Disaronno & Missoni - Mode-geïnspireerde Limited Edition likeur voor het goede doel

Het bekende Italiaanse likeurmerk Disaronno staat garant voor een verwenmoment, maar heeft zichzelf nu overtroffen met de introductie van een limited edition fles, geïnspireerd op de modewereld en ontworpen door het prestigieuze modehuis Missoni. Deze bijzondere fles maakt deel uit van de Icon-collectie van het merk, die in 2013 is gelanceerd om de smaak van de actuele modetrends te verrijken.

Dit is de vijfde editie in de mode-geïnspireerde Icon-collectie, waarbij elk jaar een nieuw limited edition ontwerp wordt onthuld in samenwerking met toonaangevende modehuizen. Het bijzondere aan deze samenwerking is dat een deel van de opbrengst van de verkoop ten goede komt aan Charity For Development, een organisatie die zich inzet voor diverse belangrijke projecten in Afrika.

Disaronno organiseert voor elke gelimiteerde fleseditie een speciaal lanceringsevenement waar beroemdheden, muzieksterren en andere bekende persoonlijkheden aanwezig zijn. Zij dragen op deze manier ook bij aan het goede doel en vergroten de impact van deze humanitaire missie.

De speciale Missoni-editie van Disaronno is voorzien van een opvallend zigzagontwerp, kenmerkend voor het modehuis. Naast de limited edition fles zijn er ook zes miniflessen met hetzelfde ontwerp beschikbaar, verkocht in verpakkingen van drie. Deze exclusieve limited edition is vanaf deze maand wereldwijd verkrijgbaar, waardoor liefhebbers van Disaronno kunnen genieten van hun favoriete likeur terwijl ze tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een goed doel.

Deze unieke samenwerking tussen Disaronno en Missoni benadrukt niet alleen de creatieve synergie tussen de wereld van mode en die van likeuren, maar toont ook aan dat luxe en verantwoordelijkheid hand in hand kunnen gaan. Door een hoogwaardig product als Disaronno te combineren met de onderscheidende stijl van Missoni, wordt er een sterk statement gemaakt over het belang van het steunen van goede doelen en het bevorderen van duurzaamheid.

Naast de limited edition fles en miniflessen biedt Disaronno ook een reeks exclusieve recepten aan die speciaal zijn ontworpen om de unieke smaak van de likeur te benadrukken. Hierdoor kunnen consumenten niet alleen genieten van de heerlijke smaak van Disaronno, maar ook kennismaken met innovatieve manieren om hun favoriete drankje te mixen en te serveren.

Het succes van de Icon-collectie van Disaronno is een bevestiging van de groeiende trend om mode, design en goede doelen te verbinden. Door samen te werken met vooraanstaande modehuizen zoals Missoni, bevordert Disaronno bewustwording over wereldwijde problemen en moedigt het merk anderen aan om ook hun steentje bij te dragen.

Als u op zoek bent naar een stijlvol en verantwoord cadeau voor vrienden, familie of uzelf, is de limited edition Disaronno x Missoni fles een uitstekende keuze. Niet alleen zorgt het prachtige ontwerp voor een blijvende indruk, maar u kunt er ook zeker van zijn dat uw aankoop bijdraagt aan een betere wereld.

De samenwerking tussen Disaronno en Missoni is een perfecte combinatie van stijl, smaak en solidariteit. Door een geliefd likeurmerk te koppelen aan een iconisch modehuis en tegelijkertijd een goed doel te ondersteunen, is deze limited edition fles een ware must-have voor liefhebbers van mode, design en verantwoorde consumptie.

 • Disaronno Original:

  • Dit is de klassieke Disaronno likeur, met zijn kenmerkende amandelsmaak en rijke, zoete aroma's. Het is perfect om puur te drinken, on the rocks, of als basis voor diverse cocktails.
 • Disaronno Velvet:

  • Een heerlijke, romige variant van de originele Disaronno. Disaronno Velvet combineert de bekende amandelsmaak met een zachte, fluweelachtige textuur, ideaal voor het maken van verfijnde dessertcocktails of om van te genieten als after-dinner digestief.
 • Disaronno Icon-collectie:

  • Een reeks limited edition flessen, ontworpen in samenwerking met toonaangevende modehuizen zoals Missoni, Versace en Cavalli. Deze stijlvolle flessen combineren de geliefde smaak van Disaronno met opvallende ontwerpen, waardoor ze een must-have zijn voor verzamelaars en liefhebbers van mode.
 • Disaronno Miniatures:

  • Een assortiment miniflessen met de originele Disaronno likeur, ideaal voor cadeaus, proeverijen of als leuke extraatjes bij feestjes. Deze kleine flesjes zijn ook beschikbaar in limited edition ontwerpen, passend bij de Icon-collectie.
 • Disaronno Riserva:

  • Een exclusieve, gelimiteerde uitgave van Disaronno, gerijpt in eikenhouten vaten. Deze bijzondere likeur heeft een complexer, rijker smaakprofiel, met tonen van vanille, kruiden en een vleugje eikenhout. Disaronno Riserva is bedoeld voor de echte connaisseurs en is perfect om puur te drinken of om te gebruiken in verfijnde cocktails.
 • Disaronno Cocktailcollectie:

  • Een reeks kant-en-klare cocktails op basis van Disaronno, zoals de Disaronno Sour en de Disaronno Fizz. Deze voorgemixte dranken bieden een gemakkelijke en snelle manier om van de unieke smaak van Disaronno te genieten in populaire cocktailcombinaties.
 • Disaronno Giftsets:

  • Speciale cadeauverpakkingen die de originele Disaronno likeur combineren met extra's zoals glazen, cocktailshakers of receptenboekjes. Deze giftsets zijn ideaal voor speciale gelegenheden en bieden een complete Disaronno-ervaring aan de ontvanger.
 • Disaronno Terrace:

  • Een reeks exclusieve evenementen op bijzondere locaties, waar gasten kunnen genieten van Disaronno cocktails, livemuziek en een stijlvolle ambiance. Deze evenementen zijn bedoeld om de levensstijl en het karakter van het merk te vieren en bieden een unieke ervaring voor de aanwezigen.
 • Disaronno Mixology:

  • Een platform waar professionele mixologen en bartenders van over de hele wereld hun creatieve Disaronno cocktailrecepten kunnen delen. Dit initiatief bevordert innovatie en experimenten met de unieke smaak van Disaronno en biedt consumenten de mogelijkheid om te genieten van nieuwe en verrassende smaakcombinaties.
 • Disaronno International Bartender Contest:

  • Een jaarlijkse wedstrijd waar bartenders van over de hele wereld strijden om de titel van "Beste Disaronno Bartender". De deelnemers worden uitgedaagd om originele en creatieve cocktails te creëren op basis van Disaronno, waarbij vakmanschap, presentatie en smaak centraal staan.
 • Disaronno Day:

  • Een wereldwijde viering van Disaronno, waar fans en liefhebbers van het merk samenkomen om hun passie voor de likeur te delen. Deze dag staat in het teken van proeverijen, cocktailworkshops, speciale aanbiedingen en andere festiviteiten om het merk en zijn unieke smaak te eren.
 • Disaronno Social Responsibility:

  • Disaronno zet zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen door samen te werken met goede doelen en humanitaire organisaties. Een voorbeeld hiervan is de Icon-collectie, waarbij een deel van de opbrengst van de verkoop wordt gedoneerd aan Charity For Development om hun projecten in Afrika te ondersteunen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.