Dit Benetti superjacht van 50 meter is een verademing

Als de zee roept en u verlangt naar exclusiviteit, luxe en comfort op de golven, dan is het Benetti superjacht "Air" misschien wel de perfecte ontsnapping. Dit prachtige schip is een ware verademing in de wereld van de jachten, en belooft een ervaring die even memorabel als verfijnd is.

Geloof het of niet, "Air" - voorheen bekend als Queen M - is een vaartuig met een rijke geschiedenis, daterend uit 1998. Maar door haar recente transformatie heeft zij zichzelf heruitgevonden als een moderne oase op het water. Haar grondige renovatie heeft niet alleen gezorgd voor een frisse, hedendaagse uitstraling, maar heeft ook haar interieur tot in de puntjes verfijnd.

De transformatie van traditioneel naar modern binnen de jachtwereld is geen kleine prestatie, en het Italiaanse Benetti, bekend om zijn expertise en vakmanschap, heeft laten zien dat het zelfs na twee decennia mogelijk is om een superjacht volledig te vernieuwen. De update omvatte een nieuw exterieur ontwerp en een volledige metamorfose van het interieur.

Zodra je voet zet op dit 50 meter lange meesterwerk, word je verwelkomd in een sfeer van warmte en gastvrijheid. De luxueuze hutten en badkamers zijn getransformeerd tot serene toevluchtsoorden waar gasten kunnen ontspannen en zich op hun gemak voelen. De nautische geïnspireerde hoofdsalon nodigt uit tot sociale interactie en biedt een elegant decor voor elke gelegenheid.

Het bovendek is speciaal voor de belangrijkste passagiers omgetoverd tot een prachtig privé-appartement, de owner'ssuite met een adembenemend uitzicht over zee en een ongeëvenaarde privacy. En voor hen die reizen met familie of vrienden, biedt "Air" nog vijf extra prachtige hutten, elk ontworpen met comfort en stijl in het achterhoofd.

Vermaak en ontspanning aan boord zijn rijk voorhanden. Voor de avontuurlijke zeilers is er een breed scala aan watersportuitrusting, zoals een Seadoo waterscooter, Seabobs voor het snorkelen, en zelfs een elektrisch wakeboard en flyboard voor degenen die van een beetje meer actie houden. Ook voor visliefhebbers is er voldoende vistuig aanwezig om een grote vangst binnen te halen.

Na een dag vol activiteiten kunnen gasten zich terugtrekken in de jacuzzi op het zonnedek, genieten van een cocktail aan de natte bar, of simpelweg relaxen in de verhoogde lounge. Met een bemanning die gespecialiseerd is in alles van haute cuisine tot wellness, wordt elke behoefte met de grootste zorg en aandacht benaderd.

Een exclusieve ervaring als deze komt natuurlijk met een prijskaartje. Voor een bedrag variërend van €175.000 tot €210.000 per week, afhankelijk van het seizoen, kunt u zichzelf en uw dierbaren trakteren op een cruise die u nooit zult vergeten. Het mag dan een substantiële investering zijn, maar de ongeëvenaarde ervaring en herinneringen die u aan boord van "Air" op zult doen, zijn werkelijk onbetaalbaar.

Het Benetti superjacht "Air" belichaamt de perfecte combinatie van elegantie, innovatie en tijdloze charme. Twintig jaar na haar oorspronkelijke lancering straalt ze meer dan ooit tevoren, klaar om gasten te verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring op de open zee. Het is een jacht dat bewijst dat ware schoonheid en klasse bestand zijn tegen de tand des tijds en voortdurend kunnen evolueren om te voldoen aan de hoogste verwachtingen van de hedendaagse elite. Zo biedt "Air" een exclusieve en verfijnde manier om de wereld te verkennen, waarbij de grenzen tussen de zee en de lucht vervagen in een beleving van pure vreugde en ontspanning. Welkom aan boord van het vernieuwde Benetti superjacht "Air", waar uw dromen over de ideale zeereis werkelijkheid worden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.