YSL Sparkle Clash - Limited Edition feestdagen make-up parfum collectie

De Sparkle Clash-collectie van Yves Saint Laurent is net op tijd voor de feestdagen van dit jaar onthuld en betreft een limited edition assortiment met een speciale mix van make-up en parfums, ontworpen om je zintuigen te prikkelen en te overweldigen.

Cara Delevingne, de beeldschone ambassadrice, zet de feestelijke collectie van YSL in de schijnwerpers. Met een palet van oogschaduws, blushes en highlighters is deze uiterst chique lijn geschikt voor zowel dag- als avondevenementen. Lichte en discrete tinten goud en beige worden prachtig gecombineerd met avondtinten paars, pruim en metallic rood, waardoor dames de ideale set krijgen om hun look tijdens de feestdagen stijlvol en verleidelijk te maken.

Lippenstiften, lipglosses en nagellakken in goud en zilver zijn ook inbegrepen, evenals gouden eyeliners met gouden glitters. De verpakking van de YSL Sparkle Clash limited collectie sluit aan bij het algehele kleurenthema.

Naast make-up zijn er ook parfums in deze feestelijke lijn, met drie van de beste YSL-damesparfums in speciale versies: Black Opium Sparkle Clash Limited Edition Eau de Parfum, Black Opium Sparkle Clash Collector Edition Eau de Toilette en Mon Paris Sparkle Clash Limited Edition. Voel je vrij om je favoriet te kiezen en je feestelijke look dienovereenkomstig aan te passen.

Als je de feestelijke make-uplook met de YSL Sparkle Clash-collectie wilt voltooien, zijn hier enkele tips om je te helpen het meeste uit deze prachtige producten te halen:

  • Begin met een goede basis: Om ervoor te zorgen dat je make-up de hele dag of nacht meegaat, is het belangrijk om te beginnen met een goede basis. Gebruik een primer om je huid voor te bereiden en om ervoor te zorgen dat je make-up soepel en gelijkmatig wordt aangebracht.

  • Gebruik de oogschaduws om diepte en dimensie te creëren: Breng de lichtere tinten uit het palet aan op je ooglid en binnenste ooghoek, en gebruik de donkerdere tinten om de arcadeboog en buitenste ooghoek te definiëren. Meng de kleuren goed om een naadloze overgang te creëren.

  • Breng de blush en highlighter aan: Gebruik de blush uit het palet om kleur en definitie aan je wangen toe te voegen. Breng daarna de highlighter aan op de jukbeenderen, neusbrug en cupidoboog voor een stralende gloed.

  • Experimenteer met de lippenstiften en lipglosses: Probeer verschillende combinaties van lippenstiften en lipglosses uit de Sparkle Clash-collectie om de perfecte feestelijke liplook te vinden. Ga voor een gedurfde, metallic rode lippenstift voor een opvallende look, of kies een subtiele, glanzende gouden gloss voor een zachtere uitstraling.

  • Maak je ogen af met de gouden eyeliner en mascara: Breng de gouden eyeliner met glitters aan langs je bovenste wimperlijn voor een vleugje glamour. Maak je ooglook af met een laag zwarte mascara om je wimpers te definiëren en volume te geven.

  • Kies je favoriete YSL-parfum: Om je feestelijke look helemaal af te maken, kies je een van de limited edition YSL-parfums uit de Sparkle Clash-collectie. Spuit het parfum op je polsen, nek en achter je oren voor een langdurige, betoverende geur.


Geniet van de feestdagen met de prachtige, limited edition YSL Sparkle Clash-collectie en straal een verfijnde elegantie uit bij elke gelegenheid.

YSL Sparkle Clash-collectie

  • Oogschaduwpalet: Dit palet bevat een selectie van goud- en beigetinten voor overdag en paarse, pruim- en metallicrode tinten voor de avond. Ideaal om diepte en dimensie aan je ooglook te geven.

  • Blush en highlighter: Gebruik de blush uit het palet om kleur en definitie aan je wangen toe te voegen, en breng de highlighter aan voor een stralende gloed op de jukbeenderen, neusbrug en cupidoboog.

  • Lipsticks en lipglosses: De collectie bevat lipsticks en lipglosses in goud- en zilvertinten, perfect voor het creëren van zowel gedurfde als subtiele feestelijke liplooks.

  • Gouden eyeliner met glitters: Deze opvallende gouden eyeliner met glitters voegt een vleugje glamour toe aan je oogmake-up, perfect voor feestelijke gelegenheden.

  • Nagellakken: Maak je look compleet met bijpassende nagellakken in goud en zilver, voor een gecoördineerde en feestelijke uitstraling.

  • Parfums: De Sparkle Clash-collectie bevat drie limited edition YSL-parfums voor dames: Black Opium Sparkle Clash Limited Edition Eau de Parfum, Black Opium Sparkle Clash Collector Edition Eau de Toilette en Mon Paris Sparkle Clash Limited Edition. Kies je favoriete geur om je feestelijke look te voltooien.


De YSL Sparkle Clash-collectie biedt een uitgebreid assortiment aan make-up- en parfumproducten die speciaal zijn ontworpen om je zintuigen te plagen en te overweldigen tijdens de feestdagen. Elk product is zorgvuldig samengesteld om een verfijnde elegantie uit te stralen, ideaal voor elke feestelijke gelegenheid.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.