Burberry Bespoke - Unieke geuren geïnspireerd op Brits erfgoed

Burberry Bespoke is een exclusieve geurcollectie van het befaamde Britse luxe modehuis. De collectie bestaat uit zeven unieke geuren, gecreëerd door parfumeur Francis Kurkdjian onder de creatieve leiding van Christopher Bailey. De geuren zijn High Tide, Hawthorn Bloom, Antique Oak, Amber Heath, Tudor Rose, Garden Roses en Wild Thistle. Elk parfum is ontworpen om je persoonlijkheid te versterken met een blijvende, karakteristieke touch.

De Burberry Bespoke-collectie is geïnspireerd op het Britse vakmanschap, landschappen en elementen. De Bespoke-flacon kan gepersonaliseerd worden met maximaal drie initialen en een monogram op het etiket aan de voorzijde, evenals een keuze uit 16 kleuren leren linten. De geuren zijn beperkt verkrijgbaar bij geselecteerde Burberry-winkels en -balies in Milaan, Parijs, Londen, Dubai, Koeweit en de Verenigde Staten.

Hoewel het aanbevelen van geuren subjectief is, zijn hier enkele kenmerken van elk parfum:

 • High Tide is een van de unieke geuren uit de Burberry Bespoke-collectie. Deze geur combineert maritieme noten met ondertonen van jasmijn en eikenmos, wat zorgt voor een frisse en verkwikkende geurervaring. De geur is geïnspireerd op het Britse landschap en brengt de frisheid van de kust en de rijke aroma's van de flora samen in een harmonieuze compositie. High Tide is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een verfrissende en uitgesproken geur die zowel dagelijks als bij speciale gelegenheden gedragen kan worden.
   
 • Amber Heath is een andere bijzondere geur uit de Burberry Bespoke-collectie. De geur doet denken aan een bloeiende binnenplaats te midden van een uitgestrekte heide, wat zorgt voor een warme en betoverende geurervaring. De geur is geïnspireerd op het Britse landschap en brengt de rijke aroma's van bloemen en aardse tonen samen in een unieke compositie. Amber Heath is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een warme, verleidelijke en complexe geur die geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.
   
 • Tudor Rose is een elegante en verfijnde geur uit de Burberry Bespoke-collectie. Deze geur combineert de luxueuze aroma's van Bulgaarse damastroos en meiroos met een frisse basis van patchoeli en ambergrijs. Het resultaat is een bloemige, romantische en tijdloze geur die doet denken aan de pracht van de Engelse rozentuinen. Tudor Rose is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een klassieke, verfijnde en vrouwelijke geur die zowel overdag als tijdens speciale gelegenheden gedragen kan worden.
   
 • Hawthorn Bloom is een betoverende geur uit de Burberry Bespoke-collectie die een gevoel van lente oproept. Deze geur is een delicate en harmonieuze combinatie van orris, viooltjes, muskus, patchouli en jasmijn, wat resulteert in een verkwikkende en opbeurende ervaring. Met Hawthorn Bloom waan je je in een prachtige bloementuin in het hart van het Engelse platteland, waar de bloesems in volle bloei staan en de lucht gevuld is met hun heerlijke aroma's. Ideaal voor degenen die houden van bloemige en frisse geuren, is deze geur geschikt voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden, en voegt een vleugje elegantie en romantiek toe aan elke situatie.
   
 • Wild Thistle is een unieke en frisse geur uit de Burberry Bespoke-collectie die de natuurlijke schoonheid van Schotland in een flesje vangt. Met een mix van groene bladeren, galbanumolie, bloemige noten en geranium, roept deze geur herinneringen op aan het Schotse thuisland met zijn weelderige landschappen en adembenemende vergezichten. Wild Thistle is ideaal voor diegenen die houden van natuurlijke, groene en aardse geuren die zowel verkwikkend als rustgevend zijn. Het is perfect voor dagelijks gebruik en zal een vleugje frisheid en natuurlijke schoonheid aan elke gelegenheid toevoegen.
   
 • Garden Roses en Antique Oak maken deel uit van de Burberry Bespoke-collectie en zijn geïnspireerd op de Engelse natuur en de rijke erfenis van scheepswerven. Garden Roses is een elegante en weelderige geur die doet denken aan een klassieke Engelse rozentuin. Deze verfijnde geur combineert de essentie van verschillende rozensoorten met groene bladeren en subtiele houtachtige noten, wat resulteert in een romantische en betoverende ervaring. Garden Roses is perfect voor liefhebbers van bloemige geuren en voegt een vleugje verfijning toe aan elke gelegenheid. Antique Oak, daarentegen, is een warme en houtachtige geur die de erfenis van Engelse scheepswerven viert. De geur combineert rijke eikenhouten noten met een vleugje kruidigheid en subtiele bloemige accenten. Het resultaat is een uitnodigend en aards parfum, ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een geur die zowel complex als tijdloos is. Antique Oak roept beelden op van oude schepen, vakmanschap en de geur van vers bewerkt hout, waardoor het perfect is voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een karakteristieke en unieke geur.

Elk van deze geuren biedt een unieke geurervaring die zeker het ontdekken waard is.