Kempinski breidt uit met twee nieuwe hotels in Dubai

Kempinski Hotels, een gevestigde naam in de wereld van luxe hospitality, staat op het punt zijn aanwezigheid in Dubai verder uit te breiden met de opening van twee nieuwe indrukwekkende accommodaties. De historie van Kempinski, die teruggaat tot 1897, heeft ervoor gezorgd dat dit bedrijf bekendstaat om zijn rijke traditie van onberispelijke gastvrijheid en service. Deze nieuwe toevoegingen aan hun portfolio vormen een belofte om deze erfenis voort te zetten, terwijl ze de moderniteit en dynamiek van Dubai omarmen.

De eerste van de twee nieuwe accommodaties is het Kempinski Floating Palace, een drijvend hotel dat een unieke ervaring belooft te worden. Dit bijzondere hotel is gelegen rondom Jumeirah Beach Road en zal bestaan uit een centraal gebouw met daaromheen 12 luxe villa's die op het water dobberen. Deze villa's kunnen desgewenst als privéwoningen worden gebruikt of deel uitmaken van het hotel. Gasten die op zoek zijn naar een uitzonderlijke ervaring kunnen hun intrek nemen in een van deze villa's en genieten van de privacy en exclusiviteit die dergelijke accommodaties bieden. De villa's zijn zelfs bereikbaar met de boot of de jacht, waardoor er een extra laag van exclusiviteit aan de ervaring wordt toegevoegd.

Daarnaast is het Kempinski Floating Palace niet alleen een wonder van architectuur en luxe, maar ook van technologie. Dit drijvende etablissement is ontworpen om zich uit te breiden met meer villa's, mocht dit nodig zijn om aan de vraag te voldoen. Zodoende combineert het Kempinski Floating Palace traditionele luxe met innovatie en flexibiliteit, wat getuigt van de ambitieuze toekomstvisie van Kempinski Hotels.

Het tweede vastgoed dat wordt gelanceerd door Kempinski in Dubai is het Emerald Palace Kempinski, gelegen op Palm Jumeirah. Deze ontwikkeling viert architecturale grootsheid en biedt gasten de mogelijkheid om te verblijven in een omgeving die doet denken aan de paleizen van het Europese continent. Dankzij zijn majestueuze buitenkant en weelderige interieurs is het duidelijk dat geen detail is overgeslagen in de ontwikkeling van dit prachtige hotel.

Gasten zullen een keuze hebben uit 389 kamers, suites en royal villas, elk met een eigen balkon of terras, waardoor de bezoekers kunnen genieten van de adembenemende uitzichten over de Arabische Golf of de spectaculaire Dubai skyline. Bovendien biedt het Emerald Palace Kempinski een scala aan topklasse faciliteiten, waaronder acht restaurants en bars, een wellnesscentrum, een privébioscoop en een groot buitenzwembad. Dus of gasten nou komen voor een rustig verblijf of een actieve vakantie, het Emerald Palace Kempinski is uitgerust om aan al hun wensen te voldoen.

Ook op culinair gebied zal het Emerald Palace Kempinski een breed spectrum aan eetgelegenheden bieden. Met keuzes variërend van Michelin-geïnspireerde restaurants tot gezellige bistro'sen chique loungebars, kunnen gasten een gastronomische reis verwachten die net zo onvergetelijk zal zijn als hun verblijf in het hotel zelf.

In afwachting van de opening van deze twee nieuwe Kempinski etablissementen, blijft de groep innoveren en uitbreiden, waarbij steeds de nadruk wordt gelegd op de kenmerkende Europese elegantie en grandeur die het merk Kempinski zo onderscheidt. Met deze dubbele toevoeging aan Dubai'sal indrukwekkende lijst van luxe hotels, bevestigt Kempinski zijn status als een leider in de wereld van hoogwaardige gastvrijheid en illustreert het bedrijf opnieuw zijn toewijding om uitzonderlijke ervaringen te bieden aan de meest veeleisende gasten.

