Ontdek luxe toevluchtsoord Hotel Paracas in Peru

Hotel Paracas, gelegen aan de Peruaanse kust, is een prachtig luxe toevluchtsoord dat voor ieder wat wils biedt. Het resort kijkt uit over de schilderachtige Paracasbaai, terwijl de majestueuze Andes en tropische woestijngebieden in de nabijheid liggen. Het hotel is een uitstekende uitvalsbasis om de prachtige historische bezienswaardigheden van Peru te verkennen, zoals de beroemde Nazcalijnen en de kandelaar van de Andes.

Met 120 goed ingerichte kamers rond een prachtig overloopzwembad biedt het hotel alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf. Bovendien beschikt het resort over een goed uitgeruste fitnessruimte en The Spa at Paracas, waar u kunt genieten van persoonlijke wellness behandelingen die lichaam en geest verjongen.

Het hotel heeft ook een uitstekende keuken met zeevruchten van de hoogste kwaliteit, evenals lokale en internationale gerechten. U kunt dineren in een van de drie restaurants van het resort en genieten van het adembenemende uitzicht op de oceaan.

Hotel Paracas biedt een luxe toevluchtsoord voor reizigers die op zoek zijn naar rust en ontspanning, maar ook voor degenen die willen genieten van de natuurlijke en historische bezienswaardigheden van Peru. Boek uw verblijf en ontdek dit juweeltje aan de Peruaanse kust.

Naast de spectaculaire bezienswaardigheden en de prachtige locatie van het hotel, biedt Hotel Paracas ook verschillende activiteiten aan voor de gasten. U kunt bijvoorbeeld een boottocht maken naar de nabijgelegen Ballestas-eilanden, waar u een overvloed aan zeeleven kunt zien, waaronder zeeleeuwen, pinguïns en dolfijnen. Of u kunt een bezoek brengen aan het nabijgelegen Paracas National Reserve, waar u kunt genieten van het prachtige landschap en de lokale fauna en flora kunt bewonderen.

Het hotel heeft ook verschillende faciliteiten voor zakelijke evenementen en conferenties, waardoor het een ideale locatie is voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Hotel Paracas is echt een juweeltje van een luxe toevluchtsoord in Peru, met een prachtige locatie, uitstekende faciliteiten en activiteiten, en een uitzonderlijke service. Of u nu op zoek bent naar rust en ontspanning, of avontuur en verkenning, Hotel Paracas heeft voor elk wat wils.

Hotel Paracas

Accommodaties: 120 goed ingerichte kamers rond een prachtig overloopzwembad.

Restaurants en bars:

  • Ballestas Restaurant: Dit restaurant biedt uitzicht op de oceaan en heeft een uitgebreid menu met lokale en internationale gerechten. Telefoon: +51 56 581333 ext. 3200
  • Chalana Restaurant: Gelegen aan de haven, biedt dit restaurant uitzicht op de boten en de baai. Het heeft een menu met lokale visgerechten.
  • Zarcillo Bar: Deze bar biedt een ruime keuze aan cocktails en drankjes en heeft een prachtig uitzicht op de oceaan
  • Lobby Bar: Deze bar bevindt zich in de lobby van het hotel en heeft een ruime keuze aan drankjes en snacks.


Wellnessfaciliteiten:

  • The Spa at Paracas: Dit wellnesscentrum biedt een breed scala aan behandelingen en massages, waaronder ontspannende massages, gezichtsbehandelingen en reflexologie. Telefoon: +51 56 581333 ext. 3120
  • Fitnessruimte: Het hotel beschikt over een goed uitgeruste fitnessruimte met moderne cardio- en krachttrainingapparatuur.


Andere faciliteiten:

  • Zakelijke evenementen: Het hotel biedt verschillende faciliteiten voor zakelijke evenementen en conferenties, waaronder vergaderzalen, een balzaal en een businesscentrum. Telefoon: +51 56 581333 ext. 3210
  • Zwembad: Het hotel heeft een prachtig overloopzwembad dat uitkijkt over de baai van Paracas.


Activiteiten:

  • Ballestas-eilanden: Maak een boottocht naar de nabijgelegen Ballestas-eilanden en bewonder zeeleeuwen, pinguïns en dolfijnen.
  • Paracas National Reserve: Bezoek het nabijgelegen Paracas National Reserve en geniet van het prachtige landschap en de lokale fauna en flora.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...