Viceroy Riviera Maya Resort luxe aan de kust van Yucatan

We vervolgen onze verkenning van 'swerelds meest prachtige resorts met een bezoek aan Mexico en het adembenemende Viceroy Riviera Maya. Dit luxueuze resort ligt aan de kust van het schiereiland Yucatan en strekt zich uit over zeven mijl van ongerepte witte zandstranden.

Slechts een uur rijden van de internationale luchthaven van Cancun, biedt deze wereldklasse bestemming een rijke mix van kleur, cultuur en schoonheid. Aan de oevers van de Caribische Zee verwelkomt dit resort haar gasten met open armen.

Na aankomst kunnen gasten rondleidingen regelen naar lokale bezienswaardigheden en oude Maya-steden, verspreid over de omgeving. Een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden in de buurt is de piramide van Uxmal, een architectonisch wonder, terwijl het grootste natuurlijke aquarium ter wereld, Xel-Ha, bezoekers de kans biedt om te zwemmen met dolfijnen en pijlstaartroggen.

Voor de avontuurlijke reiziger zijn er paardrijtochten langs de stranden en duikmogelijkheden in de kristalheldere wateren rondom het resort. De Viceroy Riviera Maya bestaat uit 41 luxe villa's, elk met een eigen privézwembad, ontworpen om de rijke tradities van de regio weer te geven en gasten en hun dierbaren te verwennen.

Culinaire liefhebbers kunnen genieten van de heerlijke Mayaterranean keuken in La Marea, een restaurant dat gespecialiseerd is in verrukkelijke zeevruchten bereid in bananenbladeren. Ondanks de minimale prijs van €367 per nacht, biedt dit resort een verbluffende combinatie van diensten, stijl en sfeer die elke gast een onvergetelijke ervaring zal bezorgen.

  • La Marea: Een verfijnd restaurant gespecialiseerd in Mayaterranean keuken, waar u kunt genieten van heerlijke zeevruchten bereid in bananenbladeren en andere lokale delicatessen.
  • Strandrestaurant en -bar: Een informele eetgelegenheid direct aan het strand, waar u kunt genieten van lichte maaltijden, snacks en verfrissende drankjes met een prachtig uitzicht op de oceaan.
  • Cocktailbar: Een stijlvolle en elegante bar waar u kunt ontspannen met een uitgebreide selectie van cocktails, wijnen en andere dranken, terwijl u geniet van de sfeervolle ambiance.
  • Luxe villa's: Het resort biedt 41 luxe villa's, elk met een eigen privézwembad en ingericht volgens de rijke tradities van de regio. De villa's variëren in grootte en voorzieningen, waaronder luxe suites met adembenemende uitzichten en exclusieve penthouses voor een ultieme ervaring.
  • Spa: Een ontspannende en rustgevende spa met een uitgebreid aanbod aan traditionele en moderne behandelingen, geïnspireerd door de Maya-cultuur en de natuurlijke omgeving van het resort.
  • Fitnesscentrum: Een modern en volledig uitgerust fitnesscentrum met cardio- en krachttrainingsapparatuur, evenals begeleide lessen voor gasten die tijdens hun verblijf actief willen blijven.
  • Zwembaden: Meerdere zwembaden zijn verspreid over het terrein, waaronder een groot infinity-zwembad met uitzicht op de oceaan en kleinere, meer intieme zwembaden voor ontspanning en privacy.
  • Kids Club: Een leuke en educatieve Kids Club met een scala aan activiteiten voor kinderen, zodat ouders kunnen ontspannen terwijl hun kinderen worden vermaakt en verzorgd door ervaren medewerkers.


Naast de reeds genoemde faciliteiten en activiteiten, biedt het Viceroy Riviera Maya Resort nog meer mogelijkheden om uw verblijf onvergetelijk te maken:

  • Spa: Het resort beschikt over een luxueuze spa, waar gasten kunnen genieten van traditionele en moderne behandelingen, geïnspireerd door de rijke Maya-cultuur en de natuurlijke omgeving.
  • Fitnesscentrum: Voor degenen die graag actief blijven tijdens hun vakantie, biedt het resort een volledig uitgerust fitnesscentrum met moderne apparatuur en begeleide lessen.
  • Excursies: Gasten kunnen deelnemen aan diverse excursies om de omgeving te verkennen, waaronder bezoeken aan nabijgelegen Maya-ruïnes, snorkelen in cenotes, of het verkennen van de levendige stad Playa del Carmen.
  • Evenementen en bruiloften: Het resort is de perfecte locatie voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften, jubilea en zakelijke evenementen, met prachtige buitenlocaties en een ervaren evenemententeam om alles tot in de puntjes te verzorgen.


Het Viceroy Riviera Maya Resort is een betoverende bestemming die het beste van de Mexicaanse cultuur en natuurlijke schoonheid combineert met luxe en verfijning, waardoor het de perfecte keuze is voor een onvergetelijke vakantie aan de kust van Yucatan.
 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...