Bentley onthult adembenemende suite in St. Regis Istanbul

Bentley heeft zijn succesvolle samenwerking met St. Regis Hotels & Resorts voortgezet en presenteert nu de nieuwe Bentley-suite in het luxueuze St. Regis hotel in Istanbul. Deze prachtige suite, geïnspireerd op de Bentley Continental GT, belichaamt de essentie van moderne luxe en combineert het kenmerkende ontwerp van Bentley'sgrand tourers met ongeëvenaard vakmanschap en de hoogste kwaliteit.

Gelegen op de 4e verdieping van het hotel, biedt de Bentley-suite een adembenemende leefruimte, een elegante badkamer, anderhalf bad, een kleedkamer, een damestoilet en een prachtig balkon met panoramisch uitzicht over de stad, de Bosporus en het Macka Park. De ingang van de suite is ontworpen met designelementen die zijn geïnspireerd op het iconische Continental-wiel, waaronder spiegelplafonds en een prachtige marmeren vloer.

De woonkamer van de suite is voorzien van een op maat gemaakte, met Bentley-leer beklede bank en een verlichtingssysteem dat geïnspireerd is op de kenmerkende koplampen van de Continental. Een unieke bar, ontworpen naar het dashboard van de Continental GT, verbergt drie elegante Breitling-klokken die de tijd in Istanbul, Londen en New York aangeven. De hele suite is ingericht met items uit de Bentley Home-collectie en zelfs het prachtige tapijt in de woonkamer is geïnspireerd op de iconische matrixgrille van de GT.

De slaapkamer is betoverend met een op maat gemaakt bed, een elegant bureau en een 40-inch pop-up televisie. Maar het hoogtepunt van de suite is de hoofdbadkamer, voorzien van een vrijstaand bad met glazen wanden, een regendouche eveneens omringd door glas en een dubbele wastafel, alles aangevuld met een opvallend marmerpatroon. De Bentley-suite in St. Regis Istanbul biedt zelfs een high-end geluidssysteem van Naim Audio, een 19-inch spiegel-tv en tal van andere luxueuze extra s.

Deze indrukwekkende Bentley-suite in St. Regis Istanbul is de tweede samenwerking tussen Bentley en St. Regis, na de adembenemende suite in St. Regis New York. Het illustreert de voortdurende inzet van Bentley om zijn ongeëvenaarde stijl en verfijning over te brengen naar de wereld van luxe accommodaties.

Het ontwerp van de Bentley-suite in St. Regis Istanbul is een eerbetoon aan de stijl en verfijning van het merk Bentley. De suite biedt een luxueuze en comfortabele omgeving, waar gasten kunnen genieten van de unieke ambiance die het merk Bentley uitstraalt. De aandacht voor detail is te zien in elk aspect van de suite, van de op maat gemaakte meubels tot de verlichting en accessoires.

Naast de prachtige woonkamer, slaapkamer en badkamer, biedt de Bentley-suite ook enkele opmerkelijke extra s. Gasten kunnen genieten van exclusieve privileges, zoals een eigen butlerservice, toegang tot een exclusieve lounge en gebruik van een Bentley-auto met chauffeur. Dit alles draagt bij aan de onvergetelijke ervaring die gasten kunnen verwachten tijdens hun verblijf in de Bentley-suite.

De locatie van het St. Regis hotel in Istanbul draagt bij aan de charme van de Bentley-suite. Gelegen in het hart van de stad, biedt het hotel een adembenemend uitzicht op de Bosporus en de skyline van Istanbul. Gasten kunnen genieten van de culturele en historische bezienswaardigheden van de stad, evenals de luxe winkels en restaurants in de nabije omgeving.

De prijs van een verblijf in de Bentley-suite is op aanvraag en kan variëren afhankelijk van het seizoen en de duur van het verblijf. Het is echter belangrijk op te merken dat een verblijf in de Bentley-suite een exclusieve en luxueuze ervaring biedt die de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende gasten zal overtreffen. Het is een eerbetoon aan het vakmanschap en de elegantie van het merk Bentley en biedt een unieke combinatie van luxe, comfort en stijl.

