Tankoa Yachts onthult Next 70 - een luxueus superjacht met uniek design

De in Genua gevestigde scheepswerf Tankoa Yachts heeft onlangs zijn nieuwste project aangekondigd tijdens de Monaco Yacht Show 2019. Het Next 70 superjacht, ontwikkeld in samenwerking met Francesco Paszkowski, is een 70 meter lang meesterwerk dat beschikbaar zal zijn met drie verschillende bovenbouwprofielen om uit te kiezen.

Het opvallende ontwerp van het superjacht omvat kenmerkende elementen van Tankoa, zoals achtersteven fairleads, halve maanvormen en een zwarte kin. Een van de meest opvallende kenmerken is de indeling van het interieur, met een nadruk op een voorwaartse zone die bestaat uit twee niveaus tussen het hoofd- en bovendek, die met elkaar verbonden zijn.

De master suite strekt zich uit over deze twee dekken en biedt zijterrassen en een eigen fitnessruimte. Op het bovendek bevinden zich twee VIP-suites achter de centrale lobby. Op het hoofddek bevinden zich nog twee extra VIP-suites, terwijl het benedendek twee passagiershutten met eigen badkamer herbergt.

Het Next 70 superjacht biedt volop mogelijkheden voor plezier en ontspanning. Er zijn twee lounges aan boord, een op het bovendek bij de eetzaal en een op het brugdek. De buitenruimtes van de Next 70 zijn ontworpen als terrassen met een prachtig uitzicht op zee, waarbij gebruik is gemaakt van frameloos glas. Het bovendek beschikt over een ruim buitengebied met een zwembad, een eet- en ontspanningsruimte met comfortabele ronde banken en stoelen.

Het achterdek biedt een ruim zwembad en een spa met sauna en hamam voor ultieme ontspanning. Op het zonnedek is er voldoende ruimte om te relaxen, met ligbedden en een douche geïntegreerd in de maststructuur.

Tankoa Yachts heeft met de Next 70 een superjacht gecreëerd dat de hoogste standaarden van luxe, comfort en design belichaamt. Met zijn unieke indeling, prachtige buitenruimtes en aandacht voor detail, biedt dit superjacht een ongeëvenaarde ervaring op zee.

Bovendien is de Next 70 uitgerust met state-of-the-art technologie en systemen die zorgen voor een soepele en comfortabele vaarervaring. Het superjacht is voorzien van geavanceerde stabilisatoren om de stabiliteit te verbeteren, wat resulteert in een rustige en aangename vaart, zelfs op ruigere zeeën.

Het interieur van de Next 70 straalt luxe en verfijning uit. Hoogwaardige materialen, prachtig vakmanschap en een doordachte indeling creëren een sfeer van elegantie en comfort. De lounges bieden de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het adembenemende uitzicht, terwijl de ruime en goed uitgeruste kamers een oase van rust zijn voor de gasten.

Wat betreft de technische specificaties van de Next 70, heeft het superjacht een maximale snelheid van ongeveer 16 knopen (ongeveer 30 km/u) en een indrukwekkend bereik van meer dan 5.000 zeemijlen. Het is aangedreven door geavanceerde motoren en heeft een uitgekiend ontwerp dat zorgt voor een efficiënt brandstofverbruik en lagere emissies.

Tankoa Yachts heeft met de Next 70 een prachtig staaltje vakmanschap en innovatie geleverd. Dit luxueuze superjacht biedt een unieke combinatie van elegantie, comfort en technologische geavanceerdheid. Of het nu gaat om ontspannen op het zonnedek, genieten van een verfrissende duik in het zwembad of het verkennen van afgelegen bestemmingen, de Next 70 staat garant voor een onvergetelijke ervaring op het water.

Met zijn unieke ontwerp, uitstekende prestaties en ongeëvenaarde luxe is de Next 70 een indrukwekkend hoogtepunt in de wereld van superjachten. Tankoa Yachts heeft opnieuw bewezen waarom het een van de meest gerenommeerde scheepswerven ter wereld is, en de Next 70 is een waar meesterwerk dat de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende jachteigenaar overtreft.

 • Naam: Next 70

 • Scheepswerf: Tankoa Yachts

 • Lengte: 70 meter

 • Ontwerper: Francesco Paszkowski

 • Kenmerken ontwerp: Achtersteven fairleads, halve maanvormen en zwarte kin, kenmerkende Tankoa-kenmerken.

 • Interieurindeling: Nadruk op voorwaartse zone met twee onderling verbonden niveaus tussen hoofd- en bovendek.

 • Master suite: Verdeeld over twee dekken, met zijterrassen en een eigen fitnessruimte.

 • VIP-suites: Twee VIP-suites op het bovendek achter de centrale lobby, en nog eens twee op het hoofddek achterin.

 • Passagiershutten: Benedendek met twee passagiershutten en eigen badkamer.

 • Lounges: Twee lounges aan boord, een op het bovendek bij de eetzaal en een op het brugdek.

 • Buitenkamers: Terrasachtige buitenruimte met uitzicht op zee, gebruikmakend van frameloos glas.

