht wordt op maat gemaakt en aangepast aan de specifieke eisen van de eigenaar, waarbij luxe, comfort en prestaties centraal staan.

Isa Yachts staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor design. Elk jacht dat de scheepswerf verlaat, weerspiegelt de Italiaanse stijl en elegantie, met aandacht voor zowel esthetiek als functionaliteit.

Het portfolio van Isa Yachts omvat een breed scala aan jachten, variërend in grootte en ontwerp. Van sportieve modellen tot explorerjachten en superyachten, het bedrijf heeft de capaciteit om aan verschillende behoeften en smaken te voldoen.

Naast het bouwen van nieuwe jachten biedt Isa Yachts ook diensten op het gebied van refit en onderhoud, waardoor eigenaren hun bestaande jachten kunnen upgraden en in optimale staat kunnen houden.

Met een sterke focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid, blijft Isa Yachts een toonaangevende speler in de jachtindustrie en blijft het jachten van wereldklasse produceren die voldoen aan de hoogste normen van luxe en prestaties.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.