L Or du Désert - exclusieve geur van Giorgio Armani viert 160 Jaar Le Bon Marché

L'Or du Désert, de nieuwste limited edition parfum van Giorgio Armani, betovert met zijn gloednieuwe geur. De exquise parfum is een onderdeel van de befaamde Thousand and One Nights-collectie en is speciaal gecreëerd om de 160ste verjaardag van het prestigieuze Le Bon Marché Rive Gauche in Parijs te vieren. Het warenhuis, dat een reputatie van prestige geniet, is de oudste van zijn soort in Frankrijk.

De nieuwe geur is een opnieuw geformuleerde versie van de Rose d'Arabie, een ander prachtig parfum uit de Armani/Privé-lijn. Het parfum laat na het aanbrengen een glinsterende, pure gouden sluier op de huid achter, met basisnoten van saffraan, patchouli, amber en extracten van damastrozen.

Verpakt in de kenmerkende Privé-flesjes, combineert L'Or du Désert oosterse stijlen met woestijnaroma'sen straalt het een overweldigende elegantie uit. Dit limited edition parfum is uitsluitend verkrijgbaar bij Le Bon Marché Rive Gauche. Vanaf 15 september kan men deze bijzondere geur aanschaffen voor €325 per 100 ml spray.

De speciale geur van L'Or du Désert biedt een onvergetelijke geurervaring, met een rijke samenstelling van oosterse en woestijngeïnspireerde noten. Een betoverende mix van saffraan, patchouli en amber fuseert met de sensuele tonen van damastrozen om een geurig landschap te creëren dat even exotisch als elegant is. De gouden sluier die op de huid achterblijft, voegt een vleugje luxe toe, waardoor de drager zich gekoesterd voelt in pure rijkdom.

De presentatie van het parfum is net zo opvallend als de geur zelf. L'Or du Désert wordt gepresenteerd in de stijlvolle Privé-flesjes, die bekend staan om hun oosterse design. De flesjes zijn ontworpen om de schoonheid en rijkdom van de geur binnenin te weerspiegelen, en vangen zo de essentie van de Thousand and One Nights-collectie.

Het exclusieve karakter van L'Or du Désert wordt versterkt door de beperkte beschikbaarheid. Alleen bij het befaamde warenhuis Le Bon Marché Rive Gauche in Parijs, dat dit jaar zijn 160ste verjaardag viert, kan men deze limited edition parfum aanschaffen. Vanaf 15 september is het beschikbaar voor €325 per 100 ml spray, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke parfumcollectie.

L'Or du Désert is meer dan alleen een geur; het is een eerbetoon aan de legendarische geschiedenis van Le Bon Marché en de blijvende invloed van Giorgio Armani op de wereld van luxe parfums. Het belichaamt de tijdloze elegantie en verfijnde stijl waar Armani om bekend staat, en viert de mijlpaal van een van de meest gerenommeerde warenhuizen ter wereld. Het is een unieke kans om deel uit te maken van een stukje geschiedenis en te genieten van een geur die net zo uitzonderlijk is als het verhaal dat erachter zit.

Collectie Giorgio Armani

  • 'Rose d'Arabie': Een fluweelachtige, intense roosgeur die zowel elegant als verleidelijk is. Het is een weelderige interpretatie van de klassieke symbool van liefde en schoonheid.

  • 'Oud Royal': Deze geur eert een van de meest exclusieve ingrediënten in de parfumwereld, oud hout. Het is een diepe, houtachtige geur die zowel krachtig als luxueus is.

  • 'Ambre Orient': Een rijke, warme en sensuele geur, geïnspireerd door de mysterieuze en verleidelijke wereld van het oosterse amber.

  • 'Myrrhe Impériale': Dit is een fascinerende geur die de myrrhe, een kostbaar ingrediënt uit de oosterse wereld, eert. Het resultaat is een rijke, donkere en sensuele geur.

  • 'Encens Satin': Een geur die de dubbele aard van wierook weerspiegelt; het is zowel rijk en zinnelijk als verfijnd en fris.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.