The Peninsula Hotel lanceert nieuw wellness - en duurzaamheidsplatform

Het merkbrede initiatief biedt gasten van alle hotels op het schiereiland ongekende mogelijkheden om hun fitness-, mindfulness- en voedingsdoelen na te streven - en om toegang te krijgen tot die mogelijkheden wanneer ze maar willen via een speciaal Wellness Portal en 24-uurs Wellness Concierge-service.

'Met dit nieuwe Wellness-programma slaan we een nieuwe weg in door onze gasten te helpen hun gezondheid en welzijn te maximaliseren', zegt Gareth Roberts, Group Director of Brand and Operations Support bij The Peninsula Hotels.

'Ons wellnessaanbod nodigt gasten uit om tijd voor zichzelf te nemen, balans en vitaliteit te vinden en in contact te komen met lokale culturen.' De nieuwe programmering biedt de gasten van het schiereiland een holistische ervaring van welzijn, een die - als ze dat willen - hun lichamelijk, geestelijk en voedingswelzijn kan verbeteren.

Hoewel veel van het aanbod, inclusief activiteiten, lessen en menu-opties, beschikbaar zal zijn bij elke accommodatie in de portefeuille van het schiereiland, weerspiegelen andere de kenmerkende tradities van hun bestemmingssteden en worden ze gecreëerd in samenwerking met lokale bewoners. Op deze manier kunnen gasten die deelnemen aan wellness-ervaringen op het schiereiland weten dat ze niet alleen hun eigen gezondheid ondersteunen, maar ook de gezondheid van lokale gemeenschappen. In het besef dat fysieke vitaliteit een belangrijk onderdeel is van welzijn, introduceert The Peninsula Hotels een verscheidenheid aan nieuwe opties om gasten te helpen veilig en plezierig te sporten. Sommige van deze keuzes nodigen gasten uit om hun fitnessdoelen na te streven in de ultramoderne fitnesscentra van het hotel, buiten en in groepslessen.

Anderen, waaronder begeleide videoroutines en apparatuur in de kamer, stellen hen in staat om in hun eigen tempo te trainen, in de privacy van hun kamers. Als onderdeel van het programma bieden alle hotels in Peninsula de volgende lichamelijke gezondheidsopties voor gasten: Elke individuele accommodatie op het schiereiland biedt haar gasten ook bestemmingsspecifieke mogelijkheden voor lichamelijke gezondheid, zoals: Voor gasten die geïnteresseerd zijn in het cultiveren van mindfulness en positieve mentale welzijn, zal The Peninsula Hotels een robuuste reeks nieuwe aanbiedingen introduceren om hen te helpen.

Veel hiervan zijn mogelijk gemaakt door een samenwerking met Breethe, een baanbrekende meditatie-app waarvan de begeleide audioprogramma'sde voorkeur genieten van gebruikers over de hele wereld. 'Misschien erkennen mensen tegenwoordig meer dan ooit de noodzaak van zelfzorg', zegt Lynne Goldberg, hoofdmeditatieleraar en mede-oprichter van Breethe. 'Het vinden van zelfs maar een paar minuten per dag 'me-time' kan een diepgaande invloed hebben op onze algehele gezondheid en mentaliteit, en de wetenschap ondersteunt dit.

Ons doel is om dit gemakkelijk haalbaar te maken, zelfs voor drukke reizigers - en we zijn verheugd om dit te doen via onze eerste wereldwijde hotelpartnerschap met The Peninsula Hotels.” Als onderdeel van het programma bieden alle hotels op het schiereiland de volgende geestelijke gezondheidsvoorzieningen voor gasten: Elke individuele accommodatie op het schiereiland biedt zijn gasten ook bestemmingsspecifieke mogelijkheden om te ontspannen en balans te vinden, zoals: Peninsula Hotels heeft Natural Peninsula aangeboden, een verzameling gezondheidsbewuste en verrukkelijke menu-opties voor gasten die dineren in de restaurants van het hotel. Als onderdeel van het Life Lived Best-initiatief zal Natural Peninsula echter opnieuw worden gelanceerd met een nieuwe focus op plantaardige gerechten.

'Het is altijd al de missie van Natural Peninsula geweest om de gezondheid van onze gasten te ondersteunen', zegt Florian Trento, Group Executive Chef van The Peninsula Hotels. 'Maar nu stellen we onszelf een hoger doel - ook om de gezondheid van de planeet te ondersteunen.' De nieuwe plantaardige gerechten – die gebruik zullen maken van lokale seizoensproducten, voedzame oliën en niet-geraffineerde suikers – weerspiegelen de voortdurende inzet van The Peninsula Hotels voor meer duurzaamheid.

Door prioriteit te geven aan vleesvrije, biologische en natuurlijk geproduceerde ingrediënten van lokale producenten, is het aanbod van Natural Peninsula erop gericht om tegelijkertijd de lokale gemeenschappen van hotels ten goede te komen en hun collectieve ecologische voetafdruk te verkleinen. Gasten zullen vanaf begin 2022 de nieuwe, plantaardige Natural Peninsula-keuzes vinden op de ontbijt- en buffetmenu'svan alle Peninsula-accommodaties.

Elke individuele Peninsula-accommodatie zal ook zijn eigen Natuurlijk Peninsula-dinerervaringen en kooklessen maken die de seizoensproducten en culinaire tradities benadrukken van hun respectievelijke locaties. The Peninsula Hotels zet zich in om gasten op elk moment tijdens hun verblijf te verbinden met wellnessmogelijkheden - dag en nacht. In overeenstemming met deze belofte, de lancering van Life Lived Best omvat de uitrol van een nieuwe Wellness Portal die beschikbaar is voor gasten in elke accommodatie op het schiereiland.

De Wellness Portal geeft gasten toegang tot elk wellnessaanbod dat beschikbaar is in hun hotel - inclusief video-fitnesslessen op de kamer en begeleide audiomeditaties; schema'sen boekingen voor persoonlijke oefeningen en mindfulnesslessen, kooklessen op basis van planten, spabehandelingen en evenementen met een welzijnsthema; en natuurlijk schiereiland menukeuzes. De portal is beschikbaar voor gasten wanneer ze in hun hotel zijn, en kan worden bekeken op hun eigen persoonlijke apparaten of gestreamd naar hun tv'sin de kamer. Gasten met vragen over elk aspect van de wellness-ervaringen van hun hotel kunnen ook 24 uur per dag en zeven dagen per week antwoorden krijgen via PenChat, de eigen digitale conciërgeservice van The Peninsula Hotels - waar gasten op hun eigen apparaten toegang toe hebben met hun favoriete berichten-app.

In samenwerking met Life Lived Best biedt elk hotel op het schiereiland gerichte hulp van de Wellness Conciërge, zodat gasten kunnen communiceren met de chef-koks, spamanagers en experts van het fitnesscentrum van hun hotel. Met de lancering van Life Lived Best bevestigt The Peninsula Hotels haar jarenlange belofte om een ​​overtreffende trap te bieden aan gasten - The Peninsula Promise - en tegelijkertijd te streven naar een duurzamer milieu-ethos. 'Onze nieuwe wellness-programmering streeft ernaar het geluk, het comfort en het gemak van onze gasten te verbeteren - zorgen die altijd voorop stonden bij The Peninsula Hotels', aldus Gareth Roberts.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...