La Petite Robe Noire 5th Anniversary Edition - exclusieve luxe

Vijf jaar geleden introduceerde het Huis van Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum, een unieke geur geïnspireerd op de Parijse elegantie en het iconische kleine zwarte jurkje. Sinds de lancering in 2012 is deze geur een enorm succes geworden. Ter ere van het vijfjarig bestaan van La Petite Robe Noire heeft het Franse merk samengewerkt met Baccarat om een exclusieve, kostbare en zeer gelimiteerde editie van dit parfum uit te brengen, simpelweg La Petite Robe Noire 5th Anniversary Edition genoemd.

Maar wat maakt deze uitgave zo bijzonder? De nieuwe editie wordt geleverd in een indrukwekkende Baccarat-fles van 1,5 liter, zeldzaam en bekleed met leer, ontworpen door Creative Director Marie Barthes. De verleidelijke geur blijft hetzelfde, met zwarte zure kersen, bergamot, rode bessen en amandelen, gecombineerd met Bulgaarse en Turkse roos, zoethout en gerookte zwarte thee voor een onvergetelijke geurervaring.

De basis is een verfijnde mix van vanille, iris, patchouli, anijszaad en tonkaboon, maar deze limited edition draait vooral om kwantiteit en indrukwekkende presentatie. Deze opvallende fles bevat 1,5 liter Eau de Parfum en wordt geproduceerd in een gelimiteerde oplage van slechts 18 stuks. Elke fles kost maar liefst €10.000 en is exclusief verkrijgbaar in de Guerlain-winkel aan de Champs-Elysées in Parijs.

De La Petite Robe Noire 5th Anniversary Edition is niet alleen een viering van het succes van het parfum, maar ook een eerbetoon aan het vakmanschap en de traditie van zowel Guerlain als Baccarat. Beide merken staan ​​bekend om hun uitmuntendheid en streven naar perfectie, en deze samenwerking is een prachtig voorbeeld van hoe twee luxe merken elkaar kunnen versterken.

De exclusiviteit en het hoge prijskaartje van deze limited edition zorgen ervoor dat het bezit ervan een echt statussymbool is. Voor liefhebbers van Guerlain-parfums en verzamelaars van Baccarat-kristal is de La Petite Robe Noire 5th Anniversary Edition een unieke kans om een zeldzaam en prachtig stuk te bemachtigen.

Het succes van La Petite Robe Noire toont ook de blijvende aantrekkingskracht van klassieke elegantie en verfijning. In een wereld waar trends snel veranderen, blijven sommige geuren tijdloos en geliefd bij velen. De La Petite Robe Noire 5th Anniversary Edition is een passend eerbetoon aan deze blijvende aantrekkingskracht en de voortreffelijkheid van Guerlain en Baccarat.

Hoewel de meesten van ons misschien niet de kans hebben om deze zeldzame en kostbare editie te bemachtigen, kunnen we nog steeds genieten van de originele La Petite Robe Noire Eau de Parfum en ons laten inspireren door de Parijse elegantie en verfijning die het belichaamt. Deze geur blijft een prachtige herinnering aan de kracht van klassieke stijl en de blijvende invloed van luxe merken zoals Guerlain en Baccarat.

  • Guerlain's La Petite Robe Noire Eau de Parfum is geïntroduceerd in 2012 en is geïnspireerd op Parijse elegantie en dat beroemde kleine zwarte jurkje.
  • Ter gelegenheid van de 5e verjaardag van deze geur heeft Guerlain een exclusieve en beperkte editie uitgebracht in samenwerking met Baccarat, genaamd La Petite Robe Noire 5th Anniversary Edition.
  • De limited edition heeft dezelfde verleidelijke geur als het origineel, met noten van zwarte zure kersen, bergamot, rode bessen, amandelen, Bulgaarse en Turkse roos, zoethout, gerookte zwarte thee, vanille, iris, patchouli, zaden van anijs en tonka.
  • De exclusieve fles is gemaakt van leer bekleed Baccarat kristal, met een inhoud van 1,5 liter en bedacht door Creative Director Marie Barthes.
  • Er worden slechts 18 flessen geproduceerd, elk met een prijskaartje van €10.000, exclusief verkrijgbaar in Guerlain's Champs-Elysées-winkel in Parijs.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.