Desert Palm Resort - een betoverende oase van luxe nabij Dubai

Het Desert Palm Resort, een spectaculair toevluchtsoord gelegen in de polovelden net buiten Dubai, is een betoverende plek die een geavanceerd design weet te vermengen met de unieke sfeer van het Midden-Oosten, waardoor een bijzondere ambiance en een unieke ervaring ontstaat.

Dit resort is genesteld in een pololandgoed, omringd door glooiende groene velden en zeldzame wilde vogels. Het voelt aan als een echte oase, pal in het hart van de Arabische woestijn. Gasten worden verwelkomd in weelderige accommodaties en kunnen genieten van een elegant restaurant, een buitenzwembad en een terras dat het hele jaar door geopend is. Bovendien biedt het resort overdag talrijke activiteiten aan, zoals paardrijden, polo en avontuurlijke 4x4-woestijnsafari s.

Hoewel de bruisende stad Dubai slechts op enkele minuten afstand ligt, biedt dit magische resort een rustige plek om terug te keren en te ontspannen na een dag vol ontdekkingen van de kosmopolitische levensstijl en talloze bezienswaardigheden van de stad.

De luxueuze accommodaties in Desert Palm Dubai zijn haast te mooi om waar te zijn. Van de riante Palm Suite van 485 vierkante meter tot de immense Villa Layali van 9.000 vierkante meter, je zal ongetwijfeld onder de indruk zijn. Alle accommodaties hebben een chic design, uitgerust met kingsize of keizerbedden, regendouches, LED-tv'sen vele andere technologische snufjes. Sommige suites beschikken zelfs over hun eigen privézwembad. Maar het uitzicht op de polovelden of de skyline van Dubai zal je doen zwichten en je hart veroveren.

Tegen het einde van de dag biedt het restaurant van het hotel een breed scala aan keuzes, variërend van internationale delicatessen tot op maat gemaakte cocktails, om ervoor te zorgen dat je culinaire ervaring net zo onvergetelijk is als je verblijf.

Naast de adembenemende kamers en suites, biedt het Desert Palm Resort een aantal uitstekende culinaire ervaringen. Het eigen restaurant van het resort, Rare, biedt een heerlijke selectie van internationale gerechten, bereid met verse, lokaal geproduceerde ingrediënten. Of je nu zin hebt in een sappige steak, frisse zeevruchten of een gezonde salade, je vindt zeker iets om je smaakpapillen te verwennen. Voor diegenen die een cocktail willen nippen terwijl ze genieten van het prachtige uitzicht, is de Rooftop Lounge de perfecte plek. Hier kunnen gasten ontspannen op comfortabele banken, terwijl ze genieten van op maat gemaakte cocktails en het prachtige uitzicht op de skyline van Dubai en de omliggende polovelden.

Het resort biedt ook een aantal faciliteiten voor sport en ontspanning. De Stables Fitness Centre, gelegen op het terrein, is uitgerust met moderne fitnessapparatuur en biedt een verscheidenheid aan groepslessen, zoals yoga en pilates. Daarnaast beschikt het resort over vier polovelden, een manege en kilometers aan ruiterroutes voor gasten die van paardensport houden. Voor diegenen die liever ontspannen, is er het LIME Spa, waar gasten kunnen genieten van een scala aan verjongende behandelingen en therapieën.

Het Desert Palm Resort is een plek waar luxe, comfort en avontuur hand in hand gaan. Of je nu een natuurliefhebber bent, een sportfanaat, of gewoon op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen, dit resort heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring.

  • Desert Palm Resort: Als een betoverende oase midden in de Arabische woestijn, biedt het Desert Palm Resort een luxe toevluchtsoord met uitzicht op prachtige polovelden. www.desertpalm.ae

  • Palm Suites: Deze ruime suites, variërend van 485 tot 9000 vierkante meter, zijn uitgerust met kingsize of keizerbedden, regendouches, LED-televisies en andere hightech voorzieningen. Sommige suites hebben zelfs hun eigen privézwembad.

  • Villa Layali: Dit enorme privéverblijf biedt luxueuze accommodatie met een prachtig uitzicht op de polovelden en de skyline van Dubai.

  • Rare Restaurant: Het eigen restaurant van het resort serveert een breed scala aan internationale gerechten, bereid met verse, lokaal geproduceerde ingrediënten. www.desertpalm.ae/dining/rare

  • Rooftop Lounge: Deze lounge biedt gasten de mogelijkheid om te ontspannen met op maat gemaakte cocktails, terwijl ze genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Dubai en de omliggende polovelden. www.desertpalm.ae/dining/rooftop-lounge

  • Stables Fitness Centre: Met moderne fitnessapparatuur en een verscheidenheid aan groepslessen, biedt dit fitnesscentrum gasten de mogelijkheid om fit te blijven tijdens hun verblijf. www.desertpalm.ae/leisure/stables-fitness-centre

  • LIME Spa: Deze spa biedt een scala aan verjongende behandelingen en therapieën, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en te revitaliseren. www.desertpalm.ae/leisure/lime-spa


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...