Le Parfum de Nathalie - luxueuze geur - en verzorgingslijn van Nathalie Baeten-Coucke

Het verhaal van Nathalie Baeten-Coucke is er een van passie, doorzettingsvermogen en de vervulling van een jeugddroom. Als kind was ze al gefascineerd door de zoete geuren en sierlijke flacons van de grote, bekende parfumhuizen. Deze fascinatie heeft ze nooit losgelaten en heeft uiteindelijk geleid tot de oprichting van haar eigen geur- en verzorgingslijn, 'Le Parfum de Nathalie'.

Maar 'Le Parfum de Nathalie' is meer dan alleen een geurlijn. Het is een weerspiegeling van Nathalie'sliefde voor smaakvolle interieurs, mode, lifestyle en design. Het is ook een uitdrukking van haar streven naar de gezellige huiselijkheid van een warm thuis voor haar gezin en gasten. Deze passies kwamen samen in de inrichting van haar eigen hotel, Le Sanglier des Ardennes in Durbuy, waar 'Le Parfum de Nathalie' werd geboren.

De productlijn van 'Le Parfum de Nathalie' omvat een breed scala aan producten, waaronder luxueuze geurkaarsen, huisparfums en verzorgingsproducten. Elk product is zorgvuldig ontworpen en samengesteld om een exclusieve, unieke geursensatie te bieden. Nathalie, een apotheker van opleiding, heeft haar kennis en expertise gebruikt om een unieke geur te creëren. De geuren zijn het resultaat van een zorgvuldige selectie van verschillende geurnoten, gecombineerd met geduld en vakmanschap. Het resultaat is een rijk assortiment aan hypoallergene verzorgingsproducten, allemaal op natuurlijke wijze samengesteld en vrij van parabenen.

De huisparfums, bijvoorbeeld, zijn ontworpen om een gevoel van huiselijkheid, gezelligheid en tedere warmte te creëren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder geurstokjes en sprays, en zijn ontworpen om een blijvende indruk achter te laten. De geur, 'Mountain Chic', is gebaseerd op Oosters sandelhout en fluweel leder, met een warme toets van muskaat, citrus en kardemom, afgewerkt met een bloemenhart.

De verzorgingsproducten van 'Le Parfum de Nathalie' zijn ontworpen om de huid te koesteren en te verzorgen. Ze bevatten voedzame, verrijkende bestanddelen die de huid een zachte en gladde uitstraling geven. De productlijn omvat onder andere conditioners, zepen, body lotions, douchegels, shampoos, handzepen en handcrèmes. Elk product is hypoallergeen en vrij van parabenen, wat bijdraagt aan de hoge kwaliteit en veiligheid van de producten.

Nathalie'sstreven naar perfectie en aandacht voor detail is duidelijk zichtbaar in elk aspect van 'Le Parfum de Nathalie'. Van de ontwikkeling van de geur tot het design van de producten en de verpakking, alles is zorgvuldig overwogen en uitgevoerd. Het resultaat is een productlijn die niet alleen een unieke geursensatie biedt, maar ook een gevoel van luxe en elegantie.

Ondanks de uitdagingen die gepaard gaan met het starten van een eigen bedrijf, heeft Nathalie'spassie en doorzettingsvermogen haar geholpen om haar droom te realiseren. Haar verhaal is een inspiratie voor anderen en een bewijs dat het mogelijk is om je passies te volgen en je dromen waar te maken.

In de toekomst hoopt Nathalie haar productlijn verder uit te breiden en te verfijnen. Ze is van plan om het aantal verkooppunten te verhogen en nieuwe, unieke en creatieve producten te ontwikkelen. Ze droomt er ook van om ooit een eigen parfum voor vrouwen op de markt te brengen of een nieuwe geurlijn te ontwikkelen, samen met haar inspirerende dochters.

'Le Parfum de Nathalie' is meer dan alleen een geur- en verzorgingslijn. Het is een uitdrukking van Nathalie'spassie, creativiteit en toewijding. Het is haar verhaal, haar droom, en ze is trots om het met de wereld te delen.

Enkele van de producten:

  • Home Fragrance Geurstokjes 500 ml: Deze geurstokjes verspreiden de unieke 'Mountain Chic' geur door uw huis. De geur is een mix van Oosters sandelhout en fluweel leder, met een warme toets van muskaat, citrus en kardemom, afgewerkt met een bloemenhart. De geurstokjes zijn verpakt in een stijlvolle fles die past in elk interieur.

  • Home Fragrance Geurstokjes: Dit product is vergelijkbaar met de 500 ml versie, maar de grootte van de fles is niet gespecificeerd.

  • Navulfles Home Fragrance Sticks 500 ml: Dit is een navulfles voor de Home Fragrance Geurstokjes. Het stelt u in staat om uw bestaande fles bij te vullen en de 'Mountain Chic' geur te blijven verspreiden.
  • Mountain Chic Geurkaars (klein): Deze geurkaars verspreidt de 'Mountain Chic' geur wanneer hij brandt. De kaars is verpakt in een stijlvolle, kleine pot die in elk interieur past.

  • Mountain Chic Geurkaars (groot): Dit is een grotere versie van de Mountain Chic Geurkaars. Het biedt een langere brandtijd en verspreidt de 'Mountain Chic' geur door uw huis.

  • Home Fragrance Spray: Deze spray stelt u in staat om de 'Mountain Chic' geur snel en gemakkelijk door uw huis te verspreiden. Het is ideaal voor gebruik in elke kamer van uw huis.

  • Conditioner 300 ml: Deze conditioner is doordrenkt met de 'Mountain Chic' geur en is ontworpen om uw haar zacht en geurig te maken. Het is geschikt voor dagelijks gebruik.

  • Etui de Nathalie - Een tasje vol verzorgingsproducten: Dit is een set van verzorgingsproducten, allemaal doordrenkt met de 'Mountain Chic' geur. De set bevat een verscheidenheid aan producten, hoewel de specifieke inhoud niet wordt vermeld.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website