 • Bovendek: Groot buitengebied met zwembad, eet- en ontspanningsruimte met comfortabele ronde banken en stoelen.

 • Achterdek: Zwembad en spa met sauna en hamam.

 • Zonnedek: Ruimte om te ontspannen met ligbedden en geïntegreerde douche in maststructuur.

 • Technologie en systemen: Geavanceerde stabilisatoren voor verbeterde stabiliteit en comfort tijdens het varen.

 • Snelheid: Maximale snelheid van ongeveer 16 knopen (ongeveer 30 km/u).

 • Bereik: Indrukwekkend bereik van meer dan 5.000 zeemijlen.

 • Aandrijving: Geavanceerde motoren voor efficiënt brandstofverbruik en lagere emissies.

De Next 70 van Tankoa Yachts is een technologisch geavanceerd superjacht met een lengte van 70 meter. Ontworpen in samenwerking met Francesco Paszkowski, belichaamt het jacht een combinatie van elegantie, comfort en prestaties.

Het ontwerp van de Next 70 toont kenmerkende Tankoa-kenmerken, waaronder achtersteven fairleads, halve maanvormen en een zwarte kin. Het interieur is zorgvuldig ingedeeld, met een nadruk op een voorwaartse zone die twee niveaus beslaat tussen het hoofd- en bovendek. De master suite strekt zich uit over deze twee dekken en biedt zijterrassen en een eigen fitnessruimte. Daarnaast zijn er VIP-suites op het bovendek en het hoofddek, evenals passagiershutten op het benedendek.

Het superjacht biedt verschillende lounges, zowel op het bovendek bij de eetzaal als op het brugdek, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht. De buitenruimtes van de Next 70 zijn ontworpen als terrassen met een prachtig uitzicht op zee, waarbij frameloos glas wordt gebruikt om het panoramische uitzicht te maximaliseren. Het bovendek van de Next 70 biedt een ruim buitengebied met een zwembad, een eet- en ontspanningsruimte met comfortabele ronde banken en stoelen. Het achterdek is voorzien van een groter zwembad en een luxueuze spa met een sauna en hamam, waardoor gasten kunnen genieten van ultieme ontspanning aan boord.

Het zonnedek van de Next 70 is ontworpen als een ruimte om te ontspannen, met ligbedden en een douche geïntegreerd in de maststructuur. Hier kunnen gasten genieten van de warme zon en het prachtige uitzicht terwijl ze ontspannen op het dek.

Naast het luxueuze ontwerp en de comfortabele voorzieningen, is de Next 70 ook uitgerust met geavanceerde technologie en systemen. De geavanceerde stabilisatoren zorgen voor een soepele en stabiele vaarervaring, zelfs op ruige zeeën. Met een maximale snelheid van ongeveer 16 knopen (ongeveer 30 km/u) en een indrukwekkend bereik van meer dan 5.000 zeemijlen, biedt dit superjacht uitstekende prestaties en reismogelijkheden.

De Next 70 is een toonbeeld van vakmanschap, elegantie en technologische innovatie. Het combineert luxe interieurdesign, ruime buitenruimtes en geavanceerde technologie om een unieke en onvergetelijke ervaring op zee te bieden. Als een meesterwerk van Tankoa Yachts belichaamt de Next 70 de hoogste standaarden van kwaliteit en vakmanschap in de wereld van superjachten.

Over Tankoa Yachts

Tankoa Yachts is een vooraanstaande scheepswerf gevestigd in Genua, Italië, met een sterke reputatie op het gebied van luxe superjachten. Het bedrijf staat bekend om zijn vakmanschap, innovatieve ontwerpen en technologische expertise.

Met een team van ervaren ontwerpers, ingenieurs en ambachtslieden heeft Tankoa Yachts enkele opmerkelijke superjachten op zijn naam staan. Het bedrijf is trots op het creëren van unieke en op maat gemaakte jachten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en de specifieke wensen van hun klanten.

Tankoa Yachts onderscheidt zich door zijn toewijding aan excellentie, zowel in design als in technische aspecten. Ze werken samen met gerenommeerde ontwerpers en architecten, zoals Francesco Paszkowski, om baanbrekende en onderscheidende superjachten te creëren.

Naast het streven naar uitmuntendheid in design en technologie, hecht Tankoa Yachts ook veel belang aan duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. Ze integreren innovatieve systemen en technologieën om het brandstofverbruik te optimaliseren en de impact op het milieu te minimaliseren.

Met hun ongeëvenaarde expertise en aandacht voor detail heeft Tankoa Yachts een sterke positie verworven in de luxe jachtindustrie. Hun jachten worden wereldwijd erkend vanwege hun uitmuntendheid, elegantie en onderscheidende kenmerken.

Tankoa Yachts blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte superjachten die voldoen aan de hoogste verwachtingen van hun klanten. Met hun voortdurende streven naar innovatie en vakmanschap zullen ze ongetwijfeld blijven bijdragen aan de evolutie van de jachtbouw en de realisatie van droomjachten voor veeleisende klanten over de hele wereld.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.