Clive Christian's Noble Collection presenteert exclusief geur-duo geïnspireerd op de Rococo-stijl

Clive Christian's prestigieuze Noble Collection verwelkomt een nieuw luxueus geurduo: VIII Rococo Magnolia en VIII Rococo Immortelle. Deze geuren zijn gewijd aan de magnolia en onsterfelijke bloemen en zijn geïnspireerd op de charme, lyriek en stijl van de Rococo-beweging. Ze bevatten zeldzame ingrediënten en zijn nog exclusiever dan de X Twist Myrrh, de nieuwste toevoeging aan de X Twist Collection van de parfumeur dit jaar.

De X Twist Myrrh, met een houtachtige ciprescompositie en prominente tonen van anijs, Perubalsem en mirre, is verkrijgbaar in een 50 ml parfumspray bij Selfridges voor €322. Echter, het zijn de nieuwe geuren uit de Noble Collection die de schijnwerpers stelen.

VIII Rococo Magnolia opent met frisse citrustonen zoals bergamot en mandarijn, gecombineerd met verse bessenbladeren. Het hart bestaat uit magnoliabloesem, een rozenboeket en kaneel, terwijl de basis een betoverende mix van sandelhout en eikenmos bevat. Daarentegen verleidt de VIII Rococo Immortelle met een magische citrusmix van bergamot en citroen, gevolgd door immortelle in het hart en een basis van papyrus, eikenmos en amber.

De prachtige zwarte flessen met hun onderscheidende ontwerp zijn een perfecte aanvulling op het Rococo-thema. Verkrijgbaar bij warenhuizen zoals Harrods, Bloomingdales en Selfridges, worden deze twee Rococo-geuren aangeboden in 50 ml parfumsprays voor €451. Het is geen verrassing dat Clive Christian bekendstaat om het ontwerpen van 's werelds duurste parfums, en dit exclusieve geurduo zet die reputatie voort.

Terwijl Clive Christian's Noble Collection blijft groeien met het toevoegen van deze exclusieve Rococo-geïnspireerde geuren, blijft het merk zijn klanten verrassen met een ongeëvenaarde geurervaring en een onmiskenbaar gevoel van luxe. Deze zorgvuldig ontworpen geuren zijn een weerspiegeling van Clive Christian's toewijding aan vakmanschap en het gebruik van de fijnste ingrediënten.

Naast het verfijnde aroma en het unieke karakter van de geuren, is de presentatie van de flessen een kunstwerk op zich. De elegante zwarte flessen, geaccentueerd met gouden details, zijn een eerbetoon aan de rijkdom en verfijning van de Rococo-beweging. Deze stijlvolle verpakking maakt de geuren nog aantrekkelijker voor liefhebbers van luxe parfums.

Het prijskaartje van €451 voor de 50 ml parfumsprays weerspiegelt de exclusiviteit en het prestige van deze geuren. Hoewel de prijs misschien ontmoedigend is voor sommige consumenten, zullen liefhebbers van Clive Christian en zijn luxueuze creaties ongetwijfeld de waarde en de kwaliteit van deze bijzondere geuren waarderen.

In de toekomst kunnen we verwachten dat Clive Christian zijn parfumcollecties blijft uitbreiden en innoveren, met als doel om nog meer unieke en verleidelijke geuren te creëren voor zijn veeleisende klantenkring. Of het nu gaat om het verkennen van nieuwe geurcombinaties, het vinden van zeldzame ingrediënten of het herinterpreteren van historische geurprofielen, Clive Christian zal ongetwijfeld zijn stempel blijven drukken op de wereld van luxe parfums.

Clive Christian's productlijnen

No. 1-collectie

 • No. 1 for Men: Een luxe en verfijnde mannengeur met tonen van amber, vanille, en sandelhout. Prijs: €615 voor 50 ml.
 • No. 1 for Women: Een elegante en sensuele vrouwengeur met tonen van ylang-ylang, jasmijn, en roos. Prijs: €615 voor 50 ml.


X-collectie

 • X for Men: Een exotische en sensuele mannengeur met tonen van kardemom, kaneel, en vetiver. Prijs: €305 voor 50 ml.
 • X for Women: Een verleidelijke en betoverende vrouwengeur met tonen van perzik, jasmijn, en tuberoos. Prijs: €305 voor 50 ml.


C-collectie

 • C for Men: Een verfijnde en klassieke mannengeur met tonen van oud, amber, en leer. Prijs: €295 voor 50 ml.
 • C for Women: Een elegante en tijdloze vrouwengeur met tonen van tuberoos, jasmijn, en ylang-ylang. Prijs: €295 voor 50 ml.


Noble Collection

 • Noble VIII Rococo Magnolia: Een frisse en bloemige geur met tonen van bergamot, magnolia, en sandelhout. Prijs: €451 voor 50 ml.
 • Noble VIII Rococo Immortelle: Een warme en houtachtige geur met tonen van citroen, immortelle, en amber. Prijs: €451 voor 50 ml.


X Twist Collection :  X Twist Myrrh: Een houtachtige en kruidige geur met tonen van anijs, Perubalsem, en mirre. Prijs: €322 voor 50 ml.

Interieurontwerpcollecties

 • Op maat gemaakte keukens: Luxe keukens op maat, met prijzen op aanvraag.
 • Badkamercollecties: Stijlvolle en functionele badkamers, met prijzen op aanvraag.
 • Slaapkamercollecties: Comfortabele en verfijnde slaapkamers, met prijzen op aanvraag.
 • Woonruimtecollecties: Harmonieuze en elegante woonruimtes, met prijzen op aanvraag.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.