Dubbele eer voor Lakeside hotel in Maleisië bij luxury awards

Het DoubleTree by Hilton Putrajaya Lakeside heeft zich onderscheiden als een voorbeeld van architecturale expertise en gastvrijheidsexcellence. Dit prachtige hotel, gelegen aan de oevers van een schilderachtig meer, heeft recentelijk twee prestigieuze onderscheidingen ontvangen tijdens de Luxury Lifestyle Awards 2021. Deze awards erkennen elk jaar opmerkelijke prestaties binnen de luxe goederen en dienstensector.

De eerste eer die het hotel te beurt viel was in de categorie 'Beste luxe architectuur design hotel' in Maleisië. Het is een duidelijke erkenning voor het unieke ontwerp dat harmonieus samenvloeit met de omliggende natuur. Met zijn moderne uitstraling en focus op duurzaamheid is het een architectonisch meesterwerk dat de innovatiekracht en het creatieve genie van de architecten laat zien. De prachtige ligging aan het meer, gecombineerd met het iconische ontwerp, zorgt voor een onvergetelijke esthetische ervaring voor de gasten.

Naast de erkenning voor het indrukwekkende ontwerp, werd het hotel ook bekroond in de categorie 'Beste luxe hotel & conferentiecentrum' in Maleisië. Deze titel bevestigt de uitzonderlijke kwaliteit van de dienstverlening en faciliteiten die het DoubleTree by Hilton Putrajaya Lakeside aan haar gasten biedt. Of men nu op zoek is naar een vakantieverblijf of een professionele vergaderlocatie, het hotel beantwoordt aan de hoogste standaarden.

Gelegen in het hart van de Maleisische administratieve hoofdstad, Putrajaya, staat dit hotel bekend om zijn strategische locatie. De nabijheid van verschillende regeringskantoren en toeristische attracties maakt het een ideale keuze voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Het is slechts een kort ritje verwijderd van de Kuala Lumpur International Airport, wat internationale toegankelijkheid garandeert.

De kamers en suites van het DoubleTree by Hilton Putrajaya Lakeside zijn stijlvol en comfortabel ingericht, met alle denkbare gemakken voor de moderne reiziger. Vanuit hun accommodatie kunnen gasten genieten van adembenemende uitzichten over het meer, de stad of het aangrenzende Wetlands Park, een beschermd natuurgebied dat natuurliefhebbers zal bekoren.

Bovendien biedt het hotel een veelheid aan eetgelegenheden, waaronder diverse restaurants die zowel lokale delicatessen als internationale gerechten serveren. Voor ontspanning en recreatie zijn er opties zoals een buitenzwembad, een volledig uitgeruste fitnessruimte en een spa waar gasten zich helemaal kunnen laten verwennen.

Het conferentiecentrum is een toonbeeld van efficiëntie en aanpasbaarheid. Met state-of-the-art technologie en een scala aan vergaderruimten is het geschikt voor zowel grote congressen als kleine seminars. Elk aspect van een evenement kan met precisie worden gepland en uitgevoerd, dankzij het ervaren team van planners en technische specialisten.

Het personeel van het DoubleTree by Hilton Putrajaya Lakeside verdient ook speciale vermelding. Hun toewijding aan service en aandacht voor detail zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer die gasten keer op keer terug laat komen. Het is deze combinatie van uitmuntende service en faciliteiten die bijdraagt aan de naam en faam van het hotel binnen de luxe hotellerie.

Het behalen van de prestigieuze Luxury Lifestyle Awards is niet alleen een statement van succes voor het DoubleTree by Hilton Putrajaya Lakeside, maar ook een inspiratiebron voor andere spelers in de industrie. Het accentueert de mogelijkheden die ontstaan wanneer men streven naar perfectie in zowel design als service, waarbij het hotel als toonaangevend voorbeeld dient voor anderen.

Met deze erkenning op zak blijft het DoubleTree by Hilton Putrajaya Lakeside zich inzetten om zijn gasten te voorzien van een ongeëvenaarde ervaring. Of het nu gaat om de luxe inrichting, de veelzijdige eetgelegenheden, de uitgebreide zakelijke en conferentiefaciliteiten of de vriendelijke en attente service van het personeel, dit hotel blijft de lat hoog leggen binnen de luxe hospitality sector.

Naast deze prijswinnende eigenschappen, voegt het DoubleTree by Hilton Putrajaya Lakeside nog een dimensie toe door haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus te nemen. Ze zetten zich actief in voor duurzame praktijken, van energiebesparing tot waterbehoud, en zorgen zo dat gasten niet alleen in luxe verblijven, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Als geheel vormt het DoubleTree by Hilton Putrajaya Lakeside een toevluchtsoord waar luxe, comfort en verantwoordelijkheid samenkomen. Het is een bestemming waar elke bezoeker zich speciaal en gewaardeerd voelt en waar ieder verblijf garant staat voor herinneringen die een leven lang meegaan.

 

- Wat zijn de twee onderscheidingen die het DoubleTree by Hilton Putrajaya Lakeside heeft ontvangen? - Beste luxe architectuur design hotel in Maleisië en Beste luxe hotel & conferentiecentrum in Maleisië.
- Waarom is de locatie van het DoubleTree by Hilton Putrajaya Lakeside strategisch? - Het ligt dichtbij regeringskantoren, toeristische attracties en de Kuala Lumpur International Airport.
- Wat voor uitzichten kunnen gasten verwachten vanuit de kamers en suites van het hotel? - Uitzichten over het meer, de stad of het aangrenzende Wetlands Park.
- Welke faciliteiten biedt het conferentiecentrum van het DoubleTree by Hilton Putrajaya Lakeside? - State-of-the-art technologie, diverse vergaderruimten en een ervaren team van planners en technici.
- Hoe draagt het DoubleTree by Hilton Putrajaya Lakeside bij aan duurzaamheid? - Door energiebesparing en waterbehoud, en het nastreven van duurzame praktijken.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...