Dit Benetti superjacht van 50 meter is een verademing

Geloof het of niet, dit prachtige schip is eigenlijk 20 jaar oud, ook al ziet het er gloednieuw uit. Dit Benetti-superjacht van 50 meter werd in 1998 gelanceerd onder de naam Queen M en werd de afgelopen jaren volledig vernieuwd en omgedoopt tot Air - vandaar de verademing. Het werd omgebouwd tot een modern charterjacht, wat betekent dat we allemaal het voorrecht konden hebben om aan boord van deze schoonheid over de zeeën te varen. Het is groot genoeg om grote groepen in stijl te ontvangen, maar het is ook compact genoeg om afgelegen baaien en ankerplaatsen gemakkelijk te verkennen, wat betekent dat het perfect is voor vrijwel elke gelegenheid.

De recente update omvat een opgefriste exterieurlook en een compleet herontwerp van het interieur. Een moderne, warme en gastvrije omgeving wacht op u aan boord, met luxe hutten en badkamers, een nautisch geïnspireerde hoofdsalon en buitengewone voorzieningen in het hele interieur. De belangrijkste passagiers aan boord zullen een grootlicht privéappartement op het bovendek ervaren, wat een uitzonderlijk uitzicht en een nieuw niveau van privacy belooft. Maar dit schip biedt graag plaats aan meer dan 10 passagiers, in vijf hutten die even mooi zijn, of rond de eettafel. Als je een beetje plezier op de golven wilt, is er veel waterspeelgoed aan boord, met een Seadoo waterscooter, Seabobs, een elektrisch wakeboard, een flyboard, duikuitrusting, kajaks en vistuig die helemaal klaar zijn om je dromen waar te maken.

Maar u kunt ook ontspannen in de jacuzzi op het zonnedek, en genieten van een paar drankjes aan de natte bar en de verhoogde lounge. De zeer bekwame bemanning van Air is getraind op verschillende gebieden, van haute cuisine, schoonheid en wellness, wat betekent dat elke reis aan boord van dit schip onvergetelijk zal zijn. Voor €175.000 (€210.000) per week kun je genieten van een onvergetelijke cruise op dit superjacht.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

Dit is de Lazzarini Pangeos een gigantische drijvende stad in de vorm van een schildpad die Saoedi-Arabië wil bouwen. Het zal niet alleen enorm zi...