Belmond Hotel Riviera Maya - dé Edelsteen tussen de Tropische Jungle heropent voor reizigers

Na een periode van anticipatie en verlangen, is het moment eindelijk aangebroken voor reislustigen om de tropische wonderen van het Belmond Hotel Riviera Maya opnieuw te ontdekken. Gelegen in de weelderige jungles van Noord-Mexico, biedt dit luxueuze toevluchtsoord een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid, comfort en service van wereldklasse. Met het heropenen van dit hotel, dat terecht kan worden beschouwd als een onmiskenbare schat, hebben reizigers nu de kans om zich onder te dompelen in een ervaring die de zintuigen prikkelt en ontspanning brengt.

Het resort blinkt uit door haar locatie - een oase ver van de drukte van de stad, waar gasten niet alleen de frisse, zuivere lucht kunnen inademen, maar ook getuigen kunnen zijn van de historische ruïnes van Tulum. Het Belmond Hotel Riviera Maya vormt met haar omgeving het perfecte decor voor een fantastische foto; met elk uitzicht dat wel uit een ansichtkaart lijkt te komen, hebben gasten de glinsterende jungle en mystieke archeologische sites als achtergrond.

De faciliteiten van het hotel zijn ontworpen om een volledig ontspannen verblijf te bieden. Zo kunt u ontstressen met een massage of een schoonheidsbehandeling bij de wellnessfaciliteiten, of innerlijke rust vinden tijdens een sessie yoga of meditatie. Voor wie op zoek is naar iets actievers zijn er eveneens genoeg mogelijkheden; neem bijvoorbeeld deel aan een van de kookworkshops, verken de onderwaterwereld met duiklessen of ga op excursie naar de nabijgelegen ruïnes van de oude Maya-beschaving.

Binnen de muren van het resort vinden gasten een verscheidenheid aan suite-opties, die variëren van spa-suites met jacuzzi'sin een privétuin tot premium kamers met betoverende uitzichten. Het Belmond Hotel Riviera Maya heeft ook een strandclub die je zeker niet mag missen. Dit is de ideale plek om heerlijke dagen aan de Mexicaanse kust door te brengen, terwijl het warme personeel zorgt voor onberispelijke gastvrijheid.

Voor de fijnproevers biedt het hotel een superieure culinaire ervaring. Dineer onder de sterrenhemel of geniet van internationale wijnen en lokale specialiteiten die gegarandeerd een feest zijn voor uw smaakpapillen. Vergeet ook niet de dinner on the sky ervaring te boeken, een must voor liefhebbers van culinaire hoogstandjes.

Belmond Hotel Riviera Maya maakt niet alleen indruk met de luxe en faciliteiten, maar ook met het gevoel van veiligheid dat het gewaarborgd heeft. Dankzij strikte reinigingsprotocollen en geavanceerde luchtzuiveringssystemen kunnen gasten met een gerust hart genieten van hun verblijf.

Het resort heropent met speciale tarieven die beginnen bij slechts €420 per nacht (inclusief belastingen), geldig van maandag tot vrijdag, met een minimumverblijf van twee nachten. Dit is een kans die men serieus moet overwegen – het is het ideale moment om uzelf te trakteren op een luxueus verblijf in één van de meest begeerde vakantiebestemmingen.

Met de belofte van comfort, veiligheid en onvergetelijke ervaringen, komt het Belmond Hotel Riviera Maya tegemoet aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende reizigers. Of u nu een romantisch uitje, een familievakantie, of een solo-avontuur voor ontspanning plant, dit resort verwelkomt u met open armen. Laat u omringen door de majestueuze natuur en laat u verwennen door de weelde van Belmond Hotel Riviera Maya, een plek waar elke reiziger zich speciaal en gewaardeerd zal voelen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...