Kempinski Hotels opent in 2023 een drijvend vijfsterren resort in Dubai

In het land van inbeperkte mogelijkheden en waar recent de belgische minister van justitie Quickie aanwezig was...de Verenigde Arabische Emiraten dus, en meer bepaald in Dubai voor wat betreft dit artikel, lijkt niets onmogelijk: voor het eerst opent een luxe hotel, Kempinski Floating Palace, een drijvend gebouw rondom 12 eveneens drijvende luxe villa's.

De hightech metropool en het emiraat van superlatieven staat altijd voor verrassingen, en met het nieuwe buitengewone Kempinski Floating Palace worden veeleisende gasten opgewacht door een hotel juweel van een heel speciaal soort. Verankerd naast een van de meest exclusieve strandgedeeltes in Dubai aan Jumeirah Beach Road, zeer gewild bij zowel luxe reizigers als de lokale bevolking vanwege de levendige hotels en F&B-scene, worden gasten naar het hotel met 156 kamers en suites of hun villa's gebracht door manier van boot boot of ze arriveren direct met hun eigen boten naar keuze.

Bovendien zorgt een verbonden drijvend helikopterplatform naast een indrukwekkend jachtparkeerdek voor maximaal 16 jachten ervoor dat veeleisende gasten in stijl kunnen aankomen. Kempinski Floating Palace is bedoeld om te worden gepositioneerd als uniek in zijn soort - een noviteit die onvergetelijke momenten en een uitstekende ervaring voor alle gasten garandeert. Het nieuwe Kempinski Floating Palace weerspiegelt de hedendaagse levensstijl in de VAE en is een toevoeging en speciaal tintje aan de wereld van het hotel in Dubai, dat al lang bekend staat om zijn ongeëvenaarde prestaties en het aantrekken van wereldtoerisme.

Dit project zal een nieuwe doorbraak betekenen voor de toch al spectaculaire toeristenindustrie van het land. Het hoofdgebouw van dit drijvende paleis, gestructureerd in vier delen, is in het midden verbonden door een glazen piramide en biedt alle luxe van een 5-sterrenhotel, van exclusieve gastronomische restaurants, bars, spa, zwembaden tot boetieks, banketruimtes en de mogelijkheid voor nog grotere jachten om midden in het hotel in en uit te varen.

De 12 luxe villa's, verbonden door pontons, zijn deels te koop maar ook te huur door hotelgasten en profiteren van alle diensten die in het hotel worden aangeboden. Hoogwaardig en elegant ontwerp over twee verdiepingen met dakterras en infinity pool, respectievelijk twaalf villa's met elk twee, drie of vier slaapkamers, bemannings- en personeelsruimten en binnen- en buitenwoonkamers kenmerken de luxe woonboten met grote panoramische ramen en alle technische kenmerken van een smart home. De villa's varen met een maximale snelheid van 6 zeemijl, zijn uitgerust met zonnepanelen en ontworpen om milieuvriendelijk te zijn. "We zijn verheugd onze gasten in Dubai vanaf 2023 zo'n eerste ervaring te kunnen bieden, waarbij we de reputatie van de bestemming als hightech stad combineren met de tijdloze Europese elegantie van Kempinski Hotels", zegt Bernold Schroeder, Chief Executive Officer van Kempinski Groep en voorzitter van de raad van bestuur van Kempinski AG.

"Het zeer innovatieve project van Seagate Shipyard overtuigt niet alleen door zijn hoogwaardige technologie, maar ook door zijn onberispelijke stijl en design." "We zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt, vooral in het Floating Palace in Dubai, waar we hebben samengewerkt met een wereldleider in de horeca", voegde de heer Mohamed El Bahrawy, CEO en oprichter van Seagate Shipyard eraan toe. "Ik ben Bernold Schroeder en Kempinski Hotels zo dankbaar voor hun vertrouwen.

Het is opwindend om te zien dat voor de eerste keer een merk van het kaliber Kempinski een drijvend hotel van een dergelijke omvang zal beheren, en we zijn ervan overtuigd dat ons hotel dat zal doen." zal binnenkort een van de belangrijkste toeristische attracties in Dubai worden. Het zal ongetwijfeld een iconische positie innemen tussen drijvende hotels over de hele wereld."

>>> klik hier voor meer informatie over Kempinski Hotel Mall of the Emirates <<<
>>> klik hier voor meer informatie over Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah <<<


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...