Nobu Hotels opent twee hotels in Egypte - luxe accommodatie met betaalbare prijzen

Egypte, dat bekend staat om zijn onmetelijke historie en prachtige natuurlijke schoonheid, is al eeuwenlang een magneet voor reizigers uit alle windrichtingen. Met de indrukwekkende piramides die fier tegen de horizon afsteken, de zachte kabbeling van de Nijl die door het landschap meandert, en de mystieke woestijn die zich uitstrekt zover het oog reikt, is Egypte een land dat tot de verbeelding spreekt als geen ander. Nu, in dit moderne tijdperk waar luxe en comfort hand in hand gaan met betaalbaarheid, maakt Nobu Hotels zijn intrede in deze betoverende bestemming met de aankondiging van twee nieuwe hotels.

De visie van Nobu Hotels, wereldwijd geroemd om zijn toonaangevende normen in stijlvolle accommodaties en oprechte gastvrijheid, lijkt perfect te passen bij de grandeur van Egypte. Het nieuws over de opening van twee hotels is dan ook met enthousiasme ontvangen door zowel lokale als internationale vakantiegangers die dromen van een onderdompeling in luxe zonder de angst voor een leeggeplunderde portemonnee.

Het eerste van de twee Nobu Hotels zal zijn deuren openen in Luxor, een plaats die gedurende het lange verleden van het Oude Egypte bekend stond als de stad van de paleizen . Het zal beschikken over 170 kamers, ontworpen om niet simpelweg als slaapvertrek te dienen, maar als een thuis ver weg van huis, met een sfeer die warmte en rust uitstraalt. Het interieur reflecteert een moderne elegantie die terug te vinden is in de kleinste details, terwijl de aanwezigheid van hoogwaardige restaurants, bars en zwembaden een serene toevluchtsoord belooft voor de gasten. Stelt u zich eens voor: na een dag waarin u de wonderen der oudheid heeft bewonderd, zoals de Koningsvallei en Karnak, kunt u ontspannen in een spa die pure kalmte garandeert.

Voor zij die verlangen naar het geluid van golven en het zicht op de horizon, introduceert Nobu een tweede luxe oase in Marsa Alam, beroemd om zijn helderblauwe wateren en verbazingwekkende koraalriffen. Met 90 kamers, elk met een adembenemend zicht op de Rode Zee, biedt dit hotel gasten de mogelijkheid dagelijks te ontwaken met een uitzicht dat glinstert onder de Egyptische zon. Royaal ingerichte suites, een modern fitnesscentrum en een divers aanbod aan faciliteiten staan klaar om zelfs de meest veeleisende bezoeker in de watten te leggen.

Echter wat Nobu Hotels echt onderscheidt is de belofte van luxe voor iedereen toegankelijk te maken. Met kamerprijzen variërend tussen de €145,00 en €295,00 laat Nobu zien dat luxe niet langer exclusief is voorbehouden aan de elite. Gasten kunnen kiezen uit diverse kamertypes en arrangementen, waarmee Nobu Hotels benadrukt dat eersteklas ervaringen bereikbaar moeten zijn voor een breed publiek.

Het vernieuwende concept van het genieten van ongestoorde luxe gecombineerd met onberispelijke service tegen een eerlijke prijs is haast revolutionair te noemen. Nobu Hotels streeft ernaar haar gasten meer te bieden dan slechts een verblijfplaats. Ze willen verhalen creëren die gasten met zich mee naar huis nemen; elke hoek, elke kamer, elke ervaring ontworpen om een blijvende herinnering te worden.

Zoekt u een vakantie die elementen van cultuur, geschiedenis en moderne luxe vermengt, dan is een verblijf bij een van de Nobu Hotels in Egypte wellicht de perfecte optie. Geschikt voor een romantisch uitje, een familievakantie of een solo-avontuur, de hotels staan gereed om u met open armen te ontvangen. Boek uw verblijf, pak uw koffers en maak u gereed voor een ervaring die het concept van vakantie opnieuw definieert. Ontdek de magie van een verblijf in een Nobu Hotel en de unieke charmes die Egypte u kan bieden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...