De meest verwachte nieuwe hotelopeningen in 2024

Terwijl de wereld van luxe reizen zich ontvouwt, verschijnen er nieuwe en opwindende bestemmingen voor reisliefhebbers om te ontdekken. Met veelbelovende nieuwkomers die hun deuren openen in het jaar 2024, zijn de komende jaren zeker spannend. Dit artikel geeft een overzicht van enkele van de meest verwachte hotelopeningen in 2024.

In de Caribische archipel ligt een verborgen juweeltje, genaamd St. Lucia, dat klaar staat om het Caraïbisch paradijs-resort Amanera te verwelkomen. Dit luxe toevluchtsoord, gelegen in de ongerepte tropen, belooft een unieke ervaring op het gebied van natuurschoon en gastvrijheid. Het maakt deel uit van Aman's voortdurende expansie in het Caribisch gebied en zal ongetwijfeld de aandacht trekken van fanatieke reizigers.

Aan de andere kant van de wereld, in de Verenigde Arabische Emiraten, plant het beroemde hotelmerk Mandarin Oriental een opmerkelijke entree met de opening van hun eerste resort in het Midden-Oosten. Dit hotel, dat de fijnproevers bij uitstek zal aantrekken, belooft buitengewone gastronomische ervaringen, aangevuld met ongeëvenaarde luxe en dienstverlening.

Terug in Amerika, in de bruisende metropool New York, maakt The Ritz-Carlton zich op om de deuren te openen van een gloednieuwe locatie in het hart van Manhattan. De nieuwe vestiging van het wereldberoemde merk zal zeker internationale aandacht trekken en zal gasten verleiden met haar weelderige charme, de belofte van ultieme luxe en haar benijdenswaardige locatie in deze wereldstad.

Ondertussen, op het prachtige eiland Bali in Indonesië, bereidt de Four Seasons zich voor om hun nieuwste toevoeging aan hun spraakmakende portfolio te lanceren. Vernoemd naar het exotische eiland zelf, belooft de Four Seasons Resort Bali een gastronomisch paradijs te worden. Het is ontworpen met hoge verwachtingen van gasten en zal een verscheidenheid aan unieke ervaringen bieden, waaronder een bekroond wellnessprogramma.

In Europa, meer specifiek in Parijs, Frankrijk, lanceert Sofitel zijn innovatieve 'SO/ Parijs' hotel. Dit hotel is bedoeld als een viering van Franse savoir-faire, gemengd met een brutale en speelse houding die de geest van de SO/ hotels belichaamt. Het eigentijdse design gaat gepaard met ultramoderne faciliteiten en een uitstekende service, waardoor de gasten zich absoluut verwend zullen voelen.

Terwijl deze hotels zich voorbereiden op hun grote opening in 2024, is er nog een scala aan andere spannende hotelprojecten wereldwijd die op het punt staan bekendgemaakt te worden. Van de meest geïsoleerde eilanden tot de drukste stadscentra, het jaar 2024 belooft veelbelovend te zijn voor de wereld van luxe reizen.

Net als bij de rol van de kwaliteit van de accommodatie op vakantie, speelt ook de locatie een belangrijke rol. Zo zou je kunnen kiezen voor een rustig toevluchtsoord op het platteland of juist voor de drukte van een levendige stad. Waar je ook voor kiest, één ding is zeker: je verblijf wordt onvergetelijk met deze nieuwe hotelopeningen in 2024.

 

• Gaat Amanera haar eerste vestiging openen in St. Lucia in 2024? Ja, dat is het plan.
• Is het Mandarin Oriental Hotel in de Verenigde Arabische Emiraten gericht op fijnproevers? Ja, dat klopt. Ze beloven buitengewone gastronomische ervaringen.
• Opent The Ritz-Carlton een nieuwe locatie in New York in 2024? Ja, dat is het plan.
• Welk nieuw resort opent de Four Seasons in 2024? De Four Seasons Resort Bali in Indonesië.
• In welke stad opent Sofitel het innovatieve ‘SO/ Parijs’ hotel? In Parijs, Frankrijk.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...