Dolce & Gabbana onthult The One Sport - een frisse sportgeur voor heren

Dolce & Gabbana hebben hun nieuwste geur voor heren onthuld, genaamd The One Sport. Deze sportgeur is de nieuwste toevoeging aan de bekende The One collectie van het merk, naast The One Gentleman en The One for Men.

The One Sport is een verfrissende geur met scherpe accenten. Het bevat noten van kardemom, patchouli, sequoia-bos en rozemarijn, waardoor het een energieke en dynamische geurbeleving biedt.

De campagne voor The One Sport wordt vertegenwoordigd door het mannensymbool Adam Senn, die zijn gespierde lichaam toont tijdens een training in een oud stadion. De geur zal binnenkort wereldwijd worden gelanceerd, met speciale evenementen in Londen, Italië en de Verenigde Staten.

Met een prijskaartje van €45 is The One Sport een betaalbare toevoeging aan ieders parfumcollectie. Dames, wees gewaarschuwd, want met deze geur ruiken we naar de onmiskenbare stijl van Dolce & Gabbana.

Dolce & Gabbana is een internationaal gerenommeerd modehuis dat bekend staat om zijn stijlvolle en luxe creaties. Het merk werd opgericht in 1985 door Domenico Dolce en Stefano Gabbana en heeft sindsdien een prominente plaats veroverd in de modewereld.

Naast hun succesvolle kledinglijnen heeft Dolce & Gabbana ook een indrukwekkende collectie van parfums gecreëerd. Ze staan bekend om hun unieke geurcombinaties en hoogwaardige ingrediënten, die een blijvende indruk achterlaten.

Een van hun recente lanceringen is The One Sport, een sportgeur speciaal ontworpen voor heren. Deze geur maakt deel uit van de populaire The One collectie, die al eerder succesvolle parfums heeft voortgebracht. The One Sport is echter een nieuwe toevoeging met een scherp accent, dat frisheid en lichtheid toevoegt aan de collectie.

De geurcompositie van The One Sport bevat opmerkelijke tonen van kardemom, patchouli, sequoia-bos en rozemarijn, wat resulteert in een verkwikkende en energieke geurervaring. Het is de perfecte geur voor actieve mannen die streven naar een frisse en sportieve uitstraling.

Om de lancering van The One Sport te promoten, heeft Dolce & Gabbana gekozen voor een opvallende campagne met het model Adam Senn. In de campagne is te zien hoe Senn zijn gespierde lichaam toont tijdens een intensieve training in een oud stadion. Dit benadrukt de sportieve en dynamische essentie van de geur.

The One Sport zal binnenkort wereldwijd worden gelanceerd, met speciale evenementen gepland in verschillende grote steden. Dolce & Gabbana heeft ervoor gekozen om de wereldwijde lancering vóór de Olympische Spelen in Londen 2012 te laten plaatsvinden, als een teken van toewijding aan de sportwereld.

Met een prijs van €45 per fles is The One Sport een betaalbare luxe voor mannen die op zoek zijn naar een hoogwaardige sportgeur. Met de onmiskenbare stijl en kwaliteit van Dolce & Gabbana is deze geur een must-have voor elke moderne man.

Dus dames, wees gewaarschuwd! Als je deze geur draagt, ruik je naar de kenmerkende elegantie en allure van Dolce & Gabbana.

  • 'The One for Men': Dit parfum is een moderne en verleidelijke geur voor heren. Het combineert frisse topnoten van grapefruit, koriander en basilicum met warme en sensuele hartnoten van gember, oranjebloesem en kardemom. De basisnoten van tabak, amber en cederhout geven het parfum een elegante en mannelijke touch.

  • 'The One Eau de Parfum': Dit is een betoverende geur voor vrouwen die de essentie van vrouwelijkheid en verfijning vastlegt. Het opent met fruitige topnoten van perzik en lychee, gevolgd door bloemige hartnoten van lelie en jasmijn. De basisnoten van vanille, amber en muskus zorgen voor een warme en sensuele finish.

  • 'The One Essence': Dit parfum is een intensere versie van 'The One Eau de Parfum' en biedt een diepere en langdurige geurbeleving. Het combineert rijke topnoten van bergamot en mandarijn met bloemige hartnoten van lelie en jasmijn. De basisnoten van vanille, amber en muskus geven het parfum een luxe en sensuele finish.

  • 'The One Rose': Dit is een romantische en verfijnde geur voor vrouwen met een prominente rozengeur. Het opent met sprankelende topnoten van zwarte bes en mandarijn, gevolgd door delicate hartnoten van rozen en lelietje-van-dalen. De basisnoten van sandelhout en muskus voegen een warme en sensuele touch toe aan het parfum.

  • 'The One Grey': Dit is een moderne en elegante geur voor heren met een houtachtige en kruidige ondertoon. Het begint met frisse topnoten van grapefruit, kardemom en koriander, gevolgd door hartnoten van vetiver, lavendel en geranium. De basisnoten van tabak, amber en cederhout zorgen voor een warme en mannelijke finish.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.