Woensdag - 08 Feb 2023

Aanmelden

Wind Flowers is nieuwste luxe parfum van Creed voor vrouwen

Wind Flowers is nieuwste luxe parfum van Creed voor vrouwen

Olivier Creed, de neus achter de nieuwste geur voor vrouwen van House of Creed, Wind Flowers, legde uit dat hij voor deze specifieke geur inspiratie haalde uit de kracht van een vrouw die lettering door de lucht vloog in een of andere vorm van dansbeweging. Dit beeld, van een danseres die snel wisselt tussen verschillende bewegingen - misschien langzaam, soms snel met verschillende wendingen die allemaal samenkomen om een sierlijke, vloeiende choreografie te vormen - is de perfecte metafoor voor het Creed Wind Flowers-parfum.

Parfums voor vrouwen roepen altijd bijna herinneringen op aan bloemen en poederachtige geuren; aan zachte geuren die intiem maar veilig en ongrijpbaar zijn; aan geuren die je plagen en lichtjes naar je toe trekken alsof de drager zo delicaat is dat ze door een krachtigere beweging verpletterd zouden worden.

Creed Wind Flowers zet deze mythe op zijn kop. Wanneer de geur voor het eerst in je neus terechtkomt, zou je waarschijnlijk eerst denken: 'Nee, dit is gewoon weer een bloemige, citrusachtige geur. 'En deze reactie zou niet helemaal verkeerd zijn, want de topnoten van jasmijn, oranjebloesem en perzik zijn prima, bloemige aroma's. En de hartnoten van jasmijnsambac, tuberoosblaadjes en rozenextract versterken de geur van bloemen alleen maar.

Maar aan de basis van al deze geurlagen begint de echte verandering plaats te vinden. De zoete maar scherpe geur van praline wordt vermengd met de even scherpe citrusachtige maar zure oranjebloesem, het houtachtige en rijke sandelhout en de poederachtige, boterachtige irisgeuren die vervolgens worden verdund met de zuivere, unieke muskusgeur om een algemeen aroma te creëren dat vertrouwd en niet verrassend begint, maar gaat geleidelijk over in een onverwacht andere ervaring die zowel verrukt als geschokt kan zijn.

Omdat dit over het algemeen een citrusachtige, bloemige geur is, is het perfect voor de lente en zomer. Maar omdat deze Creed-geur ook een zacht en langdurig parfum is dat indruk maakt zonder iedereen die het ervaart te overweldigen, kun je hem vol vertrouwen de hele dag dragen in de wetenschap dat het bij je blijft als een trouwe, betrouwbare vriend.

Creed Wind Flowers is online beschikbaar op de website van het huismerk.