Dit is de 43WallyTender van Wally Yachts

Dit is de 43WallyTender van Wally Yachts

Goed nieuws van Wally Yachts! Het bekende jachtmerk uit Monaco heeft zojuist een fris nieuw speelgoed onthuld voor eigenaren van superjachten. Hun nieuwste luxe tender heet 43wallytender en volgt op de introductie van de prachtige 'tender X'. Met een lengte van slechts 13 meter is deze prachtige cruiser ontworpen om multifunctioneel te zijn, perfect voor het verkennen of ontspannen van dagtochten met uw familie en vrienden, of om als resortshuttle te fungeren.

De 43wallytender biedt graag plaats aan maar liefst 12 mensen aan boord en biedt hen sensatie op hoge snelheid en een comfortabele lay-out - heb je ooit 40 knopen geslagen op een jachttender? Ontworpen rond een centrale cockpit, voor bescherming en bruikbaarheid, biedt deze prachtige tender ook een koele mix tussen open lucht en comfort. Wally heeft een aantal luxe voorzieningen op jachtniveau toegevoegd aan dit kleine schip, met functies zoals royale badkamerfaciliteiten, met aparte douchecabines, een ruime cabine en niet te vergeten een breed scala aan dekconfiguraties. Het briljante team van het bedrijf werkt al ongeveer 25 jaar aan aanbestedingen, en dat is eerlijk te zien. Maar ze zijn niet zonder frisse ideeën; zoals bijvoorbeeld het nieuwe concept 'center cockpit'. De standaard 43wallytender wordt geleverd met een paar nieuwe functies, zoals de carbon t-top, LED-dekverlichting, verborgen hydraulisch ankersysteem met drukknop, zijopenende bolwerkvleugels, of het omhullende spatbordsysteem - voel je vrij om verder naar wens aan te passen.

Deze gestroomlijnde aanbesteding levert een coole esthetiek en buitengewone prestaties en is ontwikkeld in samenwerking met de technische engineeringafdeling van de Ferretti Group. Dit betekent een ultralichte constructie, met geavanceerde composieten en koolstofvezel, naast verbluffende kleuren. De toekomstige eigenaren van deze aanbesteding hebben een volledig arsenaal aan accessoires en functies tot hun beschikking, die kunnen worden opgeslagen wanneer ze niet in gebruik zijn. Watersportactiviteiten zijn slechts een gedachte verwijderd, met ruimte om wakeboards, duiktanks en ander klein waterspeelgoed op deze Wally-tender op te bergen.