Bekijk de luxe hotelprojecten van UNN Group

De luxe van een goed ontworpen hotel kan het verschil betekenen tussen een simpel verblijf en een onvergetelijke ervaring. Deze ervaring wordt vaak gecreëerd door de subtiele accenten, de perfecte balans tussen vorm en functie, en natuurlijk een onberispelijke service. Dit is het speerpunt van de UNN Group, een bedrijf dat verantwoordelijk is voor een aantal van de meest indrukwekkende hotelprojecten in Europa. Deze projecten staan als symbolen van elegantie en luxe en bieden ons een blik op hoe zij prachtige panden transformeren tot echte iconen van gastvrijheid.

Een voorbeeld van het verfijnde werk van de UNN Group is The Ritz Carlton in Wenen. In een stad die ademt met cultuur en historie, heeft de groep een delicate balans gevonden tussen het behouden van oude charme en het integreren van hedendaagse luxe. Ze hebben de klassieke sfeer niet alleen in stand gehouden, maar ook gemoderniseerde voorzieningen en technologieën toegevoegd die essentieel zijn voor modern comfort. Van de hotelkamers tot de gangen en publieke ruimtes, overal zie je de doordachte inrichting terug, compleet met luxe meubels, geavanceerde verlichtingssystemen en kunstzinnige decoraties.

In München heeft het team van de UNN Group The Pullman Munich, een 5-sterrenhotel, onder handen genomen. Dit project stond niet alleen in het teken van esthetiek, maar zeker ook van functie. Met de toevoeging van een buitenrestaurant en een sfeervolle lobbybar, is het hotel omgetoverd tot een plek waar culinaire ontmoetingen plaatsvinden. Het wellnesscentrum en de vergaderzalen zijn zodanig ingericht dat ze aan alle wensen van de gast voldoen, van ontspanning tot productiviteit. Het resultaat is een ambiance die zowel internationale gasten als lokale bezoekers aanspreekt.

Als we kijken naar Londen, een stad bekend om traditie en finesse, vinden we het Zetter Townhouse in Marylebone. De UNN Group heeft dit hotel van een frisse en hedendaagse flair voorzien, zonder afbreuk te doen aan de karakteristieke Engelse gastvrijheid. Met een warme loungebar met open haard en een eigen boetiekwinkel, biedt dit hotel een uniek en persoonlijk toevluchtsoord in het hart van de levendige stad.

De Duitse stad Dresden, bekend om zijn barokke architectuur, is de thuisbasis van het Hilton Dresden. Hier heeft de UNN Group andermaal een prachtvoorbeeld geleverd van hoe moderne designelementen en geavanceerde kamervoorzieningen naadloos kunnen samengaan met de rijke historie van de omgeving. Gasten kunnen in vorm blijven in de uitgebreide fitnessruimte of ontspannen terwijl ze genieten van het uitzicht vanaf het terras van het hotel.

De expertise en het oog voor detail van de UNN Group zijn overduidelijk zichtbaar in al deze projecten. Zij vernieuwen niet enkel gebouwen; zij voegen werkelijke waarde toe door middel van elegantie, luxe en een uitzonderlijke aandacht voor detail. Door samenwerking met lokale ambachtslieden en bedrijven creëert de UNN Group authentieke ervaringen die gastvrijheid, cultuur en comfort samenbrengen.

De voltooide projecten van de UNN Group bewijzen dat wanneer creativiteit hand in hand gaat met vakmanschap en een passie voor hospitality, het eindresultaat iets is dat echt meer is dan de som der delen. Luxe hotels zijn niet slechts accommodaties; ze zijn bestemmingen op zich, plekken waar elke gast zich bijzonder en gewaardeerd voelt. Met een vooruitziende blik blijft de UNN Group de grenzen verleggen van wat mogelijk is binnen de wereld van luxe hoteldesign, keer op keer een onvergelijkbare ervaring biedend aan hen die op zoek zijn naar dat beetje extra in hun verblijf.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...