Ontdek het prachtige Regnum Carya Golf en Spa Resort

In het hart van de Turkse Rivièra ligt een waar vakantieparadijs dat bekend staat als het Regnum Carya Golf & Spa Resort. Dit exclusieve resort is gelegen aan de kust van Belek, een bestemming die wereldwijd geliefd is bij zowel golfliefhebbers als reizigers die op zoek zijn naar een luxueuze ontsnapping uit de dagelijkse sleur. Met haar uitmuntende voorzieningen en adembenemende locatie heeft Regnum Carya zich gepositioneerd als een toonaangevend vijfsterrenresort in de regio.

Omgeven door weelderige natuur en met uitzicht op de glinsterende Middellandse Zee, biedt Regnum Carya een scala aan activiteiten en faciliteiten die voldoen aan de hoge verwachtingen van zijn gasten. Het resort staat vooral bekend om zijn wereldklasse 18-holes golfbaan die ontworpen is door de beroemde golfer Peter Thomson. Deze golfbaan heeft het eerbetoon gekregen als de officiële host van de Turkish Airlines Open, waarmee het internationale erkenning heeft verworven in de golfwereld.

Naast de uitdagende golfbaan kunnen gasten zich ook overgeven aan luxe behandelingen in de Carya Spa. De spa maakt gebruik van traditionele methodes gecombineerd met moderne technieken en producten om een volkomen ontspannende ervaring te creëren. Van massages tot lichaamsbehandelingen, de Carya Spa biedt een complete wellnesservaring voor iedereen die op zoek is naar verjonging.

Het Regnum Carya staat ook bekend om zijn culinaire hoogstandjes, met verschillende restaurants die lokale en internationale gerechten serveren. Of gasten nu op zoek zijn naar een romantisch diner bij kaarslicht of een informele maaltijd met familie en vrienden, het resort heeft voor elk wat wils. De restaurants focussen zich op verse ingrediënten, innovatieve presentaties en uitzonderlijke service, wat bijdraagt aan een onvergetelijke eetervaring.

Gasten die verblijven in Regnum Carya kunnen kiezen uit een breed scala aan accommodaties. Van standaard kamers tot luxe villa's met privézwembaden, elke kamer is ontworpen met comfort en elegantie in gedachten. Uitgerust met moderne voorzieningen en aangevuld met paradijselijke uitzichten, biedt elke accommodatie een unieke en rustgevende omgeving.

Voor diegenen die ultieme privacy en exclusiviteit zoeken, beschikt het resort over een selectie van privévilla's genaamd de Crown Villa s. Deze villa's hebben niet alleen directe toegang tot de golfbaan, maar ook hun eigen zwembaden, tuinen en 24-uurs butlerservice, waarmee ze de perfecte keuze zijn voor gezinnen of groepen die in alle rust willen genieten van hun verblijf.

Het resort denkt ook aan jongere gasten, met een speciale Kids Club die een veilige en leuke omgeving biedt voor kinderen om te spelen en te leren. Onder de begeleiding van professioneel personeel kunnen kinderen deelnemen aan een verscheidenheid aan activiteiten die zowel educatief als vermakelijk zijn.

Regnum Carya Golf & Spa Resort begrijpt dat entertainment essentieel is voor een gedenkwaardige vakantie. Het organiseert daarom regelmatig evenementen, van live muziekoptredens tot themafeesten. Ook biedt het resort faciliteiten zoals een openluchtzwembad, een verwarmd binnenzwembad, tennisbanen en een fitnesscentrum. Alles wat nodig is voor actieve gasten of diegenen die simpelweg willen ontspannen in luxe.

Een verblijf bij Regnum Carya gaat niet alleen om de fysieke schoonheid en de beschikbare faciliteiten; het gaat ook om de toegewijde service die zorgt voor een zorgeloos verblijf. Van het moment van aankomst tot het vertrek, streeft het personeel ernaar om elke gast een persoonlijke en gedenkwaardige ervaring te bieden.

Terwijl het Regnum Carya Resort zelf al onvergelijkbare ervaringen biedt, is de omgeving ook rijk aan cultuur en geschiedenis. De regio Belek is niet alleen een hotspot voor golfers, maar het is ook een uitstekende uitvalsbasis om de nabijgelegen historische sites en natuurwonderen te verkennen. Gasten kunnen eenvoudige trips maken naar oude steden zoals Perge en Aspendos of natuurparken zoals de Düden watervallen.

De combinatie van uitzonderlijke service, prachtige omgeving en uitgebreide voorzieningen maakt Regnum Carya Golf & Spa Resort tot een buitengewone bestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar luxe en ontspanning. Het is een plek waar schoonheid, comfort en gastvrijheid samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Het ontwerp van de golfbaan, door Thomson Perrett & Lobb Golf Course Architects, is er een die zich aanpast aan de natuurlijke omgeving. Het behoud van de oorspronkelijke flora en het integreren van de dennen- en eucalyptusbossen dragen bij aan de esthetische waarde en uitdaging van de baan. Met strategisch geplaatste bunkers en zorgvuldig gemodelleerde greens biedt de baan spelers van alle niveaus een eerlijke test van hun vaardigheden.

Verder is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van de filosofie van het Regnum Carya. Het resort past milieuvriendelijke praktijken toe, zoals waterbesparingstechnologieën en energiezuinige systemen, om de impact op het milieu te minimaliseren.

Het resort is gedurende het hele jaar geopend en trekt daarmee zowel toeristen die op zoek zijn naar een winterzonbestemming als golfliefhebbers die willen profiteren van het milde mediterrane klimaat van Turkije buiten het hoogseizoen.

Voor diegenen die hun zakelijke evenementen of conferenties willen organiseren in een luxe omgeving, biedt Regnum Carya uitgebreide vergader- en evenementenfaciliteiten. Met de capaciteit om grote groepen te herbergen, kunnen bedrijven en organisaties profiteren van de modernste technologie en diensten die aangeboden worden door het resort.

Tot slot, voor bruiloften en speciale gelegenheden, biedt Regnum Carya prachtige settings en maatwerk planning services. Het professionele evenemententeam kan helpen bij het creëren van een droomhuwelijk of viering, van intieme ceremonies tot grootse gala s, met de prachtige achtergrond van de Turkse Rivièra die zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Met een toewijding aan voortreffelijkheid en een ongeëvenaarde passie voor het bieden van een exclusieve vakantie-ervaring, blijft Regnum Carya Golf & Spa Resort bezoekers van over de hele wereld verbazen en verwelkomen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...