Fragrance Du Bois onthult betoverende Nature's Treasures-collectie met natuurlijke ingrediënten

Fragrance Du Bois, oorspronkelijk bekend om het combineren van oosterse parfumingrediënten met de eeuwenoude tradities van Grasse, heeft zichzelf in korte tijd op de markt gevestigd. Het parfummerk staat bekend om zijn betoverende geuren en heeft onlangs een nieuwe collectie, Nature's Treasures, geïntroduceerd. Deze nieuwe lijn bevat zes prachtige geuren die niet op oud zijn gebaseerd, maar zijn gemaakt met 100% pure en natuurlijke olie.

Nature's Treasures bestaat uit Baie Rose, Patchouli Argent, Brume du Matin, Petales de Cashmere, Santal Complet en Zest Marin, elk met een unieke balans tussen verfijning en verleiding. Geïnspireerd door de natuur en samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, ademen deze parfums de puurheid en luxe die kenmerkend zijn voor het merk.

De kenmerkende Fragrance Du Bois-glazen flessen, met vergulde doppen en ingelegde Swarovski-kristallen, benadrukken de exclusiviteit van deze geurlijn. De prijs voor een 100 ml fles bedraagt €595, terwijl een 50 ml fles verkrijgbaar is voor €295 in geselecteerde winkels wereldwijd.

De Nature's Treasures-collectie van Fragrance Du Bois biedt niet alleen een verfijnde geurervaring, maar onderstreept ook het streven van het merk naar duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Door gebruik te maken van uitsluitend natuurlijke en ethisch verkregen ingrediënten, draagt het merk bij aan de bescherming van het milieu en de bevordering van eerlijke handelspraktijken.

Fragrance Du Bois werkt nauw samen met lokale producenten en boeren om ervoor te zorgen dat de grondstoffen voor hun parfums op een duurzame en verantwoorde wijze worden verkregen. Dit partnerschap garandeert niet alleen de hoge kwaliteit van de ingrediënten, maar ondersteunt ook de gemeenschappen die betrokken zijn bij de productie.

De luxueuze verpakking van de Nature's Treasures-collectie, met de hand afgewerkt en met zorg ontworpen, weerspiegelt de toewijding van Fragrance Du Bois om een uitzonderlijke geurbeleving te bieden die ook milieubewust en sociaal verantwoord is.

Als u op zoek bent naar een uniek en luxueus parfum dat aansluit bij uw waarden op het gebied van duurzaamheid en ethiek, is de Nature's Treasures-collectie van Fragrance Du Bois een uitstekende keuze. Deze bijzondere geuren zijn verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten wereldwijd, waardoor u de kans krijgt om uzelf of een geliefde te verwennen met een verantwoord en exclusief parfum.

De Nature's Treasures-collectie van Fragrance Du Bois bestaat uit zes betoverende geuren, elk geïnspireerd door de natuur en gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Hieronder vindt u een opsomming van de geuren in deze collectie, met een korte omschrijving van elk parfum:

 1. Baie Rose:

  • Een verkwikkende geur die roze peperkorrels combineert met frisse citrusnoten en bloemige accenten voor een levendige en verfrissende geurervaring.
 2. Patchouli Argent:

  • Een elegant parfum met de aardse diepte van patchouli, verrijkt met zilverachtige accenten en een subtiele hint van zoetheid, wat resulteert in een verfijnde en verleidelijke geur.
 3. Brume du Matin:

  • Een frisse ochtendnevel wordt vastgelegd in deze delicate geur, waarbij heldere citrusnoten zich vermengen met zachte bloemen en een vleugje muskus voor een lichte en verkwikkende geur.
 4. Petales de Cashmere:

  • Een warm en sensueel parfum dat de zachtheid van kasjmier weerspiegelt met rijke bloemige noten, omhuld door een poederige basis van musk en houtachtige akkoorden voor een luxueuze en verfijnde geur.
 5. Santal Complet:

  • Een verleidelijke en verfijnde geur die de warmte en diepte van sandelhout combineert met zachte bloemen en een vleugje romige vanille voor een uitgebalanceerde en verfijnde geurervaring.
 6. Zest Marin:

  • Een sprankelend parfum dat de frisheid van zeebries en zonovergoten citrusvruchten in zich draagt, aangevuld met een vleugje groene noten en aromatische kruiden voor een opwekkende en energieke geur.


Samengevat biedt de Nature's Treasures-collectie van Fragrance Du Bois:

• Zes unieke en verfijnde geuren
• Geïnspireerd door de natuur en gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten
• Luxueuze en exclusieve verpakking met kenmerkende glazen flessen, vergulde doppen en ingelegde Swarovski-kristallen
• Duurzaamheid en verantwoord ondernemen door het gebruik van ethisch verkregen ingrediënten en samenwerking met lokale producenten en boeren
• Verkrijgbaar in geselecteerde winkels wereldwijd in 50 ml en 100 ml flessen.

Bezoek Website