Betoverende toevoeging aan Guerlain Les Parisiennes - Baiser de Russie

De bekende Les Parisiennes-collectie van Guerlain is dit jaar verrijkt met een nieuwe, schitterende geur: Baiser de Russie, oftewel Russian Kiss. Deze geur is speciaal ontwikkeld voor trouwe Guerlain-klanten en maakt deel uit van een exclusieve reeks waarin enkele van de beste parfums van het merk opnieuw worden uitgebracht. Begin 2018 werd Baiser de Russie geïntroduceerd, eerder bekend als Moskou, met een muskusachtige, fruitige en bloemige geur die je doet denken aan een wandeling door de straten van de Russische hoofdstad.

Baiser de Russie is een frisse, vrouwelijke geur die geïnspireerd is op de traditionele Russische Boheemse stijl. Het iconische Bee 125 ml flesje van Guerlain is speciaal voor deze verleidelijke geur uitgevoerd in een aquatisch groene kleur en afgewerkt met een smaragdgroen grosgrain lint.

De geur opent met topnoten van bergamot, die de traditionele aroma'svan Russische thee oproepen. Pruimen- en citroentinten verrijken de compositie, terwijl frisse, houtachtige tonen van dennennaald de uitgestrekte bossen van Rusland tot leven brengen.

Hoewel we niet exact weten hoe Russische vrouwen ruiken, kunnen we er met zekerheid van uitgaan dat deze nieuwe Guerlain-geur bovenaan hun verlanglijstje staat. En hetzelfde geldt ongetwijfeld voor parfumliefhebbers over de hele wereld.

Baiser de Russie is een eerbetoon aan de rijke cultuur en geschiedenis van Rusland, een land met een unieke schoonheid en stijl. De geur straalt een gevoel van elegantie en mysterie uit, waardoor het een ideale keuze is voor vrouwen die hun eigen unieke geur willen uitdragen.

In het hart van de geur vinden we een verleidelijke mix van jasmijn, iris en tuberoos. Deze bloemige noten geven het parfum een romantische en sensuele touch, perfect voor zowel overdag als 'savonds. De basisnoten bestaan uit warme en verfijnde aroma'svan vanille, witte musk en sandelhout, die zorgen voor een langdurige en verfijnde geurbeleving.

Guerlain, opgericht in 1828, staat al bijna twee eeuwen bekend om zijn luxueuze parfums en cosmetica. Het Franse huis heeft een lange geschiedenis van het creëren van iconische geuren, zoals Shalimar, Mitsouko en L'Heure Bleue. Met Baiser de Russie zet Guerlain deze traditie voort en biedt het parfumhuis opnieuw een geur aan die zowel klassiek als modern aanvoelt.

Baiser de Russie is verkrijgbaar in geselecteerde warenhuizen en Guerlain-boetieks wereldwijd. De prijs voor een 125 ml flesje ligt rond de €200. Verwen jezelf of een geliefde met deze betoverende geur en ervaar de magie van een Russische kus.

De Baiser de Russie-geur maakt deel uit van Guerlain'sexclusieve Les Parisiennes-collectie:

Baiser de Russie Eau de Parfum (125 ml):

  • Topnoten: Bergamot, pruim, citroen en dennennaalden
  • Hartnoten: Jasmijn, iris en tuberoos
  • Basisnoten: Vanille, witte musk en sandelhout
  • Beschrijving: Een frisse, vrouwelijke en verleidelijke geur geïnspireerd door de traditionele Russische Boheemse stijl. Het parfum is verpakt in een iconisch aquatisch groen Bee flesje van 125 ml met een smaragdgroen grosgrain lint.


Baiser de Russie Parfumolie (15 ml):

  • Een geconcentreerde versie van de Baiser de Russie Eau de Parfum
  • Beschrijving: Ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een intensere en langdurigere geurervaring. Kan alleen worden gebruikt of gecombineerd met de Eau de Parfum voor een gelaagd effect.


Baiser de Russie Body Lotion (200 ml):

  • Een hydraterende en voedende bodylotion met de betoverende geur van Baiser de Russie
  • Beschrijving: Verrijkt met voedende en hydraterende ingrediënten zoals sheaboter en zoete amandelolie, laat deze bodylotion de huid zijdezacht aanvoelen en omhult haar met de verleidelijke geur van Baiser de Russie.


Baiser de Russie Shower Gel (200 ml):

  • Een zachte, schuimende douchegel met de geur van Baiser de Russie
  • Beschrijving: Deze douchegel reinigt de huid op milde wijze en omhult haar met de frisse, vrouwelijke geur van Baiser de Russie, waardoor je een luxueuze en sensorische douche-ervaring beleeft.


Baiser de Russie Scented Candle (180 g):

  • Een geparfumeerde kaars met de verleidelijke geur van Baiser de Russie
  • Beschrijving: Deze kaars verspreidt de betoverende geur van Baiser de Russie in je huis en zorgt voor een warme, uitnodigende sfeer. De kaars heeft een brandtijd van ongeveer 40 uur.


Deze productlijn biedt een complete en luxueuze geurervaring voor liefhebbers van Baiser de Russie. Van parfum tot kaarsen, elk item in de collectie is zorgvuldig ontworpen om je te laten genieten van de magie van een Russische kus.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.