Ralph Lauren Collection: Luxe Geuren geïnspireerd door Wereldreizen

De Ralph Lauren Collection is geïnspireerd door de indrukwekkende wereldreizen van Ralph Lauren en biedt een prachtige reeks geuren die betoverende locaties weerspiegelen. Deze collectie bestaat uit tien verfijnde geuren die modeliefhebbers in staat stellen de wereld van Ralph Lauren op een unieke en spannende manier te ontdekken, terwijl ze de tijdloze elegantie van het merk belichamen.

Naast de geuren zijn er diverse bijpassende producten zoals kaarsen en bodycrèmes die de geurbeleving versterken. De Ralph Lauren-parfums voor vrouwen zijn op zichzelf al heerlijk, maar in combinatie met een elegante reeks lichaams-, huis- en reisproducten wordt de ervaring nog rijker.

Luxe lifestyle-accessoires zoals een leren reistas van €3.900 en leren hoezen van €300 voor de parfumflessen dragen bij aan de verwennerij. Bovendien is er een handgemaakte koffer van kalfsleer, vervaardigd door Italiaanse ambachtslieden, die naast het opbergen van de geuren ook als een prachtige juwelendoos kan dienen.

Elke parfumfles wordt geleverd met een afneembare zilveren kraag die gegraveerd kan worden. De prijzen zijn €140 voor de 50 ml maat en €240 voor de 100 ml fles. Verwen uzelf met de luxe en elegantie van de Ralph Lauren Collection, een ware reis voor de zintuigen.

De Ralph Lauren Collection biedt een breed scala aan geuren, elk geïnspireerd door verschillende locaties en reiservaringen van Ralph Lauren. Enkele van de opvallende geuren uit de collectie zijn:

 • Riviera Dream: Een zwoele geur geïnspireerd door de glamoureuze Franse Rivièra, met noten van jasmijn, oranjebloesem en zachte musk.
   
 • Tuscan Countryside: Vangt de essentie van het Italiaanse platteland met zijn mix van frisse citrus, verfijnde bloemen en aardse patchouli.
   
 • Moroccan Spice Market: Een betoverende geur die de exotische geuren van een Marokkaanse specerijenmarkt oproept, met warme kruiden, rijke houtsoorten en zoete vanille.
   
 • Himalayan Retreat: Deze geur is geïnspireerd door de serene schoonheid van het Himalaya-gebergte en combineert frisse berglucht met zachte bloemen en rustgevende sandelhout.
   
 • Caribbean Escape: Waan je op een tropisch eiland met deze levendige geur, met noten van sappige mango, zonovergoten tiarebloemen en romige kokosnoot.


Naast de geuren zijn er bijpassende producten, zoals geurkaarsen, bodylotions en douchegels, die de geurervaring versterken en zorgen voor een algehele gevoel van luxe en verwennerij.

De Ralph Lauren Collection is een prachtig eerbetoon aan de wereldreizen van Ralph Lauren en biedt een breed scala aan geuren die je meenemen op een zintuiglijke reis naar enkele van de meest betoverende plekken op aarde. Verwen jezelf met deze prachtige geuren en bijbehorende producten, en ervaar de tijdloze elegantie en verfijning van het Ralph Lauren-merk.