Over St. Regis Istanbul

St. Regis Istanbul is een luxueus hotel gelegen in het hart van de bruisende stad Istanbul, Turkije. Met zijn elegante architectuur, verfijnde interieurs en onberispelijke service biedt het hotel een onvergetelijke ervaring aan veeleisende reizigers en gasten.

Het hotel beschikt over een scala aan prachtige kamers en suites, elk met een eigentijds ontwerp en hoogwaardige voorzieningen. De kamers bieden een oase van rust en comfort, met moderne faciliteiten zoals een flatscreen-tv, minibar en luxe beddengoed. De suites zijn ruimer en bieden extra luxe en privacy, met aparte woonruimtes en een adembenemend uitzicht op de stad.

Gasten kunnen genieten van een scala aan culinaire ervaringen in de restaurants en bars van St. Regis Istanbul. Het hotel biedt diverse gastronomische opties, van internationale gerechten tot lokale specialiteiten, bereid door getalenteerde chef-koks. Of het nu gaat om een informele lunch, een chique diner of een ontspannen drankje, er is voor elk wat wils.

Ontspanning en verjonging staan centraal in de luxe spa van St. Regis Istanbul. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan behandelingen en massages, uitgevoerd door ervaren therapeuten. Het wellnesscentrum beschikt ook over een verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte en een sauna, waardoor gasten kunnen genieten van ultieme ontspanning en welzijn.

St. Regis Istanbul biedt ook uitgebreide vergaderfaciliteiten en evenementenruimtes, waardoor het hotel een ideale keuze is voor zakelijke bijeenkomsten, conferenties en sociale evenementen. Met moderne technologie, professionele ondersteuning en aandacht voor detail zorgt het hotel voor een succesvolle en gedenkwaardige bijeenkomst.

Het verblijf in St. Regis Istanbul wordt compleet gemaakt door de warme en attente service van het personeel. Gasten worden verwelkomd met de kenmerkende St. Regis Butler-service, die zorgt voor een ongeëvenaarde persoonlijke aandacht en assistentie tijdens het verblijf.

De prijzen voor een verblijf in St. Regis Istanbul variëren afhankelijk van het kamertype, de seizoenen en de duur van het verblijf. Het is raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen met het hotel of de website te raadplegen voor actuele tarieven en aanbiedingen.

Of het nu gaat om een ontspannen vakantie, een zakelijk verblijf of een speciale gelegenheid, St. Regis Istanbul biedt een ongeëvenaarde luxe ervaring in het hart van Istanbul.

  • Accommodatie:

    • Luxe kamers en suites met eigentijds design en hoogwaardige voorzieningen.
    • Ruime suites met aparte woonruimtes en een prachtig uitzicht op de stad.
  • Restaurants en bars:

    • Spago Istanbul: Een bekroond restaurant van chef-kok Wolfgang Puck, waar gasten kunnen genieten van innovatieve gerechten met een prachtig uitzicht op Istanbul.
    • The Brasserie: Een stijlvol restaurant dat internationale gerechten serveert met een moderne twist.
    • The St. Regis Brasserie Terrace: Een openluchtterras waar gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden en drankjes met uitzicht op de stad.
    • The St. Regis Bar: Een elegante bar waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een breed scala aan cocktails en drankjes.
    • Petit 'O' Bar: Een intieme bar waar gasten kunnen genieten van een selectie van wijnen en sterke dranken.
  • Spa en wellness:

    • Iridium Spa: Een luxueuze spa waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een breed scala aan behandelingen en massages.
    • Verwarmd binnenzwembad: Een ontspannend zwembad waar gasten kunnen genieten van een verfrissende duik.
    • Fitnessruimte: Een goed uitgeruste fitnessruimte waar gasten kunnen trainen en in vorm blijven tijdens hun verblijf.
  • Vergader- en evenementenfaciliteiten:

    • Ruime vergaderzalen en evenementenruimtes met moderne technologie en professionele ondersteuning.
    • Ideaal voor zakelijke bijeenkomsten, conferenties en sociale evenementen.
  • St. Regis Butler-service:

    • Persoonlijke assistentie en attentie van de St. Regis Butlers, die ervoor zorgen dat gasten een onvergetelijk verblijf hebben.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...