Vrijdag - 27 Jan 2023

Aanmelden

De Noble-collectie van Clive Christian heeft twee nieuwe geuren

De Noble-collectie van Clive Christian heeft twee nieuwe geuren

De geweldige Noble Collection van Clive Christian heeft momenteel een nieuw geurduo te zien, een heerlijk rococo-paar gewijd aan de magnolia en onsterfelijke bloemen. Simpelweg VIII ROCOCO MAGNOLIA en VIII ROCOCO IMMORTELLE genoemd, richten deze nieuwe geuren zich op specifieke, uiterst zeldzame ingrediënten, met als doel de meest luxueuze, toegeeflijke en exclusieve lekkernijen te zijn die je kunt kopen - ze zijn zelfs duurder dan de verrukkelijke X TWIST MYRRH, de nieuwste toevoeging aan de X Twist Collection van de parfumeur dit jaar.

De X TWIST MYRRH pronkt met prominente tonen van anijs, Perubalsem en mirre en heeft een mooie houtachtige cipresamenstelling en wordt geleverd in een kleine parfumspray van 50 ml, die een coole €322 kost en alleen verkrijgbaar is in Selfridges.

Maar deze nieuwe geuren uit de Noble Collection zijn nog exquise, daarom moeten we er nog op terugkomen.

De Noble VIII-collectie van Clive Christian is geïnspireerd op de charme, lyriek en stijl van de Rococo-beweging, en deze prachtige zwarte flessen, met hun onderscheidende ontwerp, lijken dit thema aan te vullen. De VIII ROCOCO MAGNOLIA opent met frisse citrustonen zoals bergamot en mandarijn, vermengd met verse bessenbladeren, terwijl het hart is gemaakt van magnoliabloesem, rozenboeket en kaneel, en de basis is een betoverende mix van sandelhout en eikenmos.

Aan de andere kant zal de VIII ROCOCO IMMORTELLE iedereen verleiden met een magische citrusmix van bergamot en citroen, gevolgd door immortelle in het hart en een basis gemaakt van papyrus, eikenmos en amber, die deze geur een specifiek karakter geven. Verkrijgbaar bij Harrods, Bloomingdales en Selfridges, deze twee Rococo-geuren worden geleverd in 50 ml Parfum Spray en ze zullen een verbazingwekkende €451 kosten. Het is geen wonder dat Clive Christian's werelds duurste parfum heeft ontworpen.


De Noble-collectie van Clive Christian heeft twee nieuwe geuren
De Noble-collectie van Clive Christian heeft twee nieuwe geuren