Dubai, al lang een episch centrum van luxe en innovatieve architectuur, blijft nieuwe grenzen verleggen met de toevoeging van deze twee Kempinski-hotels aan haar reeds indrukwekkende repertoire. De stad, bekend om zijn ambitieuze projecten en skyline die voortdurend evolueert, vormt de perfecte achtergrond voor de introductie van deze grensverleggende concepten. Terwijl het Kempinski Floating Palace zweeft op het water, biedt het Emerald Palace Kempinski op Palm Jumeirah een vaste oase van weelde, weerspiegelend op het water van de Arabische Golf.

De keuze voor Dubai als locatie voor deze twee nieuwe projecten is niet toevallig. Dubai heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijde hotspot voor toerisme en zakelijke evenementen. Met de jaarlijkse toestroom van miljoenen internationale bezoekers, is de vraag naar exclusieve en originele accommodaties enorm. Kempinski Hotels speelt hierop in met zijn nieuwste ondernemingen, waarmee het aanbod van accommodaties diverser en boeiender wordt.

Het concept van een drijvend hotel zoals het Kempinski Floating Palace is een relatief nieuw fenomeen in de hotelindustrie, maar het sluit naadloos aan bij de geest van Dubai, een stad die streeft naar het realiseren van het onmogelijke en het continu overtreffen van verwachtingen. Het drijvende paleis zal niet alleen opvallen vanwege zijn unieke ligging op het water, maar ook vanwege zijn potentie om zich aan te passen aan de groeiende vraag. Elke villa is uitgerust met state-of-the-art voorzieningen en biedt gasten een ongeëvenaard niveau van privacy. Het Kempinski Floating Palace zal naar verwachting een populaire bestemming worden voor beroemdheden en vermogende individuen die op zoek zijn naar een discrete maar luxe ervaring.

Aan de andere kant wordt het Emerald Palace Kempinski Palm Jumeirah geprezen als een eerbetoon aan het rijke erfgoed van Europa en de grandeur van zijn koninklijke paleizen. Het zou niet misstaan in een klassieke Europese hoofdstad, maar tegelijkertijd integreert het de innovatieve geest van Dubai. Het hotel weerspiegelt de fusie van culturen en tijden die zo kenmerkend is voor de stad. Met zijn uitgestrekte terrein, omhullende tuinen en directe toegang tot het strand biedt het gasten een koninklijke retraite weg van de dynamische stad.

Met deze nieuwe ontwikkelingen bewijst Kempinski opnieal zijn vermogen om luxe reizen te herdefiniëren. Deze bedrijfsstrategie, die voortkomt uit meer dan een eeuw ervaring in de hospitality-industrie, benadrukt het belang van innovatie binnen traditie. Kempinski begrijpt dat moderne reizigers op zoek zijn naar ervaringen die hen verbazen en verrassen, terwijl ze tegelijkertijd verlangen naar comfort, excellentie in service en tijdloze elegantie.

In de competitieve markt van luxe hotels streeft Kempinski ernaar zijn concurrenten voor te blijven door altijd een stap verder te gaan. De groep blijft internationale acclamatie ontvangen voor zijn streven naar uitmuntendheid, met tal van onderscheidingen die de commitment aan kwaliteit eren. Het is deze toewijding die Kempinski in staat stelt om zijn wereldwijde voetafdruk uit te breiden en tegelijkertijd te waarborgen dat elke nieuwe eigendom trouw blijft aan de essentie van wat Kempinski-definieert: een onovertroffen ervaring van luxe en verfijning.

Als toekomstige gasten uitkijken naar de opening van het Kempinski Floating Palace en het Emerald Palace Kempinski Palm Jumeirah, kunnen zij erop vertrouwen dat hun verblijf synonym zal staan voor het hoogtepunt van luxe en persoonlijke service. Deze eigendommen zullen ongetwijfeld nieuwe maatstaven zetten in de wereld van gastvrijheid en zullen blijven bijdragen aan de reputatie van Dubai als een bestemming waar dromen tastbare werkelijkheden worden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...