Dit is de 43WallyTender van Wally Yachts

Het bekende jachtmerk Wally Yachts uit Monaco heeft onlangs de Wally Tender 43 geïntroduceerd, hun nieuwste luxe tender die perfect is voor eigenaren van superjachten. Deze cruiser heeft een lengte van 13 meter en is multifunctioneel ontworpen voor het verkennen en ontspannen tijdens dagtochten met familie en vrienden, maar ook als resortshuttle. De Wally Tender 43 biedt plaats aan maximaal 12 personen aan boord en biedt een comfortabele lay-out met sensatie op hoge snelheid - heb je ooit 40 knopen geslagen op een jachttender?

Het centrale cockpit-ontwerp biedt bescherming en bruikbaarheid en is ontworpen met een koele mix tussen open lucht en comfort. Wally heeft luxe voorzieningen op jachtniveau toegevoegd aan dit kleine schip, zoals royale badkamerfaciliteiten met aparte douchecabines, een ruime cabine en een breed scala aan dekconfiguraties. Het briljante team van Wally heeft ongeveer 25 jaar aanbestedingservaring en heeft het nieuwe concept 'center cockpit' ontwikkeld voor deze tender.

De standaard Wally Tender 43 wordt geleverd met diverse nieuwe functies, waaronder een carbon t-top, LED-dekverlichting, een verborgen hydraulisch ankersysteem met drukknop, zijopenende bolwerkvleugels en een omhullend spatbordsysteem dat naar wens kan worden aangepast. Deze gestroomlijnde aanbesteding levert een coole esthetiek en buitengewone prestaties en is ontwikkeld in samenwerking met de technische engineeringafdeling van de Ferretti Group. De tender is ultralicht van gewicht dankzij geavanceerde composieten en koolstofvezel, en wordt geleverd in verbluffende kleuren.

De toekomstige eigenaren van deze tender hebben een volledig arsenaal aan accessoires en functies tot hun beschikking, die kunnen worden opgeslagen wanneer ze niet in gebruik zijn. De Wally-tender biedt ook ruimte voor watersportactiviteiten, zoals wakeboards, duiktanks en ander klein waterspeelgoed. Met zijn mooie en functionele ontwerp is de Wally Tender 43 zeker een toegevoegde waarde voor elke superjacht-eigenaar.

Naast de standaardconfiguratie biedt Wally Yachts een breed scala aan op maat gemaakte opties voor de Wally Tender 43. U kunt kiezen uit verschillende kleurenschema s, aanpassingen aan het interieur en een breed scala aan elektronica en entertainmentopties. Daarnaast biedt Wally ook opties voor aangepaste dekken, zoals teakhouten vloeren en extra opslagruimte voor watersportuitrusting.

De Wally Tender 43 is niet alleen een stijlvol en functioneel jachtaccessoire, maar ook een duurzame optie voor eigenaren van superjachten. Het gebruik van geavanceerde composieten en koolstofvezel maakt het schip lichter en milieuvriendelijker dan traditionele materialen, terwijl het toch de prestaties behoudt die Wally-tenders zo populair maken.

Wally heeft er ook voor gezorgd dat deze tender een duurzaam ontwerp heeft. Het gebruikt geavanceerde technologieën om het brandstofverbruik en de uitstoot te verminderen, waardoor het milieuvriendelijker is dan andere tenders in dezelfde klasse. Bovendien is de Wally Tender 43 ontworpen om gemakkelijk te manoeuvreren te zijn en biedt het uitstekende stabiliteit en controle, zelfs bij hoge snelheden. Dit is te danken aan de diepe V-hull en de innovatieve stabilisatoren die trillingen verminderen en een soepeler rijgedrag bieden.

Al met al is de Wally Tender 43 een opmerkelijke toevoeging aan het Wally-assortiment en is het een perfecte keuze voor superjachteigenaren die op zoek zijn naar een veelzijdige en duurzame tender met uitstekende prestaties. Het biedt luxe, comfort en avontuur in één slank pakket. Met de mogelijkheid om aanpasbare functies en accessoires toe te voegen, kunnen eigenaren deze tender naar hun wens personaliseren en het perfecte reisgezelschap creëren voor hun superjachtavonturen.

Technisch Wally Tender 43

De Wally Tender 43 van Wally Yachts heeft een lengte van 13 meter en biedt plaats aan maximaal 12 personen. Het jacht is ontworpen met geavanceerde composieten en koolstofvezel voor een ultralichte constructie en heeft een topsnelheid van 40 knopen. Het heeft royale badkamerfaciliteiten met aparte douchecabines, een ruime cabine en een breed scala aan dekconfiguraties. De standaard tender wordt geleverd met een carbon t-top, LED-dekverlichting, verborgen hydraulisch ankersysteem met drukknop, zijopenende bolwerkvleugels en een omhullend spatbordsysteem. Het biedt ook voldoende ruimte voor het opbergen van watersportaccessoires en speelgoed, zoals wakeboards en duiktanks.

De Wally Tender 43is uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van navigatie en communicatie, zoals een 12-inch multifunctioneel display, een marifoon, GPS, AIS, en een geluidssysteem met Bluetooth-connectiviteit. Ook heeft de tender een krachtige motor, met de optie voor een Volvo Penta IPS 650 of IPS 800 motor, die een topsnelheid van respectievelijk 38 en 40 knopen kan bereiken. De tender heeft ook een efficiënt brandstofverbruik, waardoor het duurzaam en milieuvriendelijk is.

De constructie van de Wally Tender 43 is gebaseerd op de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid. De romp is gemaakt van koolstofvezel en geavanceerde composieten, wat resulteert in een ultralichte en sterke constructie. Het ontwerp biedt ook stabiliteit en wendbaarheid, wat zorgt voor een soepele en comfortabele rit op het water.

Naast de technische kenmerken is er ook veel aandacht besteed aan het ontwerp van de tender. De Wally Tender 43 heeft een slanke en gestroomlijnde uitstraling, met opvallende kleuren en een opvallende carbon t-top. Het interieur is luxueus ingericht, met comfortabele zitplaatsen en royale badkamerfaciliteiten.

 • Lengte: 13,10 meter
 • Breedte: 4,30 meter
 • Diepgang: 0,65 meter
 • Maximaal aantal passagiers: 12
 • Maximaal vermogen: 2 x 435 pk
 • Topsnelheid: 40 knopen
 • Constructie: geavanceerde composieten en koolstofvezel
 • Brandstoftank: 950 liter
 • Watercapaciteit: 200 liter
 • Gewicht: 7.500 kg
 • Ontwerp: Wally/Ferretti Group
 • Certificering: CE-gecertificeerd in categorie B (zeewaardigheid tot windkracht 8 en golven tot 4 meter hoog)

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website