Miss Dior Prestige Edition - vier 70 jaar parfumgeschiedenis met exclusiviteit

Dior, een iconisch Frans merk, staat al jaren bekend om zijn verbluffende producten, variërend van prêt-à-porter en lederwaren tot stijlvolle accessoires, sieraden en parfums. De nieuwste toevoeging aan deze indrukwekkende lijst is de Miss Dior Prestige Edition, een gelimiteerde jubileumuitgave ter ere van het 70-jarig bestaan van het beroemde parfum.

Deze unieke Miss Dior-geur wordt gevierd in een beperkte oplage van slechts 47 flessen, elk verfraaid met spectaculair borduurwerk door de bekwame ambachtslieden van Dior's ateliers. De flacon wordt geaccentueerd met een opvallende strik die een lelietje-van-dalen en mimosa-motief onthult. Roze, zwarte en crèmekleurige tinten sieren het crèmekleurige Satin Cuir-lint.

Het aanbrengen van deze luxueuze details is een tijdrovend proces, waarbij alleen al voor de strik meer dan 6 uur nauwgezet werk nodig is. Honderden glanzend gelakte kralen en Poux Jais-microbuizen zijn gebruikt om het betoverende kiezeltextiel te creëren.

Etincelles Vieux Rose-pailletten en kleine Porcelaine Rosée-pailletten worden gecombineerd met Rose Antique lochrose kralen en Roseline parelmoer kralen voor een extra vleugje verfijning. De opvallende en expressieve flacon belichaamt de pittige persoonlijkheid van Miss Dior.

Opsomming met omstandige omschrijving van de Miss Dior Prestige Edition:

 • Gelimiteerde jubileumuitgave: Ter ere van het 70-jarig bestaan van het iconische Miss Dior parfum.
 • Exclusiviteit: Slechts 47 flessen van deze bijzondere editie zijn geproduceerd.
 • Vakmanschap: Spectaculair borduurwerk door de ambachtslieden van Dior's ateliers.
 • Strik met motief: Een opvallend lelietje-van-dalen en mimosa-motief siert de strik van de flacon.
 • Kleurenpalet: Roze, zwarte en crèmekleurige tinten op een crèmekleurig Satin Cuir-lint.
 • Tijdrovend proces: Meer dan 6 uur nauwgezet werk voor alleen al de strik.
 • Betoverend kiezeltextiel: Honderden glanzend gelakte kralen en Poux Jais-microbuizen.
 • Verfijnde details: Etincelles Vieux Rose-pailletten, Porcelaine Rosée-pailletten, Rose Antique lochrose kralen en Roseline parelmoer kralen.
 • Pittige persoonlijkheid: De flacon belichaamt de levendige en sprankelende aard van Miss Dior.
 • Beperkte verkrijgbaarheid: Exclusief verkrijgbaar op geselecteerde locaties, met een nog onbekende prijs.


Miss Dior Prestige Edition: Een viering van 70 jaar iconische geur

De Miss Dior Prestige Edition is een limited edition-versie van het beroemde Miss Dior-parfum, uitgebracht ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum van de geur. Het Franse modehuis Dior staat bekend om zijn verbluffende creaties, variërend van haute couture en lederwaren tot stijlvolle accessoires, sieraden en parfums. Deze speciale editie van Miss Dior eert de blijvende erfenis en verfijning van het merk.

De Miss Dior Prestige Edition is gelimiteerd tot slechts 47 flessen, waardoor het een zeer exclusief en gewild collectorsitem is. Elke fles is met zorg en precisie vervaardigd door de ambachtslieden van Dior's ateliers, met prachtig borduurwerk en ingewikkelde details.

Enkele van de opvallende kenmerken van de Miss Dior Prestige Edition zijn:

 • Uniek borduurwerk: De strik op de fles is versierd met een lelietje-van-dalen en mimosa-motief, gecombineerd met roze, zwarte en crèmekleurige tinten op het crèmekleurige Satin Cuir-lint.
 • Tijdrovend vakmanschap: De luxueuze afwerkingen kosten veel tijd om te maken, waarbij de strik alleen al meer dan 6 uur nauwgezet werk vereist.
 • Oog voor detail: Honderden glanzend gelakte kralen en microbuizen van Poux Jais worden gebruikt om het betoverende kiezelweefsel te creëren.
 • Verfijnde versieringen: Etincelles Vieux Rose-pailletten en kleine Porcelaine Rosée-pailletten worden naast Rose Antique lochrose kralen en Roseline parelmoer kralen geplaatst.


De Miss Dior Prestige Edition is exclusief verkrijgbaar op geselecteerde locaties. Hoewel de prijs niet specifiek wordt genoemd, kan men verwachten dat deze speciale editie van Miss Dior een flinke investering zal zijn, gezien de zeldzaamheid en het buitengewone vakmanschap dat in elke fles is verwerkt.