Nobu Hotels opent nieuwe vestiging in Santorini - Griekenland

Nobu Hospitality, het lifestyle-merk opgericht door Nobu Matsuhisa, Robert De Niro en Meir Teper, heeft aangekondigd dat het zijn eerste hotel en restaurant in Griekenland zal openen in het voorjaar van 2022. Het Nobu Hotel and Restaurant Santorini is gelegen aan de noordoostkust van het eiland en zal beschikken over een Nobu Restaurant, een full-service spa, een fitnessruimte, een overloopzwembad met twee niveaus en vijf luxe zwembadvilla's. Het hotel biedt panoramisch uitzicht op de Caldera en de Egeïsche Zee en ligt op slechts 10 minuten rijden van het charmante kustplaatsje Oia en op 20 minuten van de internationale luchthaven Santorini. Het is gelegen langs het beroemde wandelpad Oia-Fira dat loopt tussen Oia en Fira, de kosmopolitische hoofdstad van Santorini.

Nobu Hospitality heeft een langetermijnbeheersovereenkomst gesloten met MonteRock International (MRI), een groep met meer dan 25 jaar ervaring in verschillende industrieën. Het hotel zal het tiende hotel van het merk op het Europese continent zijn, met eigendommen in Rome, San Sebastián en Hamburg ook in ontwikkeling. Nobu Hospitality CEO Trevor Horwell zei dat het bedrijf blij is om met de lokale gemeenschap samen te werken aan dit project en dat ze er naar uitkijken om zowel lokale als internationale reizigers uit te nodigen om de Nobu-levensstijl op deze speciale bestemming te ervaren. Alfredo Longo, CEO van MonteRock International, voegde eraan toe dat hij trots is op de solide samenwerking die ze hebben met het merk Nobu en dat het hotel aan de hoogste normen zal voldoen.

Het Nobu Hotel and Restaurant Santorini is ontworpen door Athens-based architectural firm K-Studio en wordt aangeboden als een minimalistische, serene toevluchtsoord op het eiland. De inrichting van het hotel is geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van Santorini en combineert rustieke elementen zoals rieten manden en lokaal geproduceerde keramiek met moderne, luxe accenten zoals handgemaakte meubels en linnengoed van hoge kwaliteit. Het Nobu-restaurant op het terrein serveert een menu met lokale producten en vis uit de Egeïsche Zee, met Nobu'skenmerkende Japanse-Peruaanse fusion-stijl. Het hotel biedt ook een exclusieve cocktailervaring met de Nobu-signature cocktails en Japanse whisky's. Nobu Hospitality werd in 1994 opgericht door Nobu Matsuhisa, Robert De Niro en Meir Teper met als doel de beste sushi-ervaring buiten Japan te creëren. Het merk is uitgebreid naar restaurants en hotels over de hele wereld en staat bekend om zijn luxe, hoogwaardige voorzieningen en kenmerkende culinaire stijl.

Het Nobu Hotel and Restaurant Santorini is ontworpen om een naadloze fusie te creëren tussen de Nobu-levensstijl en de Griekse cultuur, met kenmerkende Nobu-ervaringen die zijn aangepast aan de lokale omgeving en de ongerepte natuurlijke schoonheid van Santorini. Gasten kunnen genieten van de wereldberoemde Japanse fusion-keuken van Nobu in het Nobu Restaurant Santorini, dat is ontworpen om een eerbetoon te zijn aan de levendige Griekse eettradities en ingrediënten. De menukaart zal lokale producten en visspecialiteiten uit de Egeïsche Zee bevatten, die naadloos worden gecombineerd met de onmiskenbare stijl en presentatie van Nobu. Het restaurant biedt ook een prachtig uitzicht op de Caldera en de Egeïsche Zee.

Naast het restaurant beschikt het hotel over een full-service spa met een scala aan behandelingen en voorzieningen, waaronder privébehandelingskamers, een sauna, een hamam en een fitnessruimte. Het hotel heeft ook vijf luxe zwembadvilla's, die een eigen zwembad en terras hebben met uitzicht op de zee.

Nobu Hospitality heeft al lang een relatie met MonteRock International, die het project beheert. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in verschillende industrieën, waaronder horeca, media, onroerend goed en bankieren. Het Nobu Hotel and Restaurant Santorini is het nieuwste project in de groeiende portfolio van Nobu Hospitality, met eigendommen over de hele wereld, waaronder hotels in grote steden als New York, Los Angeles en Londen, evenals resorts in exotische bestemmingen zoals Malibu, Ibiza en Marbella.


>>> klik hier voor meer informatie over Nobu Hotels Santorini <<<


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...