Luxe RIB-ontwerp - charme 45 superjachtaanbesteding onthuld

Het gerenommeerde Italiaanse bedrijf Studio Pannone Architetti heeft zojuist de verbluffende Charme 45 superjachtaanbesteding onthuld. Dit 14 meter lange RIB-schip heeft een strak en agressief ontwerp dat ongetwijfeld de aandacht zal trekken. Het opvallende exterieur kan worden gepersonaliseerd met verschillende kleuropties, terwijl het interieur volledig op maat kan worden gemaakt.

Ondanks de relatief compacte omvang biedt de Charme 45 een ruim interieur. De dinette, voorzien van een slaapbank, kan moeiteloos worden omgetoverd van een eethoek naar een recreatiegebied. De keuken, badkamer en cabine bevinden zich aan de voorzijde van het schip, terwijl er tevens ligweiden zijn om heerlijk te ontspannen onder de zon.

De Charme 45 biedt de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en comfort voor eigenaren die op zoek zijn naar een luxe jachtervaring. Met de mogelijkheid om zowel het exterieur als het interieur aan te passen, kunnen klanten een persoonlijk stempel drukken op dit prachtige vaartuig.

De prijs van de Charme 45 superjachtaanbesteding varieert afhankelijk van de gekozen specificaties en maatwerkopties. Geïnteresseerde kopers kunnen voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid contact opnemen met Studio Pannone Architetti.

  • Afmetingen: De Charme 45 heeft een lengte van 14 meter, waardoor hij zowel wendbaar als ruim is. Met dit formaat biedt het schip de perfecte balans tussen manoeuvreerbaarheid en comfort.

  • Ontwerp: Het exterieurontwerp van de Charme 45 is strak en agressief, met vloeiende lijnen en opvallende details. Dit geeft het schip een moderne en dynamische uitstraling die zeker de aandacht zal trekken op het water.

  • Aanpassingsmogelijkheden: Klanten hebben de vrijheid om verschillende aspecten van het schip aan te passen. Zowel het exterieur als het interieur kunnen volledig op maat worden gemaakt, waardoor eigenaren hun persoonlijke stijl en voorkeuren kunnen laten zien.

  • Interieur: Ondanks zijn relatief compacte formaat biedt de Charme 45 een verrassend ruim interieur. Aan boord bevindt zich een comfortabele dinette met een slaapbank, die gemakkelijk kan worden omgetoverd van een eethoek naar een recreatiegebied. De keuken, badkamer en cabine bevinden zich aan de voorzijde van het schip en zijn uitgerust met hoogwaardige voorzieningen en luxe afwerkingen.

  • Prestaties: De Charme 45 is ontworpen om uitstekende prestaties te leveren op het water. Uitgerust met geavanceerde mechanische systemen en aandrijftechnologie, biedt dit schip een soepele en krachtige vaarervaring. De exacte specificaties en prestatiegegevens kunnen worden verkregen bij Studio Pannone Architetti.

  • Ligweiden en ontspanningsruimtes: Naast het indrukwekkende interieur biedt de Charme 45 ook voldoende buitenruimte om te ontspannen en te genieten van het zonnige weer. Het schip beschikt over meerdere ligweiden waarop eigenaren en gasten kunnen zonnebaden en tot rust kunnen komen terwijl ze genieten van het prachtige uitzicht op zee.

De Charme 45 Superjachtaanbesteding belichaamt vakmanschap, elegantie en technische innovatie. Het is een uniek jacht dat eigenaren de mogelijkheid biedt om een gepersonaliseerde en luxueuze jachtbeleving te ervaren. Neem voor meer gedetailleerde informatie over de Charme 45 en de prijzen contact op met Studio Pannone Architetti.

Over Studio Pannone Architetti

Studio Pannone Architetti is een gerenommeerd architectenbureau gevestigd in Italië. Ze staan bekend om hun expertise op het gebied van architectuur en ontwerp, met een focus op het creëren van unieke en innovatieve projecten. Het bureau heeft een sterke reputatie opgebouwd in de maritieme sector, waar ze zich specialiseren in het ontwerpen van luxe jachten en superjachten.

Studio Pannone Architetti heeft een team van getalenteerde professionals die nauw samenwerken met klanten om aan hun specifieke behoeften en wensen te voldoen. Ze streven ernaar om functionele en esthetisch aantrekkelijke ontwerpen te creëren, waarbij ze zorgvuldig aandacht besteden aan elk detail.

Met de onthulling van de Charme 45 Superjachtaanbesteding heeft Studio Pannone Architetti opnieuw hun vermogen getoond om innovatieve en opvallende ontwerpen te produceren. Het bureau streeft ernaar om klanten een unieke en luxueuze jachtbeleving te bieden, waarbij zowel het exterieur als het interieur volledig op maat kunnen worden gemaakt.

Studio Pannone Architetti heeft een uitgebreid portfolio van succesvolle projecten, zowel nationaal als internationaal. Ze werken nauw samen met scheepswerven, scheepsbouwers en andere professionals in de maritieme industrie om ervoor te zorgen dat hun ontwerpen naadloos worden gerealiseerd.

Met hun passie voor excellentie en streven naar vakmanschap blijft Studio Pannone Architetti een prominente speler in de wereld van luxe jachtontwerp. Hun expertise en creativiteit maken hen een gewilde partner voor eigenaren die streven naar een uitzonderlijke jachtbeleving.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.