De Limited Edition Clive Christian nr. 1 viert de 15e verjaardag van het parfum

Clive Christian, een gerenommeerde Britse ontwerper die zowel bekendstaat om zijn interieurontwerpen (voornamelijk keukens) als zijn voortreffelijke parfums, viert het 15-jarig jubileum van de overname van de Crown Perfumery (opgericht in 1872). Ter ere van deze mijlpaal lanceert het bedrijf een limited edition-serie van het 'Clive Christian No. 1' parfum, destijds 'swerelds duurste geur.

De No. 1 15th Anniversary Limited Edition, met een nog rijkere en diepere concentratie dan het origineel, is een hoog geconcentreerde parfumspray die een werkelijk verbluffende geur biedt. Bij de ontwikkeling van deze editie is ook veel aandacht besteed aan de presentatie. De originele kristallen flacon is voorzien van een laagje witgoud en wordt bekroond met een opvallende gouden stop.

Deze exclusieve collectie bestaat uit slechts 500 stuks voor mannen en 500 voor vrouwen. Elk flesje is verkrijgbaar voor €1.200. Deze gelimiteerde jubileumuitgave van Clive Christian'sNo. 1-parfum benadrukt niet alleen de voortreffelijkheid van de geur zelf, maar onderstreept ook de toewijding aan vakmanschap en exclusiviteit die het merk kenmerkt.

De No. 1 15th Anniversary Limited Edition is een prachtig voorbeeld van de passie die Clive Christian in zijn werk legt. Deze speciale editie weerspiegelt de rijke geschiedenis van het merk en de unieke kwaliteiten die het de afgelopen 15 jaar zo succesvol hebben gemaakt.

Deze gelimiteerde parfumcollectie is het perfecte eerbetoon aan de erfenis van de Crown Perfumery en de grensverleggende visie van Clive Christian. De parfums zijn zorgvuldig samengesteld met behulp van de beste ingrediënten en meest verfijnde technieken, waardoor een luxueuze geurervaring ontstaat die zowel mannen als vrouwen zal bekoren.

De No. 1 15th Anniversary Limited Edition is niet alleen een hoogtepunt in de parfumwereld maar ook een waardevolle investering voor verzamelaars en liefhebbers van luxueuze parfums. Met slechts 1.000 flesjes wereldwijd beschikbaar, is deze exclusieve geur een zeldzaam en begerenswaardig object.

Degenen die de kans krijgen om deze bijzondere parfumeditie te bemachtigen, zullen ongetwijfeld genieten van de zeldzaamheid en het vakmanschap die in elk detail zijn verwerkt. Van de met witgoud gelakte kristallen flacon tot de opvallende gouden stop en de betoverende geur zelf, de No. 1 15th Anniversary Limited Edition is een prachtige viering van 15 jaar succes voor Clive Christian en zijn toewijding aan het creëren van ongeëvenaarde parfums.

Over Clive Christian-producten en -collecties

Clive Christian is een gerenommeerd Brits merk dat bekendstaat om zijn luxe parfums en verfijnde interieurontwerpen. Het merk onderscheidt zich door de nadruk op vakmanschap, kwaliteit en exclusiviteit. Hier is een overzicht van enkele van de belangrijkste Clive Christian-producten en -collecties:

 • Parfumcollecties: Clive Christian heeft een breed scala aan parfums voor zowel mannen als vrouwen. Enkele van de meest populaire collecties zijn:

  * No. 1-collectie: De No. 1-geur, bekend als 'swerelds duurste parfum, is verkrijgbaar in zowel een mannen- als een vrouwengeur en wordt gekenmerkt door zijn luxe en verfijnde aroma s.

  * X-collectie: De X-collectie omvat sensuele en exotische geuren die een unieke en boeiende geurervaring bieden.

  * C-collectie: De C-collectie, geïnspireerd door het erfgoed van de Crown Perfumery, biedt een reeks verfijnde en elegante geuren die de rijke geschiedenis van het merk vieren.

 • Interieurontwerpen: Clive Christian staat ook bekend om zijn luxe interieurontwerpen die een combinatie bieden van traditioneel vakmanschap en moderne esthetiek. Enkele van de belangrijkste interieurontwerpcollecties zijn:

  * Keukens: Clive Christian ontwerpt op maat gemaakte keukens met een focus op functionaliteit, schoonheid en vakmanschap. Met behulp van hoogwaardige materialen en gedetailleerde afwerkingen creëert het merk keukens die tijdloos en elegant zijn.

  * Badkamers: De badkamercollecties van Clive Christian combineren luxe en comfort met praktische functionaliteit, met de nadruk op hoogwaardige materialen en verfijnde ontwerpen.

  * Slaapkamers: Clive Christian ontwerpt op maat gemaakte slaapkamers die zowel stijlvol als comfortabel zijn, met aandacht voor detail en een focus op het creëren van een rustgevende en ontspannende sfeer.

  * Woonruimtes: De woonruimtecollecties van Clive Christian omvatten een breed scala aan meubels, verlichting en accessoires die ontworpen zijn om samen te werken om een harmonieuze en verfijnde leefomgeving te creëren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.