Lalique de Lalique SEDUCTION 2018 - Luxe kristallen flacon collectie

Lalique de Lalique "SEDUCTION" 2018: Een verleidelijke limited edition luxe kristallen flacon. De Lalique de Lalique Collectible Crystal Flacon "SEDUCTION" is uitgebracht als een nieuw toppunt van luxe verleiding. Speciaal ontwikkeld voor 2018, is deze limited edition-geur gecreëerd door de getalenteerde parfumeur Sophie Grojsman. Het herinnert ons aan Lalique's genummerde edities van Collector's Crystal Flacons en de evenementen die ze vertegenwoordigen.

Elk jaar onthult Lalique een nieuwe kristallen flacon, ontworpen om de grootse werken van Rene Lalique te eren, gepresenteerd in een prachtige verpakking. Oorspronkelijk gewijd aan vrouwelijke parfums, werden deze prestigieuze Lalique de Lalique-edities in 1997 vergezeld door hun mannelijke tegenhangers, waarbij de geuren door de jaren heen steeds aantrekkelijker werden. Moderniteit en de meest verfijnde technieken van de ambachtslieden van het merk worden gecombineerd, waardoor de glasmakers kunnen schitteren in het creëren en afwerken van rondingen.

De Lalique de Lalique SEDUCTION Crystal Edition 2018 verleidt met een vrouwelijke geur, dankzij een verfijnde fruitige en muskusachtige compositie die een statement zal maken waar je ook gaat. Delicate rozen, perensappen en iris of braam worden prachtig gecombineerd met jasmijn- en kruidnagelbloesems, samen met witte muskus, vanille en Mysore-sandelhout om je zintuigen te prikkelen en elke ademhaling de moeite waard te maken.

De Lalique de Lalique SEDUCTION Crystal Edition 2018 is verkrijgbaar in flacons van 100 ml in een concentratie van puur parfum. Deze exclusieve geur is vanaf het begin zeer beperkt verkrijgbaar.

De Lalique de Lalique "SEDUCTION" Crystal Edition 2018 is een prachtig voorbeeld van vakmanschap en verfijning. Deze limited edition-geur belichaamt de perfecte balans tussen traditie en moderniteit, waarbij de meest geavanceerde technieken worden toegepast om een kunstwerk van zowel parfum als kristal te creëren.

Als eerbetoon aan de grootse werken van Rene Lalique, straalt deze kristallen flacon pure elegantie en verleiding uit. Het ontwerp en de afwerking van de flacon is een demonstratie van de expertise van Lalique's ambachtslieden, die zich inzetten voor het creëren van een tijdloos meesterwerk.

De geur zelf is ontworpen om je zintuigen te prikkelen en een onvergetelijke indruk achter te laten. De gelaagde mix van fruitige, bloemige en muskusachtige noten maakt de "SEDUCTION" Crystal Edition 2018 tot een verfijnde en verleidelijke geur die zowel indrukwekkend als onweerstaanbaar is.

De exclusiviteit van deze editie maakt het een uiterst begeerlijk item voor parfumliefhebbers en verzamelaars van luxe objecten. Hoewel de prijsinformatie alleen op aanvraag beschikbaar is, vertegenwoordigt de Lalique de Lalique "SEDUCTION" Crystal Edition 2018 onmiskenbaar een investering in een zeldzaam en prachtig kunstwerk.

De Lalique de Lalique "SEDUCTION" Crystal Edition 2018 is een verbluffende combinatie van vakmanschap, geur en schoonheid. Het is een ware ode aan de erfenis en traditie van het merk Lalique en een luxe item dat niet alleen zal verleiden, maar ook een onuitwisbare indruk zal achterlaten.

 • Lalique de Lalique "SEDUCTION" Crystal Edition 2018: Een limited edition parfum, gecreëerd door de bekende parfumeur Sophie Grojsman, met een verfijnde fruitige en muskusachtige geurcompositie.
  • Delicate rozen, perensappen en iris of braam: Fruitige topnoten die een verfrissende en verleidelijke opening bieden.
  • Jasmijn- en kruidnagelbloesems: Bloemige hartnoten die zorgen voor een romantische en sensuele touch aan de geur.
  • Witte muskus, vanille en Mysore-sandelhout: Warme basisnoten die de geur afronden met een zachte en verleidelijke diepte.
 • Kristallen flacon: Een prachtig ontworpen kristallen flacon die de grootse werken van Rene Lalique eert en vakmanschap en verfijning uitstraalt.
  • Ronde vormen en afwerking: De flacon is zorgvuldig gevormd en afgewerkt door de ambachtslieden van Lalique om een waar kunstwerk te creëren.
 • Beschikbaarheid en exclusiviteit:
  • Flacon van 100 ml: De Lalique de Lalique "SEDUCTION" Crystal Edition 2018 is verkrijgbaar in een concentratie van puur parfum in flacons van 100 ml.
  • Beperkte beschikbaarheid: De exclusieve aard van deze editie maakt het een zeer gewild item voor parfumliefhebbers en verzamelaars van luxe objecten.
  • Prijsinformatie op aanvraag: Specifieke prijsinformatie is alleen op aanvraag beschikbaar, wat bijdraagt aan de exclusiviteit van deze luxe parfumeditie.