Bentley Infinite - een onderscheidend en stijlvol parfum voor heren

Bentley, het veelgeprezen Britse merk dat bekend staat om zijn luxe auto's, heeft zich gewaagd aan de wereld van high-end parfums. Met de release van Bentley Infinite hebben ze hun nieuwste toevoeging aan de herengeurcollectie geïntroduceerd. Dit parfum is ontworpen door de gerenommeerde parfumeur Nathalie Lorson, bekend om haar vaardigheid in het creëren van geuren die een opwindend gevoel van welzijn en innerlijke kracht oproepen.

Bentley Infinite is speciaal ontwikkeld voor veeleisende heren die op zoek zijn naar een stijlvol en onderscheidend accessoire om hun uiterlijk mee te versterken. Het parfum is verkrijgbaar in twee versies: eau de toilette en de intensere eau de parfum.

De eau de toilette biedt een uitgebalanceerde mix van citrus topnoten, aromatische hints van lavendel en ceder, hartnoten van bourbonpeper, violet en geranium, en een basis van patchouli, vetiver uit Haïti en een exclusieve hint van ambergrijs. Daarentegen heeft de eau de parfum zwarte peper, geranium, lavendel en violette topnoten, pittige hartnoten van nootmuskaat, elemi, Siam-benzoë en ambergrijs, en een intense mix van patchouli, vetiver uit Haïti, Marokkaanse ceder en mos als basis.

Naast de betoverende geur is de Bentley Infinite-fles een meesterwerk op zich. Het is prachtig vervaardigd van hoogwaardig zwaar glas en heeft een metalen coating en een dop met een diamantachtige afwerking. Het iconische Bentley Flying B-symbool staat trots in het midden van de fles, wat een elegant en herkenbaar kenmerk is.

Met Bentley Infinite kunnen heren genieten van een verfijnde geurervaring die perfect past bij hun stijl en persoonlijkheid. Of het nu de eau de toilette of de eau de parfum is, dit parfum belichaamt de essentie van luxe en klasse. Het is een accessoire dat niet alleen de zintuigen prikkelt, maar ook een gevoel van zelfvertrouwen en verfijning uitstraalt.

Bentley Infinite is niet alleen een geur, maar ook een statement van klasse en verfijning. Het parfum is geïnspireerd op de essentie van Bentley-auto's, met hun tijdloze elegantie en vakmanschap van wereldklasse. Het is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en het erfgoed van het merk, dat zich uitstrekt van de weg naar de wereld van luxe geuren.

Naast de keuze tussen eau de toilette en eau de parfum, biedt Bentley Infinite ook een bijpassende lijn van verzorgingsproducten. Deze omvatten onder andere een verfrissende douchegel, een hydraterende aftershavebalsem en een luxe deodorant. Met deze complete verzorgingsroutine kunnen heren hun favoriete Bentley-geur subtiel in alle aspecten van hun dagelijkse routine integreren.

Het parfum is niet alleen een lust voor de neus, maar ook een lust voor het oog. De Bentley Infinite-fles is een meesterwerk van design en vakmanschap. Het hoogwaardige zware glas geeft een gevoel van luxe, terwijl de metalen coating en diamantachtig afgewerkte dop zorgen voor een verfijnde uitstraling. Het iconische Bentley Flying B-symbool, dat prominent op de fles prijkt, benadrukt de exclusiviteit en het prestige van het merk.

Bentley Infinite is verkrijgbaar bij geselecteerde luxe parfumerieën en warenhuizen. Het is een investering in stijl en kwaliteit, met prijzen die beginnen vanaf ongeveer €70 voor de eau de toilette en €90 voor de eau de parfum. Voor heren die streven naar een onderscheidende en verfijnde geurervaring, is Bentley Infinite de ultieme keuze.

Met Bentley Infinite kunnen heren hun persoonlijkheid en stijl uitdrukken op een unieke en gedenkwaardige manier. Het parfum belichaamt de geest van avontuur, verfijning en succes die inherent is aan het Bentley-merk. Het is een geur die de zintuigen prikkelt en een blijvende indruk achterlaat, waar je ook gaat. Bentley Infinite is de belichaming van tijdloze klasse en onderscheidende luxe.

  • Bentley Infinite Eau de Toilette: Deze geur opent met een sprankelende mix van citrus topnoten, waaronder bergamot en mandarijn. Het hart van de geur onthult aromatische hints van lavendel en ceder, terwijl de basisnoten van patchouli, vetiver uit Haïti en een exclusieve hint van ambergrijs een warme en sensuele finish geven. Deze eau de toilette biedt een verfijnde en toch verkwikkende geurervaring.

  • Bentley Infinite Eau de Parfum: Voor een intensere en langdurige geurbeleving is er de Bentley Infinite Eau de Parfum. Deze geur opent met topnoten van zwarte peper, geranium, lavendel en viooltjesblad, die een krachtig en verleidelijk aroma creëren. Het hart onthult pittige noten van nootmuskaat, elemi, Siam-benzoë en ambergrijs. Tot slot biedt de basis een rijke en warme mix van patchouli, vetiver uit Haïti, Marokkaanse ceder en mos.

  • Bentley Infinite Verzorgingslijn: Naast de geuren biedt Bentley Infinite ook een complete verzorgingslijn. Dit omvat een verfrissende douchegel die de huid reinigt en verkwikt, een hydraterende aftershavebalsem die de huid verzorgt na het scheren, en een luxe deodorant die langdurige frisheid biedt. Met deze verzorgingsproducten kunnen heren genieten van een complete Bentley-geurervaring, waarbij elk aspect van hun verzorgingsroutine wordt versterkt.

  • Prachtige verpakking: Alle producten in de Bentley Infinite-collectie zijn gehuld in prachtige verpakkingen die de luxe en verfijning van het merk weerspiegelen. De geuren zijn verpakt in strak vormgegeven flessen van hoogwaardig zwaar glas, met een metalen coating en een diamantachtig afgewerkte dop. Het iconische Bentley Flying B-symbool siert trots het midden van elke fles, wat een elegant en herkenbaar kenmerk is.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.