De terugkeer van de iconische amfora - Dior's nieuwe generatie parfumflessen

Dior heeft altijd trots hun prachtig vervaardigde flessen gepresenteerd, met name het gracieuze amfora-ontwerp dat Christian Dior in 1947 koos voor zijn allereerste parfum, Miss Dior. Dit iconische ontwerp heeft opnieuw de aandacht gekregen, en nu schittert het in de nieuwe generatie parfumflessen die alle beroemdste geuren van het merk zullen bevatten, van klassiekers zoals Miss Dior tot eigentijdse parfums zoals J'Adore en Addict.

Deze prachtige flessen, geïnspireerd op de amfora, vertegenwoordigen een exclusieve collectie die alleen verkrijgbaar is op de Salon du Parfums. Elke amfora wordt op maat gemaakt en gegraveerd met de datum of initialen van de klant, indien gewenst. Ze zijn ware kunstwerken, met een elegant ronde vorm die het silhouet van de couturier-parfumeur weerspiegelt en de gratie en elegantie van oude ambachtslieden belichaamt.

Elke fles wordt verzegeld met een strik van een parfumeur en heeft een stermotief, het favoriete symbool van Christian Dior, op de bodem gestempeld. Het zijn de perfecte details die de flessen een uniek en luxueus karakter geven.

De ontvangers kunnen worden gevuld met een van de 43 uitstekende geuren van Dior. Van tijdloze klassiekers tot moderne creaties, elk parfum vertelt een verhaal en draagt bij aan de rijke erfenis van het merk. De klanten hebben de mogelijkheid om hun favoriete geur te kiezen en deze te laten vullen in hun gepersonaliseerde amfora.

Deze exclusieve collectie van Dior is een viering van vakmanschap, creativiteit en tijdloze elegantie. Het combineert de erfenis van het merk met een eigentijdse visie, waardoor de amfora-flessen een onmiskenbare en begeerde schat worden voor parfumliefhebbers en verzamelaars over de hele wereld.

De prijzen voor de gepersonaliseerde amfora-flessen variëren afhankelijk van het gekozen parfum en het aangepaste graveerwerk. Deze luxueuze flessen zijn een ultiem symbool van verfijning en bieden een exclusieve ervaring voor degenen die op zoek zijn naar iets bijzonders.

Met de introductie van de nieuwe generatie amfora-flessen viert Dior de tijdloze schoonheid en de iconische status van het amfora-ontwerp. Deze meesterwerken van parfumerie zijn niet alleen prachtige geurhouders, maar ook artistieke creaties die de essentie van het Dior-erfgoed weerspiegelen.

Bovendien heeft Dior enkele bijzondere eigenschappen toegevoegd aan de nieuwe generatie amfora-flessen. Elke fles is voorzien van een innovatief doseersysteem dat een precieze en gecontroleerde hoeveelheid parfum vrijgeeft, waardoor de gebruiker de perfecte hoeveelheid kan aanbrengen voor een subtiel en langdurig geurresultaat.

Daarnaast worden de flessen geleverd met een op maat gemaakt presenteerplateau, ontworpen om de prachtige amfora-flessen tentoon te stellen en ze een gevoel van weelderigheid te geven. Dit plateau is versierd met het kenmerkende Dior-logo en zorgt voor een verfijnde presentatie van het parfum.

De prijzen van de nieuwe generatie amfora-flessen variëren, afhankelijk van het specifieke parfum en de gepersonaliseerde gravure. Het is een investering in een uniek en exclusief stuk dat zowel een verfijnde geurervaring als een luxueuze decoratieve toevoeging aan de persoonlijke collectie biedt.

Met de introductie van de nieuwe generatie amfora-flessen blijft Dior trouw aan zijn erfenis van elegantie, vakmanschap en tijdloze schoonheid. De combinatie van het iconische amfora-ontwerp, de persoonlijke gravures en de hoogwaardige geuren zorgen voor een onvergetelijke en unieke ervaring voor parfumliefhebbers.

Of het nu gaat om een cadeau voor een speciaal iemand of een persoonlijke traktatie, de nieuwe generatie amfora-flessen van Dior beloven een weelderige en betoverende geurervaring te bieden, verpakt in een prachtig vormgegeven kunstwerk.

  • Prachtige modellen: De nieuwe generatie amfora-flessen van Dior worden geïnspireerd door het iconische amfora-ontwerp dat al in 1947 werd gebruikt voor de allereerste parfumfles van het merk. Deze nieuwe collectie omvat een verscheidenheid aan modellen, waaronder het klassieke Miss Dior, het eigentijdse J'Adore en het verleidelijke Addict. Elk model heeft zijn eigen unieke kenmerken en charme, maar behoudt de gracieuze en elegante vorm van de amfora.

  • Hoogwaardige materialen: De amfora-flessen worden vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen om een luxueuze uitstraling te garanderen. Ze zijn gemaakt van stevig glas dat duurzaamheid en een prachtige transparantie biedt. De flessen worden verfraaid met verfijnd metaalwerk, zoals doppen en versieringen, die een vleugje elegantie toevoegen aan het ontwerp.

  • Diverse productaanbod: De nieuwe generatie amfora-flessen bevatten een breed scala aan geuren uit het Dior-assortiment. Van klassieke en tijdloze parfums tot moderne en trendy creaties, er is een geur voor elke voorkeur en gelegenheid. Elke fles kan worden gevuld met een van de 43 uitstekende geuren van Dior, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

  • Kleurrijke variëteit: Naast het prachtige ontwerp en de geurrijke inhoud biedt de collectie ook een scala aan kleuren om uit te kiezen. Van delicate pasteltinten tot diepere en levendigere kleuren, de amfora-flessen van Dior zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen die passen bij de persoonlijke stijl en smaak van elke individuele klant.

  • Luxe grondstoffen: De geuren in de amfora-flessen van Dior worden vervaardigd met de meest verfijnde en zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Dior staat bekend om het gebruik van hoogwaardige ingrediënten die zorgen voor een langdurige en gelaagde geurbeleving. De geuren zijn een harmonieuze mix van bloemige, houtachtige, kruidige en fruitige noten, die een unieke en onderscheidende signatuur dragen.

  • Afmetingen en collecties: De amfora-flessen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten, waardoor er een geschikte optie is voor elke geurvoorkeur en behoefte. Ze worden gepresenteerd als onderdeel van de exclusieve collectie die alleen verkrijgbaar is op de Salon du Parfums, waardoor ze een zeer begeerde en exclusieve toevoeging zijn aan de parfumcollectie van de klant.

  • Persoonlijke gravures en afwerkingen: Elk exemplaar uit de amfora-collectie wordt op maat gemaakt en kan worden voorzien van persoonlijke gravures en afwerkingen. Klanten hebben de mogelijkheid om de amfora-flessen te laten graveren met hun initialen, een speciale datum of een persoonlijke boodschap, waardoor elke fles een uniek en betekenisvol stuk wordt. Daarnaast worden de flessen afgewerkt met de handtekening van een parfumeur in de vorm van een elegant strikje, wat het exclusieve karakter van de collectie benadrukt.

  • Exclusieve presentatie: De nieuwe generatie amfora-flessen worden geleverd met een op maat gemaakt presenteerplateau. Dit plateau is ontworpen om de flessen op een elegante en luxe manier tentoon te stellen. Het is versierd met het kenmerkende Dior-logo en zorgt voor een verfijnde presentatie van het parfum, waarbij de flessen als ware kunstwerken worden gepresenteerd.

  • Tijdloze elegantie: De nieuwe generatie amfora-flessen van Dior belichamen de tijdloze elegantie waar het merk bekend om staat. Ze zijn een combinatie van vakmanschap, verfijning en artistieke schoonheid. De flessen stralen een gevoel van luxe uit en vormen een perfecte harmonie tussen het erfgoed van Dior en de moderne visie van het merk.

  • Prijsklasse: De prijzen van de nieuwe generatie amfora-flessen variëren afhankelijk van het gekozen model, de gravures en eventuele extra personalisatie. Ze vertegenwoordigen een luxe en exclusief aanbod binnen de parfumindustrie en vormen een investering in vakmanschap, kwaliteit en een unieke ervaring.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.