COMO Metropolitan Singapore - luxe - comfort en uitzonderlijke service

Het COMO Metropolitan Singapore hotel, een nieuw juweel in de kroon van de stadstaat, is klaar om zijn deuren te openen op 1 september 2023. Dit is een mijlpaal voor het in Singapore gevestigde bedrijf, aangezien het de eerste keer is dat de kenmerkende merken van de COMO Group - COMO Hotels en Resorts, een multilabel mode-retailruimte samengesteld door Club21, Michelin-sterren gourmetconcepten en een nieuwe stedelijke wellnessruimte door COMO Shambhala - onder één prestigieus adres worden gehuisvest: COMO Orchard.

Het hotel, gelegen aan de Bideford Road, is onderdeel van een geïntegreerde, meeslepende ervaring verspreid over 19 verdiepingen, die het beste van de gastvrijheid, mode, wellness en keuken van de COMO Group samenbrengt op één inspirerende locatie in het hart van Singapore. Het hotel beschikt over 156 kamers en suites, allemaal gevuld met licht en met uitzicht op de metropool. De kamers zijn uitgerust met op maat gemaakte meubels van Giorgetti, geïntegreerd met technologisch geavanceerde details voor comfort en gemak. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om gasten zich thuis te laten voelen bij COMO, van een discrete kitchenette tot een in-room card-protected delivery vault voor diensten die naar de kamer worden besteld.

Het COMO Metropolitan Singapore hotel is ook de thuisbasis van de nieuwe versie van het met een Michelin-ster bekroonde restaurant COTE Korean Steakhouse uit New York en Miami, en klassiekers van COMO Cuisine van over de hele wereld, geserveerd naast lokale specialiteiten. Een andere primeur wordt gevierd met Cédric Grolet die zijn kenmerkende gebakjes naar zijn eerste patisserie in Azië brengt.

Het hotel biedt een scala aan faciliteiten en diensten, waaronder Club21 retail outlets, in-room dining, videochat met hotelpersoneel, evenementenruimtes, mobiele check-in en check-out met virtuele sleutel, en een 24-uurs conciërgeservice om luchthaventransfers, dagelijkse rondleidingen en meer te regelen. De wellnessfaciliteiten van COMO Shambhala Singapore omvatten een volledig uitgeruste sportschool, yogastudio, Pilates-studio s, infrarood opwarm- en herstelkamer, warme en koude therapiekamers, hyperbare pods, consultatieruimtes, behandelkamers, nagelstudio, kapsalon en COMO Shambhala lounge.

Het ontwerp van het hotel is een wereld van hedendaagse elegantie en doelgericht ontwerp, tot leven gebracht door de langdurige COMO-ontwerppartners Atelier Ikebuchi en het in Milaan gevestigde OTTO Studio onder leiding van Paola Navone, samen met de Noorse digitale kunstenaar Thomas Hilland en Modellus Novus, een in New York City gevestigd architectenbureau. COMO Metropolitan Singapore is een getuigenis van de fusie van vorm en functie - elke ruimte is zelfverzekerd in zijn moderne eenvoud, bleke kleurenpalet en aandacht voor detail.

Het COMO Metropolitan Singapore hotel belooft een luxueuze verblijfervaring te bieden met faciliteiten van wereldklasse. Zorg ervoor dat je deel uitmaakt van dit luxueuze avontuur en geniet van de beste dingen die Singapore te bieden heeft.

Het hotel is gemakkelijk bereikbaar, op slechts 25 minuten rijden van de luchthaven Changi. Het hotel kan privétransfers regelen om het voor gasten gemakkelijker te maken. Bovendien biedt het hotel een scala aan kamerdiensten, waaronder dagelijkse schoonmaak en wasdiensten, om ervoor te zorgen dat de gasten zich comfortabel en verzorgd voelen tijdens hun verblijf.

De eetgelegenheden in het hotel zijn een culinaire reis op zich. Gasten kunnen genieten van de heerlijke creaties van de beroemde Franse banketbakker Cédric Grolet, die de wereld van desserts heeft gerevolutioneerd. Daarnaast kunnen ze genieten van de hoogste kwaliteit vlees bij COTE Singapore, dat de gezellige sfeer van de Koreaanse barbecue-ervaring combineert met de kenmerken van een Amerikaanse steakhouse. Voor degenen die de voorkeur geven aan internationale favorieten en lokale specialiteiten, biedt COMO Cuisine authentieke recepten, soulvolle smaken en traditionele kooktechnieken. Gasten kunnen ook ontspannen met lichte snacks van COMO Cuisine en hun kenmerkende drankjes of cocktails terwijl ze genieten van het uitzicht op de stad bij het zwembad op het dak.

Het COMO Metropolitan Singapore hotel is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een bestemming op zich, een plek waar gasten kunnen genieten van het beste van wat Singapore te bieden heeft, allemaal onder één dak. Het is een plek waar luxe, comfort en stijl samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.

  • COTE Singapore: Dit is de nieuwe versie van het met een Michelin-ster bekroonde restaurant COTE Korean Steakhouse uit New York en Miami. COTE Singapore combineert de gezellige sfeer van de Koreaanse barbecue-ervaring met de kenmerken van een Amerikaanse steakhouse waar je kunt genieten van de hoogste kwaliteit vlees.

  • COMO Cuisine: Hier worden internationale favorieten en lokale specialiteiten geserveerd, met authentieke recepten, hartige smaken en traditionele kooktechnieken.

  • Cédric Grolet Singapore: Dit is de eerste patisserie in Azië van de beroemde Franse banketbakker Cédric Grolet. Hier kunnen gasten genieten van zijn kenmerkende gebakjes die de wereld van desserts hebben gerevolutioneerd.

  • Rooftop Pool Bar: Een plek om te ontspannen met lichte snacks van COMO Cuisine en hun kenmerkende drankjes of cocktails terwijl je geniet van het uitzicht op de stad bij het zwembad op het dak.

  • COMO Shambhala Singapore: Dit is de nieuwe stedelijke wellnessruimte van COMO Shambhala. De faciliteiten omvatten een volledig uitgeruste sportschool, yogastudio, Pilates-studio s, infrarood opwarm- en herstelkamer, warme en koude therapiekamers, hyperbare pods, consultatieruimtes, behandelkamers, nagelstudio, kapsalon en COMO Shambhala lounge.

  • Club21 Retail Outlets: Dit is een multilabel mode-retailruimte samengesteld door Club21, waar gasten toegang hebben tot gecureerde collecties.

  • Accommodatie: Het hotel beschikt over 156 kamers en suites, allemaal gevuld met licht en met uitzicht op de metropool. De kamers zijn uitgerust met op maat gemaakte meubels van Giorgetti, geïntegreerd met technologisch geavanceerde details voor comfort en gemak.

  • Evenementenruimtes: Het hotel biedt verschillende evenementenruimtes voor verschillende behoeften.

  • 24-uurs conciërgeservice: Deze service kan luchthaventransfers, dagelijkse rondleidingen en meer regelen voor de gasten.

  • In-room dining: Gasten kunnen genieten van maaltijden in hun eigen kamer.

  • Videochat met hotelpersoneel: Een technologisch geavanceerde manier voor gasten om te communiceren met het hotelpersoneel.

  • Mobiele check-in en check-out met virtuele sleutel: Een handige en efficiënte manier voor gasten om in en uit te checken